Del. 71

6.4K 107 17
                                    

Kaylies perspektiv

Jag vaknade av att solen lyste starkt in i rummet och jag öppnade ögonen. Jag insåg snabbt att jag var i Austins rum och fick tillbaka minnen från igår. Av någon anledning blev jag röd i ansiktet och flinade åt mig själv.

Jag lyfte på hans arm och vände mig om emot honom och tittade på honom. Han sov fortfarande. Jag passade på att ställa mig upp och kände att mina kläder fortfarande var genomblöta, så jag gick till hans garderob och drog ut en hoodie och ett par mjukisbyxor och satte på mig dem.

Sen kollade jag mig i spegeln. Som tur var hade jag inte haft något smink igår så det var bara håret som behövde borstas. Jag borstade det snabbt med fingrarna och gick sen in på toaletten och borstade tänderna.

När jag torkade händerna kände jag hur en arm slingrade sig runt min mage och han vände på mig och kysste mig med ett leende. När vi drog ifrån såg han dock lite orolig ut. "How are you doing?" Sa han och jag log. "I'm great" sa jag och kysste honom igen.

När vi återigen drog ifrån log han. "Good. Cause I am too" jag flinade och ställde mig sen i dörrhålet och tittade på när han borstade tänderna. Han hade bara mjukisbyxor på sig, och han var så jävla snygg.

När han var klar vände han sig om. "And you're sure you're fine" Jag suckade men log. "I promise, I'm okay" sa jag och han nickade. "And you don't regret anything?" Jag la huvudet på sne. "Absolutely not" sa jag och han andades ut. "Good" och gick sen ut från toaletten, och på vägen ut kysste han mig snabbt på kinden. Jag följde efter och la mig i hans säng medans han fixade håret, som vanligt.

Några veckor senare

Austins perspektiv

"Aarhg you guys are so disgusting" sa Amanda och jag skrattade och kollade på Kaylie. Hon skrattad hon också och tittade på Amanda. "Nooo, we're just couple goals" sa hon och tittade på mig och flinade. "Uuh no, you two are kissing eachother all the time, soooo disgusting" sa Eric och då tittade jag och Kaylie på varandra och flinade, sen räckte hon ut tungan mot mig.

Jag skrattade och räckte ut tungan jag också och böjde mig skrattandes fram. När våra tungor möttes höll vi på att dö av garv och de andra började ropa "EEEEW STOOOOP" och vi skrattade ännu mer men kysstes sen, med tunga. Vi började hångla, vilket inte gick så bra då vi skrattade för mycket. När vi drog ifrån gjorde Nathan spyljud.

"That's fine, we can go somewhere else" sa jag flinandes till Kaylie. "Mhm, we should go somewhere else" sa hon och vi ställde oss upp och började skratta medans vi gick ifrån matsalen. "USE A CONDOM" skrek Noah, och det blev tyst i matsalen förutom bordet vi satt vid, som skrattade.

Jag skakade flinandes på huvudet och kollade på Kaylie. Vi gick ut ur matsalen och jag kollade på klockan. "The next class starts in half an hour" sa jag och satte mig på en bänk. Hon satte sig bredvid och satte upp fötterna mot kanten på bordet framför oss.

Vi pratade om allt möjligt och tittade på eleverna som gick ut ur matsalen.

Kaylies perspektiv

Leo gick ut ur matsalen och gick med snabba steg ut och tittade ner i marken. Han ville inte prata med mig. Jag hade försökt men han hade bara svarat kort och sen skyndat sig iväg. Jag tycker så jävla synd om honom.

Mina tankar avbröts av att Amanda och de andra kom. "Are you guys coming with us?" Sa de och vi nickade och gick tillsammans in i skolan. Vi gick till Amandas skåp och stod där ett tag och pratade när dörrarna till skolan öppnades. Ingen brydde sig, men av vana slängde jag en blick dit och stelnade till.

"Oh my god"

My badboyWhere stories live. Discover now