Del. 23

8.9K 132 11
                                    

Kaylies perspektiv

Klockan var ett på natten nu och jag stod på flygterminalen och väntade på att flyget från Sverige skulle komma, vilket det skulle närsomhelst. Mamma stod bredvid mig och log åt min exalterade min. Hon vet att jag älskar dem mest av allt på hela jorden, efter henne och pappa då såklart.

Austin hade gått hem för länge sen, vilket var tråkigt för det kändes tomt utan honom.

Då öppnades gaten (vet ej vad man säger hahah) och människor från Sverige började komma ut. Jag kollade på alla som kom och den första jag såg var Izac, fast han hade inte sett mig. Jag gav ifrån mig ett glädjetjut och sprang fram och hoppade upp i hans famn.

Han kramade mig hårt tillbaka och skrattade. "Jag har saknat dig så mycket" sa han och jag kramade honom hårdare. När vi släppte så stod vi med stora leenden och kollade på varandra. Då fick jag syn på Alice. "ALICE" skrek jag glatt och sprang fram mot henne.

"KAYLIE" sa hon lika exalterat och mötte mig i en stor kram. När vi släppte så kollade vi på varandra och log. Hon drog in mig i en till kram och viskade tyst. "Fyfan vad jag älskar dig" och jag blundade hårt. "Jag älskar dig"

Vi drog ifrån kramen och gick till Izac som pratade med Sophie. "Vart är Liam" sa jag och var tvungen att krama Izac igen. "Det var något med hans väska, men han borde komma närsomhelst" sa han och log. Jag nickade och kollade mig omkring efter Liam.

Ett tag senare såg jag honom och sprack upp i ett leende. Jag sprang fram emot honom och hoppade på honom som med Izac. Han skrattade glatt och kramade om mig. Efter ett tag släppte han ner mig och tittade på mig med ett leende. "Jag har saknat dig kay" sa han och jag log "jag har saknat dig".

Vi gick till de andra och Liam kramade Sophie som alla andra hade gjort. De var bra kompisar med Sophie också hahah. "Hej Sophie" sa han och hon log glatt tillbaka. "Heeej, det är kul att se dig Liam" sa hon och vi började gå mot bilen.

Vi pratade jättemycket påvägen till bilen och när vi såg den så skrek alla i munnen på varandra "SHOTGUN" och sen började vi skratta och sprang så fort vi kunde till bilen. Ända sen vi var små har vi tävlat om vem som får sitta i framsätet.

Izac kom fram först och ställde sig och tog djupa andetag, som vi andra "Ni är så sega, finns en anledning till att jag alltid vinner" sa han retsamt och vi skrattade "A säkert du vinner aldrig" sa Alice och skrattade. Izac härmade henne surt och vi alla började skratta igen.

Mamma kom och skrattade åt oss. "Ser ut som att några har dålig kondition" sa hon retsamt och vi började genast protestera. Hon skrattade åt oss och vi satte oss i bilen. Jag satt i mitten och Izac där framme.

Vi började åka och som vanligt när vi åker bil så lyssnar vi på musik och inte vilken musik som helst. Utan Beyoné såklart, vilket kanske inte uppskattades så mycket av killarna men av mig och Alice. Jag kopplade in min mobil och satte på single ladies.

Jag och Alice började sjunga med och vi alla satt och dansade (nivet the typical put a ring on it dansen) och skrattade.

Vi sjöng hela vägen hem och hade bara allmänt kul.

När vi kom fram till huset och jag visat dem runt så pratade vi ett tag och gjorde oss sen iordning. Alice delade säng med mig, Liam tog soffan och Izac fick en uppblåsbar madrass som han låg på på golvet. Alla höll på med sina mobiler och det var helt tyst.

"Jag är jätteglad att ni är här" sa jag och de log. "Och vi är glada att vara här"

My badboyWhere stories live. Discover now