Blood red eyes.

1.2K 63 0
                                    

Sorry dat de uploads zo onregelmatig zijn, maar daar kan ik gewoon niets aan doen. Morgen heb ik ook al van alles geplant, maar tussendoor probeer ik zoveel mogelijk te uploaden. Op oudjaarsdag komt er wel zowiezo een hoofdstuk met een (hoop ik) leuke verassing. Maar wat dat is ga ik natuurlijk nog niet vertellen ;)

Bobby's Pov:

Ik werd alleen al nerveus van de gedachte dat er 2 mensen zouden komen. Als ik dat wist had ik wel wat gedronken. Als ik naar school ga, drink ik altijd van tevoren, maar in vakanties doe ik dat niet zomaar. Ik bedoel, als het niet nodig is. Toen ik weer opkeek stond Mary vlak voor me, me aanstarend.

"Je hebt dorst of niet soms" zei ze met een schuin hoofd.

Ik knikte, waarna ze me aan mijn arm de trap op trok. Iedereen keek ons na. Eenmaal boven plofte Mary me neer op Charlottes bed. Zelf ging ze iets zoeken, zeer waarschijnlijk iets scherps. En ja hoor, ze trok zo een m'n mesje uit 1 van de laatjes. Ze ging naast me zitten en hield het mes langs haar pols. Met een snelle beweging trok ik het uit haar handen.

"Waarom doe je dat nou" zei ze bozig.

"Ik drink geen druppel meer van vrienden" zei ik koppig "Echt niet"

"Dus je gaat je zo niet in kunnen houden bij 2 mensen, nou wat fijn"

Ik zuchtend en gaf het mes terug. Ze haalde het langs haar pols.

"Hier" zei ze terwijl ze haar pols onder mijn neus stak.

Dit keer wachtte ik niet eens, ik zette gelijk mijn tanden in haar pols. O mijn God, wat heb ik haar bloed gemist. Het smaakt gewoon zo goed. Ach, wat maakt het ook uit, een paar extra slokken kunnen vast geen kwaad. Maar ja, blijkbaar wel.

"Bobby" piepte Mary.

Ik trok gelijk mijn tanden uit haar pols "Sorry, ik wou niet..." begon ik "Ach wat, ik wou gewoon meer"

Daarna stond ik op en veegde het bloed van mijn mond af. Daarna liep ik weer de trap af.

Daar zaten Charlottes vrienden al.

"Hey!" riep het meisje zo snel ik de trap af kwam.

"Hoi" zei ik vrolijk terug.

Toen bedacht ik me opeens dat mijn ogen natuurlijk felrood moesten zijn, ik schoot snel de eerste de beste badkamer in. Ik wierp mijn blik gelijk op een van de spiegels en ja hoor. Gelukkig had ik altijd mijn lenzen bij me, ik deed ze ook altijd in voordat ik naar school ging. Snel deed ik ze in mijn ogen en liep weer de badkamer uit.

Mary zat nu ook al in de huiskamer, ze keek opgelucht naar mijn ogen. Ik ging naast haar zitten.

"Ik wou het je nog zeggen" fluisterde ze zacht.

"Hoi, ik ben Debbie en dit is Mike"

Verder is er die dag niet echt meer iets interessants gebeurt. We hebben gewoon wat gepraat over van alles. Niet dat ik ergens naar heb geluisterd hoor, ik verveelde me gewoon. Daarom zijn de jongens en ik ook eerder weggegaan, zelfs Mike ging mee. Hij is een leuke gozer om mee om te gaan. Hij is niet bijzonder ofzo, gewoon normale hobby's, normaal leven, gewoon normaal. Menselijk.

Charlotte's Pov:

Toen ook de meiden weg waren, besloot ik weer lekker te gaan wandelen. Na ongeveer een uurtje te hebben gelopen, werd mijn arm opeens vastgegrepen door iemand achter me. De persoon draaide me om en ik kwam oog in oog te staan met twee wonderschone blauwe ogen. Toen ik ze zag, voelde ik iets in me, een soort warmte die ik nog nooit heb gevoeld. Verheuging zou je het kunnen noemen. Er viel een lokje zwart haar voor zijn ogen. Daarna verscheen er een brede glimlach op zijn gezicht. Toen ik zijn tanden zag, wist ik dat ik een probleem had.

Zo snel ik ze zag, zo snel hij ze al in mijn nek had geboord. Op een of andere manier voelde het goed, in tegenstelling tot Bobby. Toen hij het deed, deed het pijn. Maar nu, nu wou ik dat het nooit zou ophouden. Jammer genoeg was het natuurlijk al snel weer voorbij. Met een zwak glimlachje keek ik hem aan. Zijn helder blauwe ogen waren nu bloedrood geworden. Welke kleur zijn  ogen ook waren, hij zag er perfect uit. Waarom voelde ik me toch zo aangetrokken tot hem? En al was hij een vampier, waarom voelde ik me zo veilig in zijn armen? Waarom voelde ik die warmte toen ik hem voor het eerst zag?

Bitten (Completed)Where stories live. Discover now