Del. 1

29.5K 241 9
                                    

De tre sista kapitlerna är ej redigerade och har inget sammanhang så läs ej innan jag bytt deras kapitelnamn hahah. Gjordes iallafall typ i juli 2016 och den är färdigskriven❤️❤️❤️
........................................................................

"Nej du skojar" sa Alice och skrattade lite nervöst. Jag hade precis berättat för mina tre bästa kompisar att jag skulle flytta. Till USA.

Jag skakade sakta på huvudet. "Fast jo jag vet att du skojar, du måste skoja, du kan....ju inte flytta på riktigt?" Hon fortsatte att skratta nervöst och mina ögon fylldes med tårar. "Förlåt" sa jag och la huvudet lite på sned och kollade henne rakt in i ögonen.

Då började hon gråta och kom fram och kramade mig hårt. När vi drog ifrån kollade jag på Izac och Liam.

Izac nickade lite sakta och drog sin hand genom sitt hår och gick sen ut ur rummet. "Izac vänta" sa jag och skulle gå efter honom men Liam tog tag i min arm och drog in mig i en kram istället. "Han behöver tid" sa han och jag nickade i kramen medans jag försökte att inte gråta.

När vi drog ifrån kramen tittade vi på varandra. Jag såg att han var nära på att gråta också, och då för att inte visa det drog han bara in mig i en till kram.

(Kapitlerna blir längre hahah)

My badboyWhere stories live. Discover now