Del. 35

8.4K 137 105
                                    

När vi hade kommit hem till Austin igen efter att vi handlat så var klockan mycket. Vi tog av oss skorna och gick direkt in i köket. Vi hade bestämt oss för att försöka göra tacos igen.

Vi la fram alla saker man behövde och jag tog en kniv "Oh no no, no way? You're NOT cooking again, I'll make it by myself" sa han och jag vände mig surt om. Kniven följde med och skar upp hans mage och det började forsa blod. Jag skrek och sprang fram till honom. Han föll till marken och jag kände på hans puls, men.... han hade ingen puls?!!! Jag skrek i panik och tog snabbt upp mobilen och ringde 911. Han var död. "911 what's your emergency"

Nej jag skoja hahah

Jag vände mig surt om och höll fortfarande i kniven. Han ryggade tillbaka. "Put that knife down" sa han och jag såg att jag höll i kniven som att jag skulle döda honom. Jag flinade och la ner den. "But whyyyy, it was one time I messed up, it's not like I'm going to cut myself again"

"Why?!! Are you serious? You obviously can't control it" sa han och jag höjde ögonbrynen. Sen gick jag mot stekpannan istället och tänkte att då kunde jag ju steka köttfärsen istället. "No you're not doing that either, you'd probably burn yourself" sa han och jag himlade med ögonen och han flinade. "So I'm doing it, you can do whatever you want, except this" sa han och jag blängde på honom. Jag kollade ut och nu regnade det?

Då fick jag en idé. "Okay sure" sa jag och flinade. Han tittade misstänksamt på mig. "So what are you going to do?" Sa han och jag ryckte på axlarna "Don't knooow" sa jag och gick sen ut ur köket med ett flin. Jag fortsatte in i hallen och tog på mig skorna och gick ut. Det spöregnade. Jag ÄLSKAR regn. Jag sprang ut och sprang runt till baksidan. Sen klättrade jag upp på studsmattan och började hoppa i regnet.

Jag var redan dyngsur men brydde mig inte alls utan fortsatte hoppa. Jag halkade och ramlade på rygg och brast ut i skratt. Då hörde jag ett svagt rop. Men sket i det.

Austins perspektiv

Jag började skära upp grönsakerna och det var väldigt tyst. "Kaylie" ropade jag men fick inget svar. Jag gick upp för trappan då hon kanske var i mitt rum, men hon var inte där. "Kaaylie" ropade jag lite högre men fortfarande inget svar. Jag gick ner igen och gick in i köket igen och tänkte inte mer på det.

Jag hörde Simba jama och gick till hallen för att släppa ut honom. "Hii Simba" sa jag och hukade mig och klappade honom. Han strök sig mot mitt ben och då såg jag att Kaylies skor var borta. Var hon ute? Jag släppte ut Simba och kollade mig omkring lite snabbt efter Kaylie. Jag suckade och gick för att kolla vart hon var.

Jag gick in i vardagsrummet och kollade då av vana ut genom fönstret. Man såg inte så mycket för allt regn men jag såg något röra sig och gick närmare. Det var Kaylie som hoppade på studsmattan. Vad håller hon på med?

Jag öppnade altandörren ut till poolen "HEY KAYLIE, WHAT ARE YOU DOING? YOU'RE GOING TO GET SICK" skrek jag men hon hörde inte. "KAAAYLIEE" ropade jag men hon hörde fortfarande inte. Jag suckade och joggade ut i hallen och satte på mig skorna och en jacka och Kaylies jacka var kvar?!! Skojar hon?

Jag sprang ut och runt huset. Hon låg nu på studsmattan och jag sprang fram "What are you doing?" Sa jag och hon vände sin blick mot mig "What does it look like?" Sa hon och jag himlade med ögonen. Hon hade bara en tshirt på sig. "Come on, you're going to get sick" sa jag och hon tittade på mig och fortsatte sen hoppa.

Jag suckade och hoppade upp på studsmattan. Hon skrattade och jag tog av mig jackan. "Here take my jacket" sa jag och hon skakade på huvudet. "Nooo it's not the same if you have a jacket on" sa hon "What are you talking about, let's go inside" sa jag och hon log.

"The rain, the rain is not the same if you have a jacket on" sa hon och jag höjde ögonbrynen. Hon hade gåshud över hela kroppen och man såg att hon frös men hon brydde sig inte. "I use to do this with my dad" sa hon och slutade hoppa. Jag la huvudet på sne. Sen suckade jag och började hoppa jag också utan jacka. Hon skrattade och hoppade med mig. Det var faktiskt ganska kul.

Efter ett tag slutade vi hoppa och tittade bara på varandra. Vi gick emot varandra och möttes i en kyss. Det var helt klart den bästa hittills. Vi drog ifrån och hon skrattade. "Isn't this classic, "kiss in the rain"" sa hon och jag flinade.

Sen hoppade jag ner från studsmattan. "Let's go inside" sa jag och hon nickade och hoppade ner. Vi gick tillbaka in i huset och vi båda var genomblöta och vi frös ihjäl. Jag stängde snabbt dörren och hon skakade. "Hey come here" sa jag och drog med henne upp. Jag gick in i min garderob och bytte snabbt om och tog en hoodie och ett par mjukisbyxor åt henne.

Jag gick ut igen och hon skakade jättemycket. "This was a bad idea, you're so cold" sa jag och gav henne kläderna. "It's okay" sa hon skakigt och jag räckte över kläderna och hon tog emot dem och log. Jag gick ut ur rummet och väntade utanför.

Hon kom ut efter ett tag och hon såg jättesöt ut. Hoodien var jättestor så man såg inte hennes händer och byxorna hade som tur var resor så att de inte ramlade ner men sen hängde de bara. Jag skrattade och drog sen in henne i en kram då hon fortfarande frös.

Vi stod där ett tag och drog sen ifrån. "can I hang my clothes up" "I'll do it" sa jag och log och gick sen in och hämtade våra kläder. När jag skulle gå ut igen stoppade hon mig och rodnade lite, så himla söt. "Eeehm, my underwears are.... there" sa hon och jag log och pussade henne på pannan. "It's okay, I don't care" sa jag och hon log och nickade. Jag log och gick sen och hängde upp våra kläder i badrummet.

Jag gick in i rummet igen och hon satt på sängen och såg ut att tänka. "What is it" sa jag och satte mig bredvid henne. Hon var tyst ett tag. "I miss him" sa hon tillslut.

"Who?" Sa jag mjukt. Hon lutade huvudet mot mitt bröst. "My dad" Jag la armen om henne och pussade henne i hårbotten och kollade sen rakt fram.

Kaylies perspektiv

Vi brukade alltid hoppa studsmatta tillsammans och även om mamma var emot det för att vi kunde bli sjuka så hoppade vi alltid när det regnade ute. Och sen gick vi alltid in och drack varm chocklad. Vi gjorde allt tillsammans och aldrig i hela mitt liv har han blivit arg. Men sen en dag var han tvungen att åka och han har inte kommit tillbaka på tre år.

Jag suckade och ställde mig upp "I'm hungry" sa jag och han nickade och log. Sen gick vi ner och han fortsatte laga maten.

My badboyWhere stories live. Discover now