Del. 75

6.4K 126 72
                                    

Austins perspektiv

Jag vaknade av att alarmet gick och suckade. Jag tog motvilligt bort armen från Kaylie och stängde av alarmet. Sen vände jag mig om igen och såg att hon fortfarande sov.

Jag tittade på henne en stund och log. Hon var så söt när hon sov. Sen kom jag på att det faktiskt var lite läskigt att bara titta på henne så jag ställde mig upp för att göra frukost istället. Men när jag drog bort täcket såg jag att det var blod i sängen. Jag spärrade upp ögonen, var hon skadad?!

Jag drog bort täcket helt och märkte då att det bara var mens. "Shit" sa jag tyst. Hon kommer skämmas ihjäl om hon vaknar. Jag lyfte försiktigt upp henne och la henne på soffan och drog bort lakanet och sprang ner till toaletten och la det i tvätten.

Var är lakanen? Oherregud, jag måste verkligen börja hjälpa till lite mer hemma. Efter ett ha öppnat alla skåp i hela huset hittade jag äntligen lakan och sprang upp igen.

Jag slängde på lakanet men det gick ju fan inte att sätta på det? Jag har aldrig satt på ett lakan förut HAHAHAHH

Jag lät det bara vara och lyfte sen tillbaka henne och la tillbaka täckerna och kuddarna och pustade sen ut.

Sen satte jag mig i sängen och tittade återigen på henne och böjde mig fram och kysste henne. Hon vred sig och jag fortsatte att kyssa henne lite överallt. "Hi babe" sa jag och hon log och gäspade. "Hi" sa hon och kysste mig.

Jag log och satte mig sen rakt upp igen. "We need to get uup because it's another great day in school" sa jag. Och notera sarkasmen.

Hon satte sig också upp och suckade. Sen ställde vi oss upp och hon gick fram till spegeln. "Aaaargh my hair" sa hon och suckade. "I know right, it looks terrible" sa jag och hon log sarkastiskt mot mig och började sen borsta det.

Jag studerade varenda rörelse hon gjorde. Hon satte sig på golvet och skulle börja sminka sig och såg då att det var mens på hennes pyjamasshorts. Hon ställde sig genast upp och blev röd i ansiktet och skyndade sig fram till sängen och rev bort täcket. När hon såg att det inte var något blod i sängen  tog hon ett djupt andetag och sjönk ner på golvet och lutade sig mot sängen med händerna i ansiktet.

Jag log och tittade på henne. "It's okay, I can go over to your house and get whatever you need" sa jag och hon tittade upp och var röd i ansiktet. Vad skäms hon så mycket för, jag bryr mig inte direkt.

Hon log och började sen skratta och la återigen ansiktet i händerna. "This is so embarrasing" sa hon och jag flinade. "No, it's not" sa jag och hon tittade upp. "Oh yes it is" sa hon och ställde sig upp och gick mot toaletten.

"I'll go to your house be right back" sa jag och gick sen fort nerför trappen och joggade över till hennes hus och knackade på. Alexander kom och öppnade och studerade mig där jag stod. "Hi Mr Garcia, could I talk to Sophie for a second?" Sa jag och försökte låta så trevlig som möjligt och han nickade. "Hi...... Austin"

Men gud, han svarade? Han backade lite. "Sophie, Austin wants to talk to you" ropade han och gick sen iväg. Jag stod kvar och Sophie kom gåendes. "Oh hi Austin, wazzup?" Sa hon och jag log och gick lite närmare. "Uhm Kaylie needs like..... she kind of just got her period" sa jag lite tyst och hon tittade på mig. "Ooh, god bless you then" sa hon och flinade. Jag skrattade till. Det kan man ju verkligen säga.

"I'll be right back" sa hon och försvann sen mot badrummet. Hon kom tillbaka med en liten påse och räckte fram den. "Thanks" sa jag och hon log. "Bye, have fun" sa hon och skrattade. Jag log tillbaka och skyndade mig sen över igen. Jag sprang upp för trappen och hörde spyljud.

"Are you okay?" Sa jag och sprang in på toaletten. Hon satt lutad över toaletten och spydde. "Oh shit" sa jag och gick fram och höll tillbaka hennes hår.

När hon var klar satte hon sig på sidan och började gråta?!!

"I'm so ugly right now, and I'm disgusting and there's blood everywhere and my stomach huuurts, I just wanna die" grät hon och la sig på golvet. "Oh fuck" sa jag och lutade mig mot väggen. Nu var det igång igen. Kaylie blir inte så speciellt rolig när hon har mens, det är något jag har lärt mig under året vi känt varandra.

"It's okay honey" sa jag och satte mig på huk och kramade henne. När hon återigen lugnat ner sig drog jag ifrån och tittade på henne och behövde bita mig hårt i kinderna för att inte le. Hela situationen var faktiskt väldigt rolig.

"Tell me you love me" sa hon ängsligt och jag skrattade till. "I love you" sa jag. "Good" sa hon och lutade sig sen snabbt över toaletten igen och spydde. Jag höll tillbaka hennes hår igen. Det var faktiskt väldigt synd om henne.

"Do you want to stay at home today?" Sa jag när hon slutat spy. Hon satte sig ner mittemot mig och skakade på huvudet och började gråta igen. "I can't, my grades suck, I won't be able to get a job so then I can't get a house so I'll be homeless, and I won't be able to afford food so I'll die"

"Okay, I think you need some sleep" sa jag och lyfte upp henne och gick till mitt rum och la henne i sängen. Det här kommer inte bli lätt.

.........................................................................

Jätteonödigt kapitel men jag har mens nu och det gör så ont så det var det ända jag tänkte på HAHAHAHHA jävla mensbarn är jag 😂😂

My badboyDär berättelser lever. Upptäck nu