Del. 11

12.7K 158 80
                                    


"So what do you wanna do?"  Sa han och tittade på mig.

"I want to watch scooby doo" sa jag och han nickade. "Then lets watch scooby doo" sa han och flinade.

Jag satte mig i hans säng och han tog av sig sina jeans och sin tröja. Jag tittade på honom och himlade med ögonen. Men ändå hamnade min blick på hans mage. Han märkte att jag tittade och flinade. "It's rude to stare you know" . "I didn't stare" sa jag och vände mig om. "Sure" sa han och jag såg framför mig hur han flinade.

Han la sig ner och vi kröp ner under täcket. Vi låg en bit ifrån varandra. Han startade filmen och släckte lampan. Efter ett tag reste han sig upp och gick till soffan. Jag brydde mig inte utan fokuserade på filmen. Han hämtade något och kom tillbaka, men den här gången la han sig jättenära mig så att våra kroppar låg mot varandra. En rysning gick genom min kropp av hans beröring men jag låtsades att jag inte brydde mig.

Jag blev tröttare och tröttare och det sista jag kommer ihåg innan jag somna var att jag la huvudet på hans bröst.

Austins perspektiv

Jag försökte fokusera på filmen, men det gick inte så bra. Hur kunde en tjej få mig såhär?

Mina tankar avbröts av att hon la sitt huvud på mitt bröst. Hennes andetag blev mer tunga och jämna. Hon sov. Jag kunde inte undvika att le.

Fast jag ska ligga med henne och sen dumpa henne som jag gör med alla andra tjejer...men inte just.

Jag la armen om henne och tog upp mobilen och kollade sociala medier. Det knackade på dörren till mitt rum. "It's Sophie, it's time to go home honey" hon öppnade dörren och såg mig ligga där i sängen med Kaylie. "She's sleeping" viskade jag så att Kaylie inte skulle vakna.

"Oooh, is it okay if she stays here then, because if I wake her she will get pissed off" sa Sophie och flinade. "Ofcourse, no problem" sa jag och log. "Okay thank you, goodnight Austin" "Goodnight miss Garcia" sa jag artigt och log. Hon log tillbaka och stängde försiktigt dörren.

Jag la ner mobilen och vände på mig så att jag skedade med Kaylie. Sen la jag armen runt om henne och somnade en stund efter.

Kaylies perspektiv

Jag vaknade av att solen lös rakt i mitt ansikte. Jag skulle sätta mig upp men något höll mig tillbaka i sängen. Jag kollade mig trött omkring och såg Austin sova med armen runt om mig. Jag ryckte genast till. Vad gjorde jag i hans säng?

Sen kom minnena tillbaka från igår. Jag blev genast lugnare och tog sen bort hans arm ifrån min midja.

Han vände sig om och öppnade ögonen. "Hey Kaykay" sa han och flinade. Han hade världens sexigaste morgonröst. Jag skakade genast bort tanken och svarade "Hi Tintin" och flinade tillbaks. "Did my mom just forget about me or why am I still here" sa jag och tittade på honom.

Han skrattade till lite. "You fell asleep, and when she was coming to get you, and saw that you were sleeping she told me it was best if you slept here because you would get pissed off if she woke you up" jag skrattade till lite. "Well I guess I should go home then, but thank you for letting me sleep here" sa jag och han log. "No problem" sa han och sen gick vi ut ur hans rum. Vi gick ner och sa hejdå.

Jag gick över gatan och knackade på då jag inte hade nyckel. Mamma öppnade exalterat dörren. "Are you and Austin together?!! He is a goodlooking man and a gentleman" jag suckade "no mom, we are not together and he is not a gentleman he just let me sleep at his house, chill" nu var det mammas tur att sucka.

Jag gick upp till mitt rum och bestämde mig för att ta en dusch.

(Känner att jag hoppar mycket mellan tiderna men aja nu är det iallafall morgon igen)

"KAYLIEEEE" ropade mamma som vanligt.

"WAKE UP YOU ARE GOING TO BE LATE"

Fuck, det var skola igen. Jag gick upp och gick till min wic och tog fram kläder (de på bilden) Jag satte upp mitt hår i en tofs och sminkade mig lite lätt med mascara och foundation. Sen gick jag till toaletten och borstade tänderna.

Jag gick ner för trappan och satte på mig svarta nike air force och sen tog jag ett äpple, ropade hejdå och gick. Eller rättare sagt sprang till bussen. Jag hann precis med den.

När bussen stannade klev jag ur och gick mot skolan. Jag såg Amanda stå med mobilen lite längre bort så jag sprang dit och kramade henne. "Hi giiirl I've missed you" sa hon och kramade tillbaka. "I've missed you too" sa jag och log. Vi gick tillsammans in i skolan och pratade på om allt möjligt.

Direkt när vi kom in i skolan krockade jag in i någon. "Watch your steps" sa en sur röst. "Right back at you" svarade jag lika surt och ställde mig upp. Då såg jag vem det var. Austin.

Han kollade på mig och sen mot sina kompisars håll som stod och tittade på. Sen gick han förbi mig utan att ens titta på mig. Jag skakade på huvudet och fortsatte vidare.

"What was all that about" sa Amanda och sökte ögonkontakt. "Nothing" sa jag och log och vi fortsatte gå. Men det var inte alls ingenting. Varför beter han sig sådär?? Det är ju jag som borde ignorera honom egentligen, för det var han som sa att jag hade haft sex med honom och sen har han bara betett sig som en idiot.

Från och med nu ska jag ignorera honom. Eller ja det kan bli lite svårt när kvarsittningen börjar idag. Jag suckade och gick sen in till matten.

-

Nu hade jag precis sagt hejdå till Amanda och va påväg till kvarsittningen. Jag gick in till kvarsittningen där det satt några andra elever. Austin hade inte kommit än. Jag gick fram och hälsade på lärare och la min mobil i mobillådan.

Jag gick och satte mig och just då slängdes dörrarna upp och in kom Austin och han såg minst sagt självsäker ut. Jag slog upp biologiböckerna och började på läxan. En stol drogs ut framför mig och Austin satte sig ner.

"Hi babe" sa han självsäkert. "Don't call me babe thank you very much" sa jag och reste mig upp och bytte bord. Han följde efter och satte sig återigen mittemot mig. Jag suckade "What do you want" sa jag och han flinade. "I want you, in my bed" han böjde sig fram och viskade "Again" och flera tjejer började fnissa. Jag nickade lite sakta "And I want you, to leave" sa jag och log ett sarkastiskt leende.

Han blev tyst. Så jag vände nöjt ner huvudet igen och fortsatte göra läxan.

Det här kommer bli jobbiga två veckor.

.........................................................................

Tänkte bara säga att det här kapitlet ska vara på en måndag och hon började skolan förra veckan på torsdagen och då träffade hon Nathalie, sen på fredagen sa Austin att dom hade haft sex blablabla och sen blev det ju helg och då träffades familjerna och sen blev det söndag och sen dethär kapitlet på en måndag hahah. Kanske lite oklart men aa ahhah

My badboyDär berättelser lever. Upptäck nu