19. 237

150 8 2
                                    

Alex:

"...ona žije."Strašne mi odľahlo. Bol som štasntí že žije a je v poriadku

"Môžem za ňou?"

"Choďte je v izba 237."

"Ďakujem."

A rozbehol som sa tím smerom ktorým išli aj sestričky a hľadal som izbu s číslom 237.

***

Už tu chvíľu blúdim hľadám číslo 237. Ale furt idem iba okolo 157 alebo 365 a ešte šeliake iné ale tie ktoré hľadám nie už som sa aj sestričky písal ona ma poslala rovno po chodbe a do prava a izba na pravo ale tam boli len 235,236,238,239 a potom to pokračovalo 240,241,242.... Už som to nevydržal a opýtal sa znova.

"Prepáčte ale tu s kamarátom hľadáme izbu 237 ale nevieme ju nájsť."

"Pote zavediem vás tam." Len si povzdychla a vykročila smerom ktorím sme mi prišli.

"Ale no ták to ktorí blbec zase dal dole to číslo?" Začala sa rozčuľovať na celú chodbu

"Tu leží." Otvorila dvere a ukázala nám nech vojdeme dňu

Keď som pribehol ku jej postel a chytil som ju za ruku ležala sam tak zraniteľne bola tak zraniteľná. Nevedeľ som čo sa teraz bude diať ani čo sa stane ale jedno viem už viac nebude v nebespačenstve milujem ju a preto musí odísť z mafije. Len pre jéj dobro.

****

Tom:

"Ale no ták Alex mal by si niečo ziesť."

Mám o neho strach už to sú 2 dni čo je Kiara v nemocnici. A  Alex od nej ne odišiel osprchovať sa osprchoval tu. Ale s jedením to bolo ťažké nebol hladný nechcel jesť. Už aj jeden doktor si všimol že je nijaký čudní.

"Nie pokiaľ sa ne prebudí nechcem. A ani nie som hladný."

"Tu nejde o to či si alebo nie si hladný ale keď sa Kiara preberie bude sa chcieť a aj bude musieť sa o niekoho oprieť a pochybujem že sa bude môcť oprieť o teba keď budeš takýto."

"Ale len pod podmienkou že mi to donesieš sem."

"Fajn."

Malé dieťa. Ale aj tak je to môj najlepší kamoš od nepamäti a som mu zato vďační nie raz ma vytiahol z problémov a teraz som bol na rade ja.

Viem že sa bojí o to či sa náhodou nestane to čo pre 5 mokmi ale jeho chyba to nebola bola to chyba niekoho iného ale jeho nie! S tím som si istý.

"No dobre idem ty teda po to jedlo aby si mal silu kvôli nej."

Moonlight 🔥🖤

Takže dnes o niečo kradčia ale niekedy musí byť aj kradčia  časť aby bola dlhšia. A chcela by som vás poprosiť o názor pre túto knihu.
Ďakujem. 🔥🖤

Mafia {Dokončená}Onde histórias criam vida. Descubra agora