Del.24

9.1K 151 21
                                    

(Nu hade hela veckan gått och det var måndag)

Vi hade bestämt oss för att inte gå till skolan, det var ändå ingen idé då typ hela skolveckan hade gått, men nu var det måndag och alla skulle med, mamma hade redan kollat med rektorn och det gick jättebra. Vi hade haft jättekul hela veckan och bara umgåtts.

De visste inte om allt med Austin, dessutom har jag inte träffat honom sen de kom, vi skulle ju på dejt men han sa att vi kunde flytta den till nästa vecka så att jag kunde vara med dem istället. Jag hade protesterat till en början men han övertalade mig.

Jag vaknade iallafall av att alarmet ringde. Jag satte mig trött upp och kollade runtomkring mig. Ingen annan hade vaknat så jag bestämde mig för att väcka dom. "VAAKNAAAAA DET ÄR SKOLA IDAG" skrek jag glatt och skrattade sen när alla (förutom Izac) vaknade förvirrat.

"Men jävla idiot, håll käften" sa Alice surt och Liam flinade. "Du har alltid sån jävla attityd på morgonen" sa han och jag började skratta. "Hon har alltid attityd" sa jag och Alice tittade surt mot oss. "Hör jag ett ord till stryper jag er" sa hon och la täcket över huvudet.

Jag och Liam tittade på varandra och flinade och skrek sen "ALICE" så högt vi kunde. Då satte hon sig upp. "Påminn mig varför jag är kompis med er" sa hon och jag och Liam började prata i mun på varandra.

"För att vi är bäst och du älskar oss och vi är roliga, helt fantastiska människor, alla borde ha en oss i sitt liv, du ska vara glad att du har oss faktiskt, finns inga bättre människo..."

"OKEJ, okej, håll bara käften" sa hon och vi såg att hon flinade lite.

"Izac sover fortfarande" sa hon och Liam himlade med ögonen. "Det säger du inte".

Hon blängde på honom och jag skrattade till. "Då får vi väl väcka honom" sa jag och Liam flinade. Han tog sats och hoppade på Izac. Han vaknade förskräckt. "Va?" Sa han förvirrat och vi skrattade. "Flytta på ditt feta arsle" sa han när han fattat vad som hände och puttade ner Liam på golvet.

Vi började asgarva och Liam låg kvar. Vi kollade vad han höll på med och han låg med mobilen.

"Men huur lat" sa jag och han flinade. "Gå upp nu, annars kommer vi försent och då missar vi alla snygga killar" sa Alice och klappade exalterat händerna. "Svårt att missa när jag står precis här" sa Izac och flinade och Alice himlade med ögonen. "Och jag är här" sa Liam och flinade han också. Alice suckade och jag skrattade.

"Ni är inte så snygga som ni tror" sa hon. "Jo det är jag" sa de i mun på varandra. "Kom nu" sa jag och flinade och Liam ställde sig upp och vi gick ner till köket.

Mamma hade redan åkt så det var bara vi. Vi tog fram frukosten och så satte vi oss vid bordet och började äta. "Såå kommer vi att få träffa Austin" sa Liam med munnen full av macka. Jag stelnade till. Hur vet dom vem han är? Jag suckade och tittade på Alice. Hon ryckte på axlarna och flinade. "Vad menar du?" Sa jag och tittade på Liam.

"Alltså vi vet vad han har gjort så ser jag honom såå" sa han och avbröts av Izac "så kommer vi döda honom" sa han och log nöjt.
Jag skakade på huvudet. "Han är faktiskt snäll och jag gillar honom, så ni ska inte göra något" sa jag och allas blickar vändes mot mig, speciellt Alice.

"Du, gillar honom? Även fast han sa till hela skolan att du legat med honom?" Hon ångrade sig genast och facepalma sig själv. "Han gjorde vadå?" Sa Izac argt. "Det sa du inte förut?" Sa Liam argt och tittade på Alice.

My badboyDär berättelser lever. Upptäck nu