7. Strelba

197 11 0
                                    

Alex zastavil auto až v odľahlom lesíku. Už z diaľky som počula vystrali zo zbraní. Do šeliakych terčoch hrozne som sa tešila a bolo to vidieť pretože som naháňala Alexa a by pridal do kroku že je ako slimák. A to že ostatní strieľajú už teraz a ja tak neskoro si sním vybavím potom keď si zastrieľam.

Ako sme tak prechádzali okolo ostatných tak som sa obzerala okolo nebola tu len streľba zo zbrane bolo tu aj strieľanie z luku,hádzanie nožmi/sekery, učenie škrtania,sume,súboj v ringu a somoznrejme že nechýbal ani boj z blízka. Keď som si myslela že to tu je super a lepšie to ani nemôže byť zbadala som Alexa ako sa ku mne približuje zo zbraňou.

"Tak tu máš zbraň a tam sú boxy chod do jedného z nich a tam nájdeš také tlačítko to tlačítko tam je na to aby sa ty priblížil terč keď dostrieľaš." Alex my to vysvetlil a ukázal na box ja som prikývla a vybrala som sa tým smerom

Keď som prišla do boxu tak áno všetci no teda skoro všetci sa na mňa pozerali. Ja som vykročila a hľadala som prizná výklenok na strieľanie. Našla som ho zaujala som strelnú poziciju a začala strieľať.

Po asi 3-ch strelách ma niekto chytil za pas a upravil mi postoj.

"Tak teraz stojíš správne. Teraz to skús."

Poslúchla som ho a vystrelila som prvý krát som trafila to čo som chcela presní stred terča. Otočila som sa a tam stál Alex.

"Zabudla si si dať slúchadlá ."

"Nevady aj tak my len zavadzajú a neviem sa s nimi sústrediť."

"A skúsila si to vôbec?"

"Nie ale aj tak ich nechcem!"

"Tak fajn ale ten to postoj si udrž a čoskoro pôjdeš aj som nou na misiu."

"To naozaj?"

"No samo zrejme budeš musieť sa naučiť ešte strieľať z luku,hádzať nožmi,umenie škrtenia, boj z blýska."

"Takže sa na misiu ne dostanem skôr ako sa toto všetko naučím?"

"No naučia poriadne strieľať a prihovorím otca aby ta zobral snami ako takú malú inšpiraciju aby si aj ďalej trénovala."

"Vďaka." A dala som mu rýchlu pusu na líce. Rýchlo som sa od neho odtiahla usmiala sa od ucha k uchu.

Potom sme ešte chvíľu strieľali ale keď sa začalo stmievať zaviedol ma do auta a následne domov.

Poďakovala som mu a ako v boxoch tiež som mu vlepila rýchli bozk na líce a vbehla som do domu aby mi nemohol nič vyčítať.

Moonlight 🔥🖤

Osprvavedlnte ma za gramatické chyby a ak máte volale otázky píšte do komentárov.

Mafia {Dokončená}Where stories live. Discover now