Del. 58

6.2K 119 2
                                    

"Are you sure we're going to do this?" Sa jag då det faktiskt hade blixtrat så att det blev strömavbrott, då kanske man inte ska vara ute.

"Ofcourse" svarade hon och när hon knöt den sista vattenballongen så spräcktes den och hela hon blev blöt. Jag började skratta "Wait until we get out, I don't think you'll be laughing then because you know, I'm a proffesional water warrior" sa hon och jag höjde ögonbrynen och flinase. "Oh I'm sure you are"

Vi gick ut i regnet med alla hinkar, vattenpistoler och vattenballonger som låg i några av hinkarna. När vi kom ut var det askallt, som tur var hällde vi ganska varmt vatten i vatten pistolerna och vattenballongerna.

Vi gick till baksidan och delade upp sakerna på varsin sida av trädgården och sen möttes vi i mitten. Jag drog av mig hoodien och hon började ta av sig mjukisbyxorna och sen tog vi av oss resten tills vi bara stod i underkläder.

Det var väldigt mörkt ute men jag såg henne ändå, och ja vad ska man säga, jag kan inte slita blicken från henne, vilket hon verkar märka. "Hey stop looking" sa hon och jag flinade. "But you're so beautiful" sa jag och gick emot henne för att kyssa henne. Hon backade dock och höjde ögonbrynen med ett flin.

"I'm sorry, no kisses" sa hon retsamt och fortsatte sen mot sina hinkar. Jag flinade för mig själv och gick till mina egna hinkar.

"READY.... SET...... GOOOOOO" skrek jag och sen börja vi springa mot varandra. Jag kände hur jag fick en vattenballong på mig och Kaylie började skratta. Jag sköt henne i ansiktet med vatenpistolen och hon slutade då att skratta och började skjuta tillbaka.

-

När alla vatten ballonger + vatten var slut så släppte hon vattenpistolen och kom fram och kramade mig. Hon var iskall. "Do you want to go inside?" Sa jag och hon nickade och drog ifrån kramen. Vi gick in och jag tittade på henne. Det var så mörkt ute så jag såg henne inte då, så man får ju passa på nu heheh

Hon såg att jag tittade och blev röd i ansiktet. "Stoooop" sa hon och jag skrattade. "Do you want to take a shower?" Sa jag och hon nickade. Jag började flina och sa sen flörtigt och retsamt "With me?" och hon blängde på mig.

"I don't think so" sa hon och gick sen förbi mig och upp för trapporna och försvann in på toaletten.

........................................................................

Skulle egentligen ha fortsatt på det här kapitlet, men jag orkade inte skriva klart så jag gjorde ett nytt kapitel och tänkte att jag kunde skriva klart dethär sen men orkar ej nu hahah så därför slutar det ganska konstigt hahah❤️❤️❤️ och alltså tack så jättemycket till 18 000 visningar!!!!!!!! Och alla röstningar och kommentarer, blir jätteglad❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

My badboyDär berättelser lever. Upptäck nu