18. Prežije to?

147 8 0
                                    

Alex:

Hneď ako Kiara strčila do môjho otca zakričal na mňa. Hneď ako som sa pozrel na jeho stranu videl som ju ako strieľa na jedného muža ktorý v sebe maľ už 3 guľky.































Vystrelila.

































No ona nebola jediná ktorá vystrelila vystrelil aj on tesne pred tím ako padlo jeho mŕtve telo na zem. No ale on nebol jediní vystreli ešte jeden ten ktorý chcel zabiť môjho otca z spredu.



































Schytala to.


























Chcel som sa k nej rozbehnúť pomôcť jej ale do cesti sa mi postavil. Je čudní tipek to vám poviem má jazvu cez oko a taký tupí vyraz. Priznávam sa tú jazvu som mu spravil ja. A neľutujem toho!
Chytil ma zozadu za vlasi a vik rutil mi ju do zadu. Aby som vydeľ ako sa Kiara v krčí kúpe v kaluži vlastnej krvi.

"Pozri sa na ňu. Ako pomaly zomiera a je to len tvoja vina nemal si ju priniesť nemal aj cez to je tu. Čo si mi to hovoril keď si mi zabíjal matku?? Ahá viem že " Zabi alebo budeš zabití" No to sa jej teraz splní nezabila ho tak zabil on ju."

Začal sa smiať ten hajzel. No je pravde že som mu zabil matku a aj to že som mu spôsobil jazvu vďaka ktorej teraz je krajší hej. A môže sa aspoň vyťahovať že bojoval s pumou alebo s medveďom to je na ňom.
Ale v jednom má pravdu za chvíľu Kiara vykrváca musím konať!

Rýchlo som sa mu vytrhol a vrazil diku medzi rebrá nezabije ho to ale teraz na to nemám čas musím zachrániť hlavne ju!!

Rýchlo som k néj pribehol. Len len dýchala upadala do bezvedomia.

"No ták Kiara zostaň tu som nov."

Vzal som ju do náručia a utekal s ňov von tam ma už pod paľbou kril Tom aby som s ňov mohol ísť do auta. Išieľ za mnov a kril ma s paľbou až pokiaľ sme nenastúpili do auta. Tom si sadol za volant a snažil sa naštartovať zatiaľ čo ja som sedel vzadu a Kiaru som mal na kolenách. Tlačil som jej na obe raní. A začínal som sa modliť aby to prežila.

"Pohni!"

Zakričal som na Toma lebo sa mu nedarilo naštartovať. Bol som celý mimo z toho že mi tu možno umrie v náručí. Neprežil by som keby sa druhý krát stalo to čo pre 5 rokmi. Priznávam sa nevybrali sme si ju len tak je to dcéra jedného vodcu gangu ale jej otec z matkou padli. Kejra a jej brat to dáva za vinu nám no mi sme v tom nevine mi sme ich nezabili ale.... V tom to auto konečne neštartovalo Tom ju vypalil na plný plin za okamih sme boli v nemocnici.

Vzal som si ju na ruky a utekal s ňov na pohotovosť tam ju hneď dali na nosidlá a vzali na operačku. Bol som celý od krvi chodil som sem a tam po chodbe znervózňoval som seba samého ale nemohol som sedieť skratka nemohol! Tom mi vravel aby som si sadol a prestal že teraz ju budú operovať niekoľko hodín ale ja som skratka musel chodiť sem a tam skratka mi to pomáhalo a aj nepomáhalo zaroveň. Po asi 3-4 hodinách vyšiel z jedných dverí doktor ktorí ju operoval hneď som ho začal zasypávať  otázkami.

"Je v poriadku?
Prežije to?
Ako sa cíti?
Žije?
Prežije?"

"Upokojte sa hľavne sa upokojte." Utešoval ma doktor. V tom zo sá li vyšli sestry aj s jéj teľom neudržal som sa na nohách a musel som si sadnúť.

"No viete pane ona...."

Moonlight 🔥🖤

Mafia {Dokončená}Where stories live. Discover now