Del. 28

9.5K 138 55
                                    

Kaylies perspektiv

Nu var det sent på kvällen och det var mörkt ute och som förväntat så var jag asrädd. Jag hade stött på Austins katter också vilket inte gjorde det bättre. Vi hade suttit och pratat hela dagen, typ bara lärt känna varandra. Sen hade vi myst och tittat på film.

Nu var det iallafall sent som sagt och Austin reste sig upp från sängen. "It's late, and I'm hungry, I can go to the store and buy some food and snacks, you can stay" "Hell no, I'm coming with you" sa jag och han flinade. "You don't have to be scared" sa han "I'm not scared" sa jag spydigt tillbaka. Fast det var jag.

"If you say so" sa han med ett flin och jag blängde på honom. Jag tog min plånbok och följde med honom ner. "You don't need that" sa han och syftade på min plånbok. Jag himlade med ögonen "How else am I supposed to get food" sa jag som att det var en självklarhet att jag skulle ha med den. Vilket det var.

Han suckade och vi tog på oss skorna. Vi gick ut och han låste dörren. Det var kolsvart ute. Jag brydde mig inte om vad jag hade på mig, dessutom var det inte så hemskt (det till vänster på bilden, förutom skorna)

Vi började gå och jag var jätterädd. Jag kände hur rädslan steg i mig och jag kollade mig ständigt omkring så att ingen var där. Alltså det är helt sjukt hur påverkad jag blir av skräckfilmer och jag ska vara 17 år?? Herregud, jag kommer inte kunna bo själv när jag är 18.

En katt sprang över gatan och jag backade så fort att jag snubblade bakåt och ramlade, men Austin tog emot mig. Han lyfte upp mig igen med ett flin. "Thanks" sa jag och kollade fort efter katten igen och han skrattade.

Jag tog tag i hans hand så att vi höll varandras händer, det fick mig att känna mig tryggare. Jag märkte att han tittade på mig men jag tittade bara rakt fram.
"You're beautiful" sa han och jag log "You are beautiful" sa jag och tittade upp på honom. Han log tillbaka och vi fortsatte gå.

Det var helt tyst, men det var ingen pinsam tystnad, den var behaglig och jag gillade det. En bit längre fram såg vi affären.

När vi nästan var framme såg vi att det stod några killar utanför. Desto närmare vi kom, desto hårdare höll Austin min hand. När vi kom fram så såg jag vilka det var. Det var Austins gäng som stod och rökte. "eeyyy Austiin have you fucked her yet" "or do you have a girlfriend?" "Is she good" Sa de och jag rynkade ögonbrynen lite. Austin spände käkarna och gick emot dem men jag stoppade honom. "They're not worth it" sa jag tyst.

"Lets just go inside, they stink" sa jag tillräckligt högt så att de skulle höra. De luktade faktiskt illa av all röklukt.

Vi gick in och han stannade och tittade på mig. "I'm so sorry, they are just assholes" sa han och jag log. "Don't think about it, okay?" Sa jag och då böjde han sig fram och kysste mig.

"So what do you want?" Sa han när vi dragit från och jag tänkte efter "For real though, we should try to cook, like we're 17 and can't cook?" Sa jag han nickade instämmande men flinade sen "But if we fail we should have something else, like noodles, that can't be so hard" sa han och jag funderade en stund "I think it is, but we can google" sa jag och sen skrattade vi åt hur dumma i huvudet vi är.

Vi hämtade nudlar (biff såklart) och bestämde oss för att vi skulle försöka göra tacos. Vi tog allt man behövde och när vi var klara med det så gick vi till godiset. Vi plockade lösgodis och en chipspåse. Sen tog vi läsk och gick till kassan. Austin tog fram sitt kort men jag var före och satte i kortet i kortläsaren. "What are you doing?" Sa han "Uuhm paying?" Sa jag och han suckade.

Jag betalade klart och vi tog sakerna och gick ut. "I'm giving you money later, you're not paying for all that" sa han och jag log "I just did" sa jag och han suckade. "You're so stubborn" sa han och jag flinade och tog sen tag i hans hand igen.

"And by the way honey, I saw that you payed for the pizzas, so that's why I payed for this anyways" sa jag och han suckade. "But this costed alot more than the pizzas" sa han och jag ryckte på axlarna. "Doesn't matter" sa jag. "Do matter" svarade han och jag flinade.

"I like holding your hand" sa jag sen och han log "I like holding your hand too" sa han och jag log tillbaka. Vi började gå och pratade om allt möjligt. När vi var framme så släppte han min hand och låste upp dörren till det mörka huset. Han gick in och tände lampan. Vi tog av oss skorna och gick in i köket och tände lampan.

Vi ställde fram allt och bestämde att jag skulle skära grönsakerna och han skulle steka köttfärsen. Jag tog fram en skärbräda och började skära upp gurkan. Austin tog fram mobilen och sökte på hur man gör tacosköttfärs. Han läste en stund och öppnade sen alla luckor för att hitta en stekpanna.

När han hittat skåpet så vände han sig mot mig "But which one, there's like 50 different pans here" sa han och jag ryckte på axlarna, hur ska jag veta? Han tog fram den närmast sig "who cares it's a pan how wrong can it be" sa han och jag skrattade åt honom.

Nu kom vi till nästa problem, vilken av dem här runda grejerna skulle man sätta stekpannan på ens? Det fanns ju fyra stycken? Han satte den på den största och läste igen vilken värme man skulle ha. Jag började skära tomaterna. "Helvete" sa jag och höll om mitt finger. Jag hade skurit mig. "What happened" sa Austin oroligt och stängde av de runda grejerna.

"Nothing I just slipped" sa jag och han gick fram till mig "Let me see" sa han och jag tog bort handen från mitt finger. Det var blod överallt. Austin spärrade upp ögonen. "Oh my god , wait" sa han och sprang och hämtade en handduk. "Push it against the wound, we have to go to the hospital" sa han och jag skakade på huvudet.

"No it looks worse than it is" sa jag. Han drog med mig upp till toaletten och satte på vattnet. "This is going to hurt okay?" Jag svalde hårt men nickade och satte in fingret under vattnet. "Helvetes jävla skit, faaaaaan" sa jag och bet mig i läppen, det sved. Väldigt mycket. Austin tittade medlidande på mig. Sen öppnade han första hjälpen lådan som redan låg där.

Han tog fram massa saker och stängde av vattnet. "Sit down on the toilet" sa han och jag satte mig. Han tog försiktigt tag i min hand och började tvätta det och det gjorde så jävla ont. Han satte på salva och allt sånt och när han var klar så tittade han på mig "How does it feel" sa han "Better" sa jag och han nickade lite oroligt "Are you sure you don't want to go to the hospital?" "Yeees, you saw it yourself, it wasn't that bad" sa jag och han nickade.

"Then noodles it is" sa han och flinade. Jag skrattade och ställde mig upp "Thank you" sa jag och han log och sen gick vi ut ur toaletten.

.............................................................

Vad pinsamt, ända anledningen till varför de inte kan laga mat är för att jag inte kan det haha

My badboyWhere stories live. Discover now