Del. 17

9.6K 158 10
                                    

"I'm seriously so done" sa han och vi fortsatte försöka kontrollera våra andningar.

-

När vi fått tillbaka vår vanliga puls satte vi oss upp. "I still won" sa han och jag skakade på huvudet. "U-uh, you did not"

"Okay maybe not, but I still want a kiss" sa han och jag flinade och nickade. "If you run 10 km again" sa jag och han flinade. "If it means I get to kiss you, I'll do it" sa han och jag skrattade till.

"I'm serious" fortsatte han. "No you're not" sa jag och han flinade och ställde sig upp. "You told me to work for it, so I am" sa han och ställde sig i början av spåret igen. 

"You can't do it again?" Sa jag oförstående och han tittade tillbaka och fortsatte flina. "Watch me" sa han och med det sagt började han springa.

Jag rynkade ögonbrynen lite. Han kommer väl inte göra det? Jag började gå mitt i skogen och när jag gått ett tag kom jag till skylten om att det var fem kilometer kvar.

Jag satte mig där och väntade. Jag tror att han kommer gena genom skogen.

När jag såg honom lite längre bort gömde jag mig och såg honom jogga förbi. Jag följde honom med blicken. Han genade inte?

Jag började gå/ halvjogga tillbaka och satte mig där och väntade.

-

Nu såg jag honom komma springandes. När han kom in i mål la han sig som förut på marken och andades. Jag var väldigt förvånad.

"I did it" sa han andfått och jag flinade. "I'm seriously really impressed" sa jag och han tittade på mig. "And hot" sa han och jag skakade flinandes på huvudet.

När han fått tillbaka sin normala andning så ställde han sig upp och vi började gå hem igen.

Han gick hem till sig för att duscha och jag till mig och sen skulle han komma till mig.

Austins perspektiv

När jag hade duschat klart så gick jag in på rummet och tog på mig kläder och sen deo och parfym. När håret hade torkat så fixade jag det lite snabbt och gick sen ner igen och gick över till Kaylie.

Jag ringde på men ingen öppnade. Jag tröck ner dörrhandtaget och det var upplåst? Jag gick in och låste och tog av mig skorna och gick upp till hennes rum. Duschen var på så jag satte mig i hennes säng och tog upp mobilen.

När toalettdörren låstes upp så la jag ner mobilen och väntade på att hon skulle komma in i rummet.

När hon kom in och såg mig så blev hon asrädd och var nära på att tappa handduken. "Oh fuck you scared the shit out of me" sa hon och jag flinade. "Am I that ugly?"

"Yeah" svarade hon och gick in i sin garderob och bytte om. Hon kom ut igen och började borsta sitt hår och sen tittade hon på mig och jag flinade.

"Just come here" sa hon och jag flinade ännu mer och ställde mig upp och gick fram och kysste henne. Jag slickade henne lätt på underläppen för inträde och hon öppnade munnen lite och våra tungor möttes.

Jag kunde inte låta bli att flina. "Stop smiling" sa hon mellan kyssarna vilket bara fick mig att flina ännu mer.

Tillslut drog hon ifrån. "That was so worth it" sa jag och kysste henne igen.

My badboyWhere stories live. Discover now