Del. 6

13.1K 159 25
                                    

Nästa morgon...

Nu var det min andra dag i skolan. Jag vaknade och gjorde mig i ordning och sen gick jag ner och åt frukost. "Goodmorning sweetheart" sa mamma och pussade mig på pannan. Jag tittade på henne och log "Hi mama"

Min pappa är spansk därav mitt efternamn och därför har jag också lite spanskt uttal ibland. Det är också därför jag har mellanbrun hy. (Logic on top)

Jag ropade hejdå och gick till bussen. Jag gick på och satte mig ungefär i mitten och satte i mina hörlurar. Någon satte sig bredvid mig men jag brydde mig inte så mycket utan fortsatte bara kolla ut genom fönstret när mina hörlurar rycktes ut. Jag vände mig om till personen och Austin satt där.

"What do you want...?" sa jag. "I think you know that by now" sa han och flinade. Jag hörde hesa skratt och vände mig om. Där satt resten av hans kompisar. Såklart. Jag suckade "Unfortunatly we don't always get what we want" sa jag och log ett sarkastiskt leende. "I do" sa han med ett flin och inte som det gulliga i bilen utan det här var typ...äckligt.

"Well there's a first time for everything" hans kompisar började skratta åt honom. "Now I would like for you to move" sa jag men han satt kvar med det där äckliga flinet. Jag suckade och satte i mina hörlurar. Att man kunde bli såhär på en dag? Synd.

När bussen stannade satte jag mig snett på stolen för att sedan ställa mig upp och gå, men han satt kvar. "What are you doing? Move" sa jag och han flinade. "Naaah, I'm actually sitting really good here, you'll have to go pass me" sa han och jag suckade men flinade sen.

Jag ställde mig upp och klev upp på hans lår, gick över dem och hoppade sen smidigt ner på golvet igen. Han såg förvånad ut och hans kompisar började skratta åt honom och jag fortsatte gå.

Jag såg Amanda och hon mötte mig i en kram. Vi hade blivit väldigt bra kompisar, iallafall så bra kompisar man kan bli på en dag.

Efter att vi pratat lite så gick vi tillsammans in till spanskalektionen, jag valde såklart spanska eftersom jag kan språket flytande. Enda nackdelen med det var att jag var i samma grupp som Austin, men jag hade ju Amanda.

Vår spanska lärare sa att vi skulle titta på en spansk film idag och alla blev glada. En stund in i filmen så kom en lapp flygande och landade på min bänk. Jag kollade runt i klassrummet och såg Austin sitta och flina. Jag gav honom en "är du seriös" blick och öppnade sen lappen.

"Hi Kaykay" Jag kunde inte låta bli att le lite. "Hi Tintin" skrev jag och kastade tillbaka lappen. Han vecklade upp den och log lite mot den. Jag vände mig om igen och ett tag senare kom den flygande igen. Denhär gången kastade han dock för hårt så den hamnade på golvet framför bänken. Jag stirrade på den och sen bak på Austin.

Han flinade och gav mig sen en blick som att jag skulle hämta den. Jag skakade leendes på huvudet. "I'm not getting it" mimade jag och han flinade. "Do it" mimade han tillbaka och tittade skrattandes på mig. Jag skrattade tillbaka och skakade på huvudet.

"Oh come on" mimade han och jag flinade och himlade sen med ögonen och ställde mig tyst upp och gick fram och plockade upp lappen. Jag satte mig ner igen och vecklade upp den.

"What's up" Jag vände mig om mot honom. Han tittade flinandes på mig och jag himlade med ögonen mot honom. Exakt vad var det som var så viktigt?

Jag tittade flinandes ner på lappen och la sen handen över den när Miss Rodriguez kom gåendes. Hon gick till de framför mig och böjde sig fram emellan dem så att hennes rumpa var mitt framför mitt ansikte. Jag tittade på Amanda som höll sig för skratt och kollade sen ner på lappen igen och skrev "Exploring Rodriguez butt, how about you"

Jag kastade tillbaka lappen och han öppnade den och tittade sen på mig och skrattade. Jag flinade och vände mig tillbaka. Lappen kom igen och jag öppnade den. "Exploring you, see you in the toilet to do some more research?"

"That's just disgusting" skrev jag och vände mig sen om och kastade den medvetet rakt i hans ansikte.

Lappen kom igen och jag öppnade den. "No but for real, see you in the toilet in 5?" Jag tittade bak på honom med ett flin och fick ett flin tillbaka. Sen tog jag lappen, men istället för att kasta lappen på honom kastade jag den i papperskorgen och hans flin försvann. Det kom dock snabbt tillbaka. Jag vände mig om igen och började faktiskt fokusera på filmen. I sex sekunder, innan en lapp kom igen.

Jag tittade på den ett tag och funderade på om jag faktiskt skulle öppna den. Tillslut gjorde jag det. "Come ooon, you know you want me"

"Okay fine, see you in 5" skrev jag med ett flin och kastade sen tillbaka den.

My badboyWhere stories live. Discover now