44. Tretie kolo?

111 5 0
                                    

(Prosím neodcudzuj te ma a tá to časť bude doť sexuálna tak ak nechcete nečítaj te to a jednoducho ju preskočte ďakujem )

"Nie neboj na to si až príliš taška." hneď ako to povedal som ho capla po chrbte a on si ma stiahol pod seba...

Sama som neverila čo to práve robím ale vedela som že to asi chcem. Tedy to s Kalimom nebolo zlé ale k Alexovi ako aj k Kalimovi ma niečo ťahá neviem či to je láska alebo spoločná minulosť neviem. Ale jedno viem k Alexovi ma to ta há viac ako k hocikomu inému. Síce som stále neprišla nato kto je bol ten chalan za tím klavírom ale myslím že Alex my stým pomôže viac ako Kalim. Ale teraz sa mi nad tím nechce pre myšlať aj tak mám na práci niečo iné (😉 )

Ako som tam tak ležala pod ním a on ma zaháňal bozkami a sem tam my spravil aj cucflek. Ako náhle si všimol že len ležím pod ním a nič nerobím. Ako by som ho ignorovala. Rozhodol sa to zmeniť a preto sa vrhol na moje peri. moju tvár som odvrátila od neho a hrala sa na nedobytnú vežu.

"Čo je ? Nechceš sa pohrať ?" opýtal sa ma a prihodil k tomu šteňací vyraz nepozrela som sa naňho inak by ma až prišil rýchlo obmäkčil.

"Chcem." odvrkla som drzo

"Tak v čom je problém?" opýtal sa a stále mal ten vyraz

"Keď sa chceš hrať. Tak si tu hru zaslúž. Ukáž my že to stojí zato."a žmurkla som naňho a bola som zvedavá čo spraví

"Hm a ako by som si to mal zaslúžiť ?"

Nečakal na nič a vy štartoval mi po krku začal ma zasipavať bozkami. Ešte chvíľu som sa snažila odolávať ale nakoniec som to nezvládla. A obmotala som si ruky okolo jeho krku a pritiahla sa blbšie ku nemu. Znova sa vrhol na moje peri ale zostala som nedobytná a dnu som ho nepustila. Nech sa snažil ako koľ vek. Ale keď mi zahryzol do spodnej prery a ja som jemne vzdychla a ta malá potvora prenikla a začal sa súboj našich jazykov. Samozrejme sme sem tam súboj prerušili aby sme sa mohli nadýchnuť. Po chvíle ho moje peri omrzeli a presunul sa nižšie pokračoval vo svojej práci a cucfleky na mojom tele len pribúdali. Začal si vyzliekať tričko ktoré pristálo na zrkadle v rohu no moja nočná košele pre zmenu skončilo na vrchu okna. Aj keď sa ma netuším ako.Potom prišlo na jeho rifle z ktorých som mu ochotne pomohla. Ako náhle boj on v slipoch a ja len v nohavičkách. Vrátil sa naspäť k mojim perám a zatiaľ čo ja som sa venovala vojne v našich ústach ten hajzel mi natrhol nohavičky a potom aj roztrhol. Takže som mala po jediných nohavičkách čo som tu mala. No ani ja som nebola v pozadu pomohla som mu dať dole slipy ale on bol šikovnejší a dal si ich dole sám. Po tom sa presunul tam dole a oblízal ma. Chcel aby som zavzdychala a podarilo sa mu to. Páčilo sa mu čo počuje a preto pokračoval. Keď som si myslela že to už nespraví spravil to najprv do mňa strčil jeden prst a potom druhí . Vzdychala som až tak že mi vyschlo v hrdle. Keď vedel že už nevydávam skoro žiadne vzdychy. Vrátil sa k mojim perám aby som mohla znova robiť to čo on chce. No ako náhle som v ústach mala znova slini vrátil sa k svojej práci a strčil jeho kok** do mojej pi**. Zabolelo to a to dosť ale za tú slasť to stálo bolo to kúzelné. Keď si všimol že som si ako tak už navykla na to že je vonne začal sa hýbať a prirážal stále viac a viac. Neviem kto všetko bol v dome ale určite to všetko počuli. Keď poslední krát sa do mňa zaprel spravil sa. Už si chcel liahnuť vedľa mňa ale ja som chcela niečo vyskúšať a myslím že sa mu to bude páčiť takže. Akonáhle vedľa mňa ležal tak ja som si na jeho kamoša sadla obkročmo a vyslovila som tieto slová: "Ešte sme neskončili ." on sa len šibalsky pousmieľ ale musím priznať že ten úsmev bol veľmi sexi. Zahryzla som si do peri čo si všimol a vedenie som prevzala ja. Ako som tak na ňom sedela tak som sa rozhodla ho trochu ešte podusiť a začala som na ňom jazdiť . Vídaval vzdychy ktoré som sa snažila utlmiť tím že som ho pobozkala a náš bozk prehĺbila on sa nechal pretože vedel že to to nerobím často vlastne som to ešte nikdy nerobila len sa riadim inštinktom.Keď jeho vzdychy pominuli odtiahla som sa a presunula sa dosť nižšie. Keď som tam už bola tak som jeho kok*** vzala do rúk a začala zasním hajkať vyzeral byť dosť nažhavení a myslím že som to dorazila tím ako som si ho dala do úst keď som videla že to naňho prichádza. Spravil sa. Do mojich úst. Posadil sa a chytil ma za čeľusť.

"Prehltni to. Ak sa nebojíš." usmial sa s tím jeho sexi úsmevom no neodolajte mu. Prehltla som.

Ľahla som si vedľa celá vyčerpaná a spotená.

"Tretie kolo v sprche?"

"Ak ma chceš zabiť tak kľudne."

Začali sme sa smiať.

"A nechcela by si si umiť to brucho ?" až teraz som si všimla že sa spravil aj do mňa do mojich ust a ešte aj na moje bruchu.

Vyskočila som na nohy a bežala do kupeľny kde som sa osprchovala a hneď som sa vrátila znova do postele kde si ma Alex privinul do svojho pevného medvedieho objatia a išli sme pokračovať v spánku aj keď bolo len 10:39.

Vyskočila som na nohy a bežala do kupeľny kde som sa osprchovala a hneď som sa vrátila znova do postele kde si ma Alex privinul do svojho pevného medvedieho objatia a išli sme pokračovať v spánku aj keď bolo len 10:39

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Moonlight ☪🖤

(Ospravedlňte ma za grafické chyby)

Mafia {Dokončená}Where stories live. Discover now