Binlerce Teşekkür..

24.5K 1.4K 142
                                    

Yeni bölüm değildir :)

Duygularım o kadar karmaşık ki sanırım içimi bu şekilde dökmem en iyisi. Biraz önce Wattpad’e girdiğimde 10 milyon küsuratlı okunma sayısını görünce gerçekten neler hissettiğimi ifade etmem çok zor. Şu anda hem mutluyum, hem de şaşkınım..

Turşu ve Thor’un hikayesine geçen yıl, bu ay başlarken yanımda hiç kimse yoktu. Tek başınaydım. Ama şimdi aradan bir yıl geçti ve dönüp baktığımda yanımda harika okuyucularım ve aynı zamanda da harika arkadaşlarım var.

Sizlere bana olan desteğiniz, her zaman motive eden güzel yorumlarınız ve sonsuz sevginiz için çok teşekkür ederim. Biliyorum ne kadar teşekkür etsem az. Ama yapabildiğim tek şey bu. Hepiniz tek tek çok önemlisiniz benim için.

Numara 12 bu kadar büyük bir kitleye ulaştıysa eğer, hepsi sizin sayenizde. Bir hikaye yazmak gönül işi, sevgi işi, emek işi, ilham işi.. Ama bunların yanında en önemli şeylerden biri de okuyanlardan aldığınız sevgi ve destek. Sizler bir yıl boyunca bana hayal bile edemeyeceğim kadar fazla sevgi ve destek gösterdiniz. Hepinize bunun için minnettarım.

Bu yola başlarken az önce de dediğim gibi yalnızdım. Ama artık değilim. Arkamda müthiş bir kitle olduğunu biliyorum. Bu nedenle Numara 12 artık sadece benim değil, tüm Numara 12’cilerin hikayesi. Ve bu başarı da hepimizin..

Birlikte nice güzel bölümler ve hikayeler paylaşmak dileğiyle. Sizleri çok seviyorum.

 

Kübra ^^

NUMARA 12Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin