In the pack?

3.3K 162 3
                                    

Ik moet zeker wel even vertellen hoe dat voorstellen ging, nou hier komt het. Maar ik leg eerst even de families uit. Je hebt eerst natuurlijk de opa en oma van Jason, genaamd Bernard en Eleona. Zij hebben 3 zoons en 1 dochter gekregen.

De een na oudste zoon is Jasons vader Jarrod die is getrouwd met July, Jasons moeder. Jason is enigst kind.

Dan heb je Andrew, de eerstgeborene zoon dus de Alpha. Hij is getrouwd met Andrea. Samen hebben ze 2 kinderen, Collin (16) en Cody (10).

De derde zoon en het jongste kind is Benjamin, getrouwd met Carey. Zij hebben 3 kinderen, William (11), Zachery (9) en Esmee (7).

Dan heb je de dochter Madelin, getrouwd met Ben. Zij hebben 1 kind, Bdur (14).

Vooral met Bdur kon ik het goed vinden, ze begon gelijk met me te praten en we bleken veel gemeen te hebben. Niet alleen onze leeftijd kwam overeen, maar ook deelde we onze hobby's. We tekenen allebei, we houden van toneelspelen en we zijn supercreatief. We dansen allebei en we houden van zingen. Kortom zouden we beste vriendinnen kunnen worden.

Verder heb ik me nog voorgesteld aan de rest van de familie, ze vonden me allemaal aardig waar ik heel blij mee was natuurlijk. Maar de Alpha's moesten nog komen en daar zag ik het meest tegen op, maar daar heb ik ook weer het meest naar uitgekeken.

Daar ging ik dan, samen met Jasons vader. Op naar de Alpha's.

Ze hadden hun eigen boomhut net als elk gezin daar, maar deze was nog speciaaler. Ik weet niet waarom, het was gewoon zo.

We kwamen steeds dichterbij tot er opeens een jongen aan kwam rennen. Hij dook gelijk op me en riep: "Collin, ons nieuwe speelmaatje is er eindelijk"

Gelijk kwam er een andere jongen aanrennen, maar hij was wel even wat ouder dan het jochie wat nog op me lag.

Ik keek omhoog naar Jarrod en hij lachte naar me op zo'n manier dat ik wist dat het goed ging.

De oudere jongen tilde het jochie van me af, pakte mijn hand en tilde me op.

"Gaat ie goed, mijn broertje kan soms wat onhandig zijn"

"Ja hoor, dankje"

"Ik ben Collin en dat is mijn broertje Cody"

"Leuk je te ontmoeten Collin, ik ben Alice" daarna keerde ik me naar Cody "HOI ALICE" schreeuwde hij nog voordat ik iets kon zeggen.

"Hoi Cody" zei ik rustig terug.

Toen kwamen er een man en een vrouw aanlopen, het waren de Alpha's en Collin en Cody waren dus hun zoons. Ze stuurden de jongens weg en de man zei ook dat Jarrod weg moest gaan.

Er was niemand anders meer, alleen ik en het Alpha-koppel.

"Dus jij bent Alice" zei de man.

"Ja" zei ik gehoorzaam.

"Dus jij bent het vriendinnetje van Jason" zei de vrouw met een lach.

"Ja" zei ik opnieuw.

"Ik ben Andrew en dit is mijn vrouw Andrea"

"Dus je hebt onze zoons al ontmoet" zei Andrea.

"Ja, ze zijn echt heel vriendelijk" zei ik met een grote lach.

Ik merkte dat Andrea en ik gelijk een klik hadden, maar Andrew deed nogal koel. Ik was wel een beetje bang dat iedereen me zou accepteren behalve de belangrijkste Alpha. Ik begon me net thuis te voelen...

Bitten (Completed)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu