38. Sen alebo realita?

114 6 0
                                    

Keď som sa zobudila počula som hlasi.

"Tam na strome !" V tú chvíľu som si uvedomila že ma majú začala som panikáriť.  

Ale v tom so si z malého okienka všimla že ne ukazujú na môj strom ale na ten oproti. Pozrela som sa naň a uvedela som tam bez brané ho vtáka. Vyzeral nádherne. Bol to nádherný červený orol. Pripomínal mi fénixa ale fénix a tu? Leda tak vo filmoch a nie tu. Sak to je šialené. Ale potom som počula ako jeden z nich prehovoril.

"Chite toho fénixa nech vám ne ujde inak nás Arčibald zabije všetkých do jedného!"

Tak predsa že by so bol fénix. Keď som fénixa prvý krát videla vo filme Herryho Pottera zamilovala som si to zviera. Ani Hrdozobec ma tak neoslovil ako Fénix. Dokonca som aj náš ho psa pomenovala Fénix ale aj tak ho všetci volali Sultán ale keď som mu povedala Fénix tak prišiel ale jedine  keď som ho fakt nazvala je inak nie nikoho iného na to mene ne počúval iba mňa a to ma tešilo. Musela som mu pomôcť! Skratka musela. Zobrala som môj luk a šípi. Počkať čo? Od kedy tu mám luk a šípi?  No nevadí hlavne že mám vystrelila som vedľa neho aj s mojim plišakom v tvare fénixa. Spomínala som aj to že som sním bola trochu posadnutá? Nie ? Tak už to viete. Keď bol pliešok na svojom mieste. Ten Fénix sa na mňa pozrel zo strachom v očiach odložila som luk a šíp aby som ukázala že mu nechcem ublížiť. Keď videl že v rukách nič nemá ukázala som mu aby priletel do vnútra. Pozrel sa na lovcov a potom spať na mňa rozmyšlal. Bál sa a za roveň nevedel čo má robiť. Ale keď lovci po ňom vystrelili rozhodol sa že ja budem asi lepšia voľba. Priletel dnu. Zavrela som okno tak aby  nepočuli ako zatváram okno len s latkov.  Keď bol v nutrí sadol si na môj stojan s ne dokončením obrazom. No v tom obraze bola len obloha. Maľovala som to keď som nevedela čo ďalej. Bol nedokončení a čakal pokiaľ ho dokončím ale nemala som nijak inšpirujúci ho dokončiť.

Keď som chcela siahnuť po štetci aby som do tej maľby v malavala fénixa zazvonil mi mobil a  keď som sa za ním netiahla aby som ho zodvihla všetko sa rosplinulo všetko Fénix ktorý sa na mňa díval. Pytliaci ktorých bolo počuť za oknom. Môj malý domček a keď to bolo všetko preč zmizla som aj ja...





















































Moonlight ☪🖤

Mafia {Dokončená}Where stories live. Discover now