76.BÖLÜM - Kaynanalıkta zirve noktası!

96.3K 2.1K 373
                                    

Hepinize yorumlarınız için çooook teşekkür ederim :) Yorumlarınıza cevap veremiyorum uzun zamandır ama hepsini tek tek okuyup, dikkate aldığıma emin olabilirsiniz. Bölümü beğenirsiniz umarım. Keyifli okumalar..

Yeni bölüm ne zaman gelir bilemiyorum. Erken de gelebilir geç de. Anlayışınız benim için çok önemli :) Seviliyorsunuz <3

Bu bölümü Miray'a ithaf ediyorum. Beğenmen dileğiyle Miraycım.. :)

^^Zeynep^^

Üzerimdeki siyahlı beyazlı elbiseyi düzelttikten sonra Kerem’in düğün gecemizde hediye ettiği kolyeyi de boynuma geçiriyorum. Düzleştirdiğim saçlarımı arka tarafımda dağınık bir şekilde topuz yaptıktan sonra ise görüntümden memnun bir şekilde aşağıya iniyorum.

Kerem ise salonda oturmuş beni bekliyor. Ayak seslerimi duyunca oturduğu koltuktan kalkıp izlediği basketbol maçının sesini sonuna kadar kısıyor ve bana doğru dönüyor. Merdivenlerden indiğimde hemen sırıtarak etrafımda dönüyorum.

“Olmuş mu?”

“Vaay! Çok güzelsin.” diyor gülümseyerek bana doğru yaklaşıp alnıma bir öpücük kondururken. “Gözlerim kamaştı Turşu.”

“Tişikkirlir Sipirmin!” diyorum dudaklarına küçük bir öpücük bıraktıktan sonra gülümseyerek üzerindeki beyaz gömleği ve lacivert ceketi süzerek. “Sen de çok yakışıklısın.”

“Çıkalım mı artık?”

“Can gelecek önce. Hep birlikte çıkacağız.” diyorum sorusuna yanıt verirken Kerem’in az önce oturduğu kanepeye oturarak. “Sen çiçeği, çikolatayı aldın mı?”

“Aldım güzelim.” diyor Kerem yanıma otururken eliyle sehpadaki süslü püslü kutuyu ve karanfilleri işaret ederek. Gülümseyerek kafamı sallıyorum ve televizyona bakıyorum.

“Saçına ne yaptın sen?” diye soran Kerem’le birlikte bakışlarımı televizyondan alıp ona doğru çeviriyorum birkaç dakika sonra.

“Düzleştirdim.” diyorum omuzlarımı silkerek. Daha sonra da dudaklarımı hayal kırıklığıyla büzüyorum. “Olmamış mı?”

“Çok güzel olmuş.” diyor gülümseyerek burnumu sıkarken. “Sen yaparsın da olmaz mı?”

Olmaz Kerem. Mesela ben hayal kurarım olmaz. Yemek yaparım olmaz. Spor yaparım hiç olmaz. Ama sakarlık yapsam olur bak. Böyle de bahtsız bi insanım.

“Seni daha önce hiç düz saçlarla görmediğim için bi değişik geldi gözüme sadece.”

Göremezsin tabi. Bu kıvırcık saçları düzleştirmek kaç saatimi alıyor biliyor musun sen? Benim gibi üşengeçliğin kitabını yazmış bir insan için saç düzleştirmek eşittir Everest’e tırmanmak!

“Hmm..” diyorum kafamı sallarken. Ama Kerem garip bakışlarla yüzümü süzmeye devam ediyor. Bakışlarını anlayamayarak gözlerine bakıp kafamı sallıyorum. “Ne?”

“Aslına bakarsan baya seksi olmuş.” diyor Kerem düşünceli bir tavırla beni tekrardan süzerken.

Seksi mi? Ben mi? Ahahaha.. Çok komiksin Kirim. Ben ve seksilik.. Niye kendimi gömüyorum ben şimdi ya? Gayet de seksi bir kadınım yani. Çocuk haklı. Evet ben seksiyim. Çok seksiyim hem de. Baya bi giderim var bence. Allah’ım ne yapıyorum ben yine? Utanmasam kendime birini de ayarlayacağım neredeyse!

NUMARA 12Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin