32. Náramok

123 6 0
                                    

Predstavte si to celí deň byť zatvorená v izbe ani telka ani telefón len papier ceruzka a knihy. Pre niekoho to je raj ale nie pre mňa ako áno rada čítam kreslím ale nie keď chcem ísť von prebehnúť sa a trénovať. Síce ano sem tam pri prudkom pochybe ma zabolia tie stehy ale to len pri prudkom pohybe.Otvorili sa dvere hneď som sa tam pozrela v nádejí že tam bede Tom alebo Alex. Ale nie bol tak Kalim. Aj s malou Krabyčkou. Začala som sa báť čo to môže byť. Zatvoril dvere ale nezamkol čo spravil prví krát a myslím že by som to mola využiť.Pomaly som sa postavila preto že doteraz som sedela na parapete pri okne.

"Ahoj ako si sa dneska mala?"to ako vážne približnejšiu otázku dať nevie?

"Ako by som sa mohla mať keď som zamknutá v izbe a v škole zameškávam." Založila som si ruky na prsi. ps tá škola je len zámienka moc ma netrápi ale potrebovala som niečo povedať 

"A čo keby som ty povedal že Emit by ti nosil učivo? Aby si sa teda nenudila. A hneď ako získaš moju dôveru pôjdeš aj sama do školy." To nemyslel vážne čo ako to tu mám byť dokedy pokiaľ získam jeho dôveru a ani neviem  ako?

"Ale..Ale..Al-." Skočil mi do reči a vzal ma do jeho objatia odporovať nemalo zmyslel pretože časť vo mne ktorá ho chcela víťazila každým jeho dotykom či vônov

"Žiadne ale." Urobil pauzu a podal mi tú krabičku " Otvor to." Povedal a dodal " Pomocou tohto náramku sa budeš môcť pohybovať po mojom území vlastním aj kúsok lesu takže máš sa kde prechádzať."

Otvorila som tu krabičku a ten náramok bol fakt nadherní. A tá biela perlička tam no krásna. Neviem prečo ale mala som hrozné nutkanie mu nie len povedať ďakujem ale aj ho objať. Tak som to spravila.

"To to som nečakal ale nemáš za čo." no to teda ani ja 

Kalim:

Keď som jej kupoval ten náramok mal som zlí pocit hlavne kvôli tomu čo jej spraví. Ale pokiaľ si nezíska moju dôveru bude to musieť byť takto. Trhá my srdce keď jej to idem robiť ale musí to byť.

"Dobrý deň tento?" Opýtal sa ma predajca

"Ano a chcem sa opýtať."

"Ano?"

"Dá jej to prisilnú ranu?"

"Nie nebojte nech to chcete dať komu koľ vek tak ho to len omráči." Po chvíli zase prehovoril. " Ešte mi poveste komu to chcete lebo na každého je to inak. Inak je to na ženu a inak na muža a zas inak na dieťa."

"No je to pre  ženu." Povedal som a pozrel som sa na predajcu

"Dobre tak tu máte to to vidíte to?" Bola to taká priehlbinka alebo neviem ako to nazvať  .

"Aha dobre viem."

K tomu som zobral ešte také tyče ktoré patria k tomu náramku. Celé to vlastne funguje tak že keď sa tým tyčiam priblíži alebo prekročí dostane šok nie veľmi veľký ale stačí na to aby ten dotyčný odpadol alebo stratil vedomie.No mne to teraz bude slúžiť ako ohrada a keď vide preč tak zostane ležať na zemi a náromok mi pošle spravu kde sa nahádza. Ja viem je to neuveriteľne čo všetko sa dá skroť do jedného malého  náramku.

Moonlight ☪🖤

Mafia {Dokončená}Where stories live. Discover now