45. Záhrada

104 5 0
                                    

Začala som vnímať svet okolo seba ešte skôr ako som otvorila oči. Cítila som ako ma Alex drží vo svojom neručí ale jeho stisk bol už voľnejší ako keď sme zaspávali. Otvorila som oči a môj úplne prví pohlaď skončil na hodinkách ktoré ukazovali 17:17. Niet divu že v izbe sa rozliehalo svetlo za padajúceho slnka. Opatrne som sa vyvliekla z jeho objatia a postavila sa všetko som robila čo najopatrnejšie. Aj skriňu som otvárala čo najopatrnejšie aby sa nezobudil. Opatrne som prekĺzla do kúpeľni. Tam som si vykonala ranú hygienu a obliekla sa. Vlasi som si zapla do vysokého copu.

Veľmi opatrne som zviklal z kúpeľni do izby a z izby na chodbu. Nezobudil sa bola som rada aj keď som mala otázku. Ako mi plánoval vynahradiť moje nohavičky ktoré mi roztrhol?No ja len dúfam že mi ich čoskoro dá niečo na seba inak neviem čo spravím. Schádzala som pomaly po schodoch až si ma všimol Tom ale ja som mu rýchlo naznačila nech mlčí a nechá to na mňa. Keďže som chcela vyplašiť Riu a tá bola ku mne chrbtom a ešte držala v ruke pohár asi horúcej kávi takže ak mi to Tom neprekazí v čo dúfam tak by sa mohla naplašiť a ako bonus by sa mohla aj obliať hi hi. Začala sa k nej zakrádať až som na ňu skočila a celá ta káva skočila na nej,mne a aj koberci Tom od nás odstúpil keď videl čo sa chystám spraviť. Ja aj Tom sme sa smiali ako blázni no jediní kto sa nesmial bola Ria a to asi preto lebo mala po káve.

"Kiara!" zhúkla po mne

"Bež!" rozkázal mi rýchlo Tom a ja som sa rozbehla do kuchyne kde som za sebou zavrela dvere a zatarasila. Možno sa pýtate prečo práve kuchyňa no jednoducho v kuchyni sú dvere ktoré vedú do záhrady. Síce neviem či mám chuť ísť do záhrady keď mám na sebe len dlhé Alexové tričko a jeho šortky.

Ozvalo sa búchanie na dvere až ich skoro vyvalila z pantou. Až som spoza dverí počula šepot hlasov Rii spolu s Alexom. Hm takže on je už hore a plánujú pascu alebo pomstu hm tak to sa vytratíme pomaly do záhradky a tam sa ukryjeme. Trošku sa pohráme.

Vybehla som von a tam sa rozprestierala krásna záhrada. rozbehla som sa do samého srdca záhrady kde bolo menšie bludisko. Síce som nepoznala východ ani nič ale o to teraz nešlo šlo len o to aby som sa schovala. Po chvíli som počula ako sa otvorili zatarasené dvere a počula som tichí hlas Alexa tá mala šibalka sa tu ukrýva len v tričku no počkaj ja si ju nájdem vy ochote do vnútra Tom pomôž Rii osušiť ju.

A potom už nič len kroky ktoré sa ozývali v tráve. Najprv sa zlaďovali ale potom sa až nebezpečne priblížili až tak že som mala pocit ako by bol zemnou keď som sa otočila bol tam chytil ma okolo pásu a dal mi bozk na peri. So svojimi perami sa mi priblížil k môjmu uchu a pošepol my do ucha.

"Nehámbíš sa takto my tu pobehovať?"

"A kto ma tu asi tak vidí len ti je a záhrada nik iní!"

"Ako vieš že či ťa niekto nesleduje hm?"

"Lebo viem." dala som mu letní bozk na líce a rozbehla som sa k domu a popri tom som kľučkovala medzi stromami a kríkmi. Už už som bola pri dverách keď si ma chytil za boky a pritiahol si ma k sebe. A o točil si ma k nemu. Pobozkal ma. Hneď ako to spravil som sa od neho odtrhla a išla dnu. Išla som do obývačky ale nebol tam nik tak som si sadla na gauč a čakala kým nekto príde. Po chvíli sa tak aj stalo prišiaľ Tom.

"Ty si ale číslo Ria ťa zabije to bola jéj obludná mikina." ja som sa zamyslela

"Hm o tom pochybujem lebo to bola moja mikina ktorú som jej požičala v škole! A už mi mu mala dávno vrátiť takže skôr ju zavyjem ja ako ona mňa." povedala som s ľadovým pokojom

"Kiara Samilsnováá!!!" a objala ma zo zadu okolo krku lenže ona nerátala stým že ja ju chytím za lakte a prehupnem cez gauč a začala štekliť...

Moonlight ☪🖤

Mafia {Dokončená}Where stories live. Discover now