Del. 41

7.3K 103 31
                                    

Jag gick in och försökte undvika att det var mörkt i alla andra rum än hallen. Jag var hungrig så jag gick snabbt in i köket och tände lampan. Jag satte ner Ali och gjorde sen två mackor. Jag kollade ut genom fönstret och såg att det regnade.

Jag gick snabbt in i vardagsrummet och tände och satte mig i soffan. Ali hoppade upp i mitt knä och jag satte på tvn.

När jag suttit där ett tag så märkte jag hur lampan i hallen började blinka. Jag blev genast rädd och satte mig upp, skojar livet med mig eller? Jag tog fram mobilen och ringde Austin. Inget svar. Jag ringde igen "Come oooon" sa jag för mig själv. Inget svar. Jag suckade och kollade upp, lampan blinkade jättemycket och det såg asläskigt ut. Det såg exakt ut som i lights out som jag och Austin hade sett.

Jag testade att ringa Amanda, inget svar. Varför svarar ingen?! Jag kollade klockan och fick då svaret på min fråga, klockan var 2. Jag kände hur paniken steg i mig, varför händer det just nu när jag är ensam. Jag hörde hur det åska utanför och hoppade till, men lugnade ner mig då jag förstod att det var åska.

Jag ringde Austin igen, inget svar?!! Jag klappade Ali för att lugna ner mig. Jag ringde mamma men såklart svarade inte hon heller. Jag kan ju inte bara gå över till Austin heller, jag har ju Ali och han kanske inte vill ha en hund hos sig + att han har katter. Jag ringde Lucas eftersom han bodde nära men han svarade inte heller.

Jag suckade och då hände nått som inte fick hända. En blixt slog ner och ALLT blev mörkt, alla lampor, tv:n stängdes av. Jag fick panik och var jättenära på att börja gråta.

Jag kramade om Ali och ställde mig sen upp och sprang så fort jag kunde ut ur huset där det spöregnade, men jag brydde mig inte.

Jag måste gå till Lucas, vart annars kan jag gå. Det var kolsvart över allt, hade inte Aaliyah varit här vet jag inte vad jag hade gjort.
Jag sprang med Ali tätt intill mig fram till Lucas hus. Jag ringde på flera gånger och knackade på i panik. Efter en stund öppnade en han dörren och såg mig stå där genomblöt och jag försökte att inte gråta så jag bet mig i läppen.

Han drog in mig och tog Ali och släppte ner henne på golvet, sen kramade han om mig. "What is it?" Sa han mjukt och då började jag gråta. Han kramade mig hårdare och strök mig på ryggen.

När jag lugnat ner mig drog vi ifrån och jag drog in snor i näsan och drog med handen under ögonen. Jag kollade ner i golvet, eftersom jag skämdes för att jag var så rädd över en film?!! Han försökte få ögonkontakt men jag kollade fortfarande ner men flinade sen lite svagt.

Han såg lite förvirrad ut och jag kollade upp på honom. "I'm so stupid" sa jag och han la huvudet på sne. "It's strömavbrott" (HAHAHA nej vad fail vet inte vad det heter så det får vara så nu😂😂)

"Oh, and you're scared" sa han och nu flinade han. "No, I just..." Jag bet mig löst i läppen och kollade ner i golvet igen. Han skrattade och drog in mig i en kram igen. "You wanna stay here?" Sa han sen och jag drog återigen in snor i näsan. "Mm, but not because I'm scared, just because..... I uuuhm because I...."

Jag behövde inte försöka förklara mig mer. "It's okay" sa han och jag nickade och skrattade sen åt hur töntig jag är. "I seriously cried over a scary movie" erkände jag och han flinade och kollade sen på mig från topp till tå. Jag gjorde samma sak och märkte först då att han stoe utan tröja. Men jag försökte att inte kolla heheh.

Jag skakade lite eftersom det var väldigt kallt och jag var blöt. "You can borrow some clothes" sa han och gick utan ett svar upp för trappen. Ali skuttade fram till mig och jag lyfte upp henne och pussade lite på henne och gick sen upp till Lucas. Jag gick in i hans rum men han var inte där och såklart blev jag genast rädd då det var mörkt överallt utanför hans rum.

"Uuuhm Lucas" ropade jag men fick inget svar. Jag kollade mig omkring i det bekanta rummet och försökte värma mig själv. Då kom Lucas in med en stor tröja, ett täcke och en kudde. Han gav mig tröjan och la sen täcket och kudden på soffan. "You can change in here" sa han och log och gick sen ut. Jag log och när han stängde dörren drog jag snabbt av mig mina kläder och satte på mig den stora tröjan och tog sen av min bh och la den underst i min blöta klädhög.

"I'm doone" sa jag men han kom inte. Jag öppnade försiktigt dörren och det var kolsvart precis utanför "Lucas" ropade jag men fick inget svar. "Aaliyah" ropade jag då det skulle kännas säkrast ifall hon var här, men hon kom inte.

Jag gick in igen och stängde dörren. Jag bet mig nervöst i läppen och gick fram till dörren igen och då öppnades den och i hjärtattack ramlade jag på golvet. Lucas kom in och såg mig. "Oh I'm sorry" sa han och hjälpte mig upp men flinade lite.

"Where were you?"

.....................................................................

Konstigt avslut och har inte kollat igenom efter stavfel osånt det orkar jag inte haha, men lovade ett kapitel så ah❤️

My badboyWhere stories live. Discover now