Del. 49

6.3K 118 4
                                    

Jag log ännu större. "Say it again" han flinade. "I love you" "I didn't hear yooou" sa jag och flinade. "I LOVE you"

"One mor..." Han tryckte sina läppar mot mina och jag log. Han drog ifrån och ställde sig sen upp. "I'm cold" ja det är ju inte så konstig då det spöregnar och vi inte har jackor.

Jag hoppade ner för studsmattan och så gick vi in. När vi kom in så var vi genomblöta och jag höll på att frysa ihjäl. Vi gick upp och han la fram mjukisbyxor, en hoodie och strumpor som jag kunde ha och sen bytte han själv om till samma sorts kläder som mig.

Jag tog av mig kläderna utan att bry mig om honom och satte på mig hans kläder och kände hur han tittade. Sen satte jag mig på golvet och satte på strumporna och när jag kollade upp igen stod han och flinade. "What" sa jag och satte på mig andra strumpan. "Nothing, you just look cute" jag ställde mig upp och tog upp kläderna. "I know" sa jag och klappade honom snabbt på bröstet innan jag gick förbi honom för att hänga upp mina kläder.

Han följde efter med sina kläder och vi hängde upp dem i badrummet. När jag skulle gå ut så drog han tillbaka mig och jag vände mig om och log och han kysste mig.

......................................................................

Väldigt kort oså men andra dagen och har redan 2 prov nästa vecka hahah så har pluggat heeela dagen😁😁❤️❤️

My badboyDär berättelser lever. Upptäck nu