11. Ako to že som to ja.

175 8 0
                                    

V stupila som do domu stým že idem upratovať dom. Najradšej som začínala na povale ale tam mi to mama nie vždy dovolila no teda len v jednej časti ale teraz keď som prišla domov mama tam nebola takže som šla aj tam kde som zvyčajne nemohla.
Popri upratovaniu som aj prehľadávala krabice či tam nenájdem niečo zaujímavé nedarili sa mi už nakoniec som našla krabicu s mojim menom ale s iným priezviskom ako to?

Keď som otvorila krabicu boli tam babské veci koník na hranie,kresby, fotky, plišáky, a aj jeden spis. Pozrela som sa na tie fotky skoro nikoho na nich som nepoznala len tri osoby prvý bol Alex(bol na jednej fotke ďalej za stromom a špehoval ma asi) druhý človek bol môj otec (smial sa tam na fotke s nijakým mužom a držal nijakého chalana za plecia mal aj mierne pokrčené kolená inak by naňho nedočiahol) a tretím človekom bola to baba približne v mojom veku. Tá baba ktorú som spoznala zo sna.

Ne chápala som tomu boli mi tak blízky a zaroveň som o nich nevedela dokopy nič.

Keď som vybrala plyšového macka z krabice z jeho zipsu kde bola uložená batéria. Z toho zipsu vypadol USB kľúč. Ne chápavo som ho zodvihla zo zeme a strčila do vačku. Maca som odložila na bok a pozerala som sa znova do krabice našla som tam aj ďalšie fotky. Skoro stále sa opakovali Alex v zákutí a sledoval ma. Otec ktorý je na každej fotke z tím istých chlapom až na rozdiel že ten chalan je stále vedčí.
Dokonca som našla aj fotku kde ten chalan ktorý bol skoro furt pri otcovi, ako stojí pri mne a drží ma za boky a spolu sa smejeme. Ničomu som nechápala. Ako to že som to ja. Alebo že by som to nebola ja? Alebo ako to je?

**

Keď som si už pozrela všetky fotky ktoré tam boli tak som ako poslednú vec vybrala deku. Pritisla som si ju k tvary a  vdýchla som tu vôňu. Niečo my pripomínala ale neviem čo. Keď som sa ešte pre istotu pozrela do krabice bola tam ešte posledná fotka. Bola som na nej ja s tou babou zo sna.

(Tak to vyzerali len boli otočené opačným smerom)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

(Tak to vyzerali len boli otočené opačným smerom)

Moonlight 🔥🖤

Ak máte otázky kľudne pýšte do komentárov.

Mafia {Dokončená}Where stories live. Discover now