41.Bar

100 6 0
                                    

Nenávidela som ho. Ano síce ma vychoval ale aj tak výchova ešte ne ni všetko keď k nemu nemá ťe dôveru a ani žiadni cit skratka bez citu alebo dôvery to nejde už dávno som ho prestala oslovovať menom OTEC. Ale povec me si pravdu môže si za to sám. Nieje moja vina že v jednej sekunde stratil všetko to čo si za tie roky  budoval. Môže si za to sám nemal spraviť chybní krok. Možno že keby som nenašla tú pásku  kde plačem pri tele muža a oslovujem ho otec a mama a  potom nenašla daľšiu pásku kde som na ich pohrebe tak by som mu ešte slepo verila ale už to nedokážem už nie. A to ako tú osudnú noc ma zmlátil a aj moju "Matku" a potom šiel s Alexovým otcom vykradnúť banku lebo to mali na plánované a nechal sa pri tom chytiť tak to bola posledná kvapka už neni hoden oslovenia OTEC.

Z môjho mini zamyslenia ma dostal hlas toho debila.

"Kiara helooo rozprávam sa stebov."

" Sory ale s kreténmi sa nebavím!"

"Hmm myslím že by si mala zmeniť tón hlasu lebo Ria by mohla zle dopadnúť."

"Ato ako myslíš ?" nechápala som šak Tom by nikdy nedovolil aby sa jéj niečo stalo preto mi to prišlo veľmi zvláštne ale tak nech je zatým čo koľ vek  musím zabrániť aby sa čokoľvek komu koľ vek ničo stalo neodpustila by som si to aj cesto že nie som ešte vo forme ale nevadí 

"No jednoducho aj tak Riina neposlušnosť už je viac ako neznesiteľná takže kedy koľ vek môže skončiť veľ mi zle"  to som už nevydržala a vykríkla som naňho.

"Ak sa jéj čo len dotkneš tak si ma neželaj!"

"Ale ale a čo mi spravíš hm ti mrcha ?"

"Bol by si prekvapení čoho som schopná!" 

"No dobre ak ju chceš naozaj ochrániť prestaň sa ukrývať ! A príď do tvojho obludného baru pekne sa obleč lebo  budeš súťažiť za pekné prachy a to pre nás !" a zložil to ako si len dovoľuje ma zložiť!

Ale aj tak som tomu nechápala prečo mám prísť do toho baru a prečo mám závodiť za nich a vlastne prečo je von z basi mal byť  predsa v base 6-7 rokou za vykradnutie banky a ako viem tak ešte neuplynulo 6-7 rokou.
Ale až teraz som si uvedomila že mi nepovedal čas kedy no ale keďže som len teraz prišla do hotela a som celkom unavená takže som si vybalila ako tak a  vošla do kúpeľni hodila som rýchlu sprchu. Zatienila som si izbu aby to bolo ako keby bola už tma aj keď bolo len 12:34

***

Zobudila som sa na nechutní zvuk mobilu prisahám že ten mobil raz vyhodím z okna a to ja nie som jeden ten človek čo vyhadzuje mobil len preto že je otravní. No ale čo zodvihla som a naj znechutenejším hlasom ako to len šlo som povedala.

"Ktorí magor ma to otravuje?"

"Ten ktorý ťa čaká za 35 min v bare."

A zložil ako fakt za 35min no nie prídem kedy ja chcem a môže si vylízať. Mal mi povedať čas aby som sa prichystala. Vošla som do kúpeľni a hodila rýchlu sprchu a spravila hygienu spravila som si jemní make-up. A obliekla som sa.

Rozhodla som sa že pôjdem taxíkom do toho baru

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Rozhodla som sa že pôjdem taxíkom do toho baru.

****

Keď som prichádzala ku baru. Videla som ako tam Alex nervózne podupkáva a vyčkáva mohla som si len do myslieť na čo vyčkáva. Keď mi taxi zastal pred barom Alex sa ku mňe rozbehol a olial. Očakávala som že mi vynadá a dá mi  dobrú facku a bude mi vyčítať to že som sa ukrývala. Ale on nie bol kľudní a zároveň sa zdal byť šťastní že ma opäť vidí. Keď sa naše objatie schyľovalo ku koncu tak mi pošepol do ucha.

"Buď opatrná je to psychopat  ochránim ťa ale neodporuj."

Ja som len nemo prikývla na súhlas. A išla som do baru. Alex išiel zemnou. Pri pulte ma chytil za ruku a potiahol ma smerom ku garážiam. Keď som ho tam videla srdce mi vynechalo jeden uder bolo šokujúce ho tam vidieť v jeho plné kráse. Keď si ma všimol tak sa na mňa usmial a pristúpiť ku mne aj s kľúča mi od mojej garáži.

"Tak môžeme začať." povedal a hodil mi kľúče do ruky ktoré som chytila.

"Stále ste mi nepovedali prečo mám závodiť práve pre vás pre Alexa pochopím ale pre teba to sa radčéj podrežem."

"Pozri sa asi si už zistila že nie som tvoj otec ale stále si môj majetok takže spravíš to čo chcem ak budem chcieť aby si bola štetka spravíš to inak bude trest a ak poviem budeš závodiť v mojom alebo v Alexovom mene a mene jeho gangu spravíš to inak to stebou nedopadne dobre pochopila?" pri jeho dlhšom  monológu ma držal za moju sánku.

Ano dobre som vedela že ne ni môj otec ale to že ma bere ako nijakú vec tak to ma zamrzelo. Fakt si to myslel? To fakt? No tak na to nech zabudne!!! A to veľmi rýchlo aj preňho špinu robiť nebudem!!!!!!

Monlight ☪🖤

Mafia {Dokončená}Where stories live. Discover now