60. Čo to povedal?

89 5 2
                                    

Prebrala som sa v jeho objatí. Cítila som ako ma hladí po vlasoch a úsmevom ne perách. Tak to mi bolo dobre neviem ako dlho som spala ale viem že nie dlho. Zrazu niekto otvoril dvere ani ma nenapadlo otvoriť oči radšej som sa rozhodla tváriť že spím. Aj tak sa mi nechcelo prebudiť.

"Vy ste normáli celím domom sa ozývali len vaše hlasi ani telka vás nevedela prehlušiť." povedal ten kto otvoril dvere a a keďže sme tu lej Ja,Alex,Tom a Ria a bol to mužský hlas tak to mohol byť len a len Tom

"Môžeš sa stíšiť ešte ju prebudíš!" povedal rázne ale zároveň tichým hlasom aby ma neprebudil

"Dúfam že si aspoň použil ochranu." v tom som sa trochu pomrvila aby to vyzeralo že fakt spím a že neležím len tak pokojne 

"Nie nechal som ju doma."

"To  nemyslíš vážne !!!" povedal dosť nahlas Tom ja som sa pomrvila aby to vyzeralo že sa pomaly prebúdzam

"Môžeš byť tichšie pozri ja som ju nebral schválne." čo to povedal?

"A to už prečo?"

"Skratka chcem mať s nou dieťa."

"A myslíš si že je pripravená?"

To je dobrá otázka som pripravená na to byť matkou?

"Mám taký pocit že ano je pripravená. A keby aj nie tak som tu pri nej a spolu to zvládneme."páni tak to sú slová chlapa

"No ako myslíš ale keby si si to rozmyslel tak povec." to ako fakt on má kondóm  a nič nepovedal no tak ne to to ne ja si od neho vypýtam a bez kondomu nebudeme nech si nemyslí ja na dieťa ešte nie som prípravná možno Ria áno ale ja nie.

"Myslím že to nebude treba ale vďaka."To som sa znova pomrvila ale ten to krát sa aj prevalila na druhí bok.

"No asi by si mal ísť pretože sa asi začína prebúdzať."

"Jo tak ja idem aj tak ma tam dole čaká moja tehotná dračica." to ako myslel Riu ?

Pomaly som začala otvárať oči  a svoj pohlaď venovala Alexovi potom som sa porozhliadla po izbe a videla som tam Toma najprv som to neriešila a potom som sa znova pozrela na Toma nadskočila som že ako že som sa zľakla a perinu si k sebe viac privinula.

"Čo...čo tu robíš?" opýtala som sa ale obidvaja sa len začali smiať

"Čo vám je smiešne hmm." Opýtala som sa a prekrížila som si ruky na prsiach perina mi spadla a aj som hneď chytila perinu a videla som sa do kúpeľni sa upraviť.

Spravila som si ranu hygienu a obliekla som si Alexové čierne tričko ktoré mi bolo pod riť a čierne kratase. Ale vďaka Adamovmu tričku ich nebolo vidieť a preto to dávalo dejem že nemám nič na sebe. S mokrými vlasmi som vyšla von. Na posteli už sedel Adam v jeho veciach čierne tepláky čierne tielko tak aby bolo vidieť jeho krásne svaly. Spolu sme išli do obývačky a sadle si na gauč. Ja som sa oprela o Alexa a Ria bola opretá o Toma. Pomaly ma jeho náruč ukolísala do ríše snou.

--

"Góóóóóóóóóóóóóóóóóll."

A BUM bola som na zemi a nado mnou stál Alex  a stále vravel to isté Góól s Riou sa stalo to isté aj ona sa prebúdzala na zemi nechápala som ako to že v telke nejde tén nudní seriál pri ktorom som zaspávala ale futbal alebo hokej neviem a pravdu povediac ma to nezaujíma hlavne nie keď ma neskutočne bolí blaha a mám taký pocíť že som si ju buchla o stolík ktorý bol hneď vedľa mňa. Na hlave som ucítila tlak pravdepodobne som sa trepla do toho stola pomaly som sa začala plaziť ďalej od stolíka aby som mohla vstať.

Keď som sa plazila preč všimol si ma Alex a hneď sa rozbehol mojím smerom. Pomaly ma zodvihol do sedačky.

"Si v poriadku? Neudrela si sa. Prepáč  nechcel som že tak silno vyskočím a ty padneš prepáč." a začal si ma obzerať či som naozaj v poriadku. Ale ano som.Znova si ma pri vinou na svoju hruď.

Po chvíli sa postavil s tím že si ide pre malinovku ja som si za tial oprela hlavu o biele kožené operadlo. Keď sa vrátil sadol si tak kde som pred tím mala hlavu ja. Znova som si položila hlavu na jeho hruď a nechala sa vtiahnuť do ríši snov.

Alex:

Zaspala znova neviem prečo ale dneska celí deň len spí. Skoro celí deň dneska prespala neviem či to je tím že sa mení čas. Z letného na zimní  a ten to posun ju tak uspávala alebo čo neviem no skratka neviem.

"Alex!" zakričala za mnou Ria  hneď som sa otočil a okríkol nech je ticho lebo Kiara spí

"To mi je jedno že spí ale ty krvácaš!!"

"Čo to trepeš ja a krvácať a kde?"

"Neviem niekde na hlave pozri sa."

Ukázala na operadlo gauča a. A naozaj tam bola krv no nie moja.

"Pre boha to ne ni moja!!"

Moonlight ☪🖤

Mafia {Dokončená}Où les histoires vivent. Découvrez maintenant