Del. 16

10.6K 201 39
                                    


Kaylies perspektiv

Han pressade sina läppar mot mina igen, och återigen knuffade jag bort honom med ett flin. "This is not working for it"

Han himlade med ögonen men log sen. Han ställde sig upp och gick tillbaka till soffan och jag la täcket över mig och drog av mig mina mjukisbyxor och slängde dem på golvet och satte på mig mina shorts. Sen tog jag av mig tröjan och slängde den på golvet och knäppte upp bh:n och slängde den också.

Jag satte på mig tshirten och drog ner täcket och Austin satt och kollade på mig med ett flin. Jag tittade på golvet och självklart var det min bh han flinade åt.

"Stop being so childish, it's not like it's your first time seeing a bra" han tittade på mig med ett ännu större flin. "No, but it's my first time seeing your bra" jag suckade.

"Turn the lights off, I'm going to sleep" Han reste sig upp och släckte lampan. Sen kände jag en puss på kinden och jag blev alldelles varm. "Goodnight Kaykay" sa han och jag flinade. "Goodnight Tintin"

Austins perspektiv

Jag vill gå och lägga mig bredvid henne. Och kyssa henne.

Men som sagt måste jag jobba för det. Och trust me, det ska jag.

Jag la mig ner skönt och somnade ganska fort.

-

Jag vaknade av att en dörr smälldes igen. Jag tittade på klockan 09.12. Kaylie sov fortfarande. Jag gick fram till hennes säng och kollade på henne. Hon var så söt när hon sov.

Jag satte mig på sängen och höll på med mobilen en stund. Efter ett tag blev det tråkigt så jag bestämde mig för att väcka henne.

Jag tänkte precis skaka om henne när jag fick en bättre idé. Jag flinade för mig själv och laddade ner appen "airhorn" och öppnade denz "Shake to make noise" jag höjde volymen och satte den nära hennes öra, men inte för nära, man vet ju inte hur högt den låter.

Jag skakade mobilen och ett HÖGT tutande ljud kom ut ur mobilen. Hon ryckte till förvirrat och satte sig upp "Vad?!" Skrek hon i panik. Den tystnade och hon kollade sig trött och förvirrat omkring. Jag började asgarva åt hennes min och la mig på rygg på golvet och skrattade.

Hon vaknade till liv och gav mig en sur blick och tog sen upp sin kudde och kastade den så hårt hon kunde på mig. Vilket bara fick mig att skratta ännu mer.

"Oooh you shouldn't have done that" sa jag och reste mig upp med kudden i handen. Jag kastade den på henne och hon gapade "Oh no you didn't" sa hon och sen var kuddkriget i full gång. Vi sprang runt i hennes rum och skrattade som galningar. Hon slog till mig hårt med kudden och fjädrar flög ut. Då stannade hon upp. "Oh my god this only happens in movies, that's so cool" jag började skratta och kastade en till kudde på henne.

Ett tag senare la jag mig utmattat på hennes säng. "Someone has bad condition" sa hon och tittade på mig med ett flin. "I have not" sa jag och tittade på henne. "Yes you doo" "No I doon't" "Then why are you in my bed sounding like you have asphyxia"(syrebrist) sa hon och flinade. Jag kollade på henne som att jag nyss blivit förolämpad. "I have better condition than you" sa jag självsäkert.

Kaylies perspektiv

"Let's make a bet" sa jag och flinade. Han flinade tillbaka. "I'm listening" jag fortsatte "We are going to run 10 km and the one getting to the goal first wins" "wins what" sa han och flinade. "When I win you're going to run 10 km again right after I get into the goal" sa jag då jag var säker på att jag skulle vinna. Att springa gör jag hela tiden och jag springer en mil lätt, tror jag. Har aldrig gjort det förut men det kan väl inte vara så jobbigt? Men Austin hahah, ska bli kul att se honom springa 20 km.

My badboyWhere stories live. Discover now