Del. 33

8.2K 129 32
                                    

Austins perspektiv

Jag sprang fram till henne och Simon tog tag i Nathalie och sen särade vi på dem. Båda stretade emot. "Kaylie calm down" sa jag lugnande och drog in henne i en kram.

Då kom Alice springandes emot Nathalie. Hon skulle precis slå till henne då Liam hann ikapp och drog bort henne igen och sa något till henne på svenska.

När Nathalie såg mig och Kaylie tillsammans blev hon ännu argare och eftersom Simon underskattade hennes styrka slet hon sig loss och sprang emot Kaylie en gång till. Oscar och Simon hann dock ta henne igen innan hon kom fram.

Kaylies perspektiv

Austin höll fast mig i ett stadigt grepp och kramade mig och jag kämpade för att inte gråta.

"It's okay" sa han lugnande och pussade mig i hårbotten. Alla elever var chockade över vad som hade hänt och nu kom typ alla skolans lärare in. Några gick för att lugna ner Alice och Amanda och några andra gick till eleverna för att kolla vad som hade hänt. När de berättat vad som hänt kom några lärare fram till mig och Austin.

Jag känpade fortfarande för att inte gråta. När lärarna kom fram så la en lärare en hand på min arm "Are you okay Kaylie?" Sa hon lugnt.

Austins perspektiv

Det var väl jävligt uppenbart att hon inte var okej. Kaylie svarade inte och de backade och tittade på varandra. Sen kollade de på mig och gav mig en medlidande blick, varför vet jag inte.

Sen gick de tillbaka till eleverna för att lugna alla. Alice och Amanda hade de tagit ut för att lugna ner. Jag kollade runt och såg Izac och Liam. Izac hade händerna för ansiktet och Liam skakade på huvudet och gjorde sen som Izac.

Kaylie hade lugnat ner sig så jag drog ifrån lite så att jag kunde se hennes ansikte och jag försökte låtsats som att det inte var så hemskt som det faktiskt var. Hennes öga var svullet och hon kommer defenitivt få en blåtira. Hon hade näsblod också och hon var röd på kinden och hade redan lite blåmärken.

Jag kramade henne igen och hon kramade tillbaks. "I shouldn't have done it" sa hon.

"Why did you? What happened?" Sa jag och hon suckade i kramen. "She started talking about my mom and when I was going to leave she started talking about my dad, and that's when I lost it" sa hon och jag blev ännu argare. Vad är det på riktigt för fel på Nathalie?

"We have to go to the school nurse" sa jag och hon nickade och gick mot utgången. Jag följde efter henne och tog tag i hennes hand så att vi höll händer. Sen gick vi mot skolsköterskan.

När vi var framme så knackade jag på och hon öppnade dörren och log, men det försvann snabbt när hon såg Kaylies ansikte. "Oh my god honey, get in here" sa hon oroligt och drog in Kaylie. Jag följde med in och stängde dörren. "What happened?" Sa hon medans hon satte på sig plasthandskar.

Kaylie ryckte på axlarna. "She was in a fight" sa jag och hon nickade och jag satte mig ner. Hon började med att torka bort hennes näsblod. Sen kollade hon hennes öga och satte på någon salva.

När hon var klar så drog hon av sig handskarna. "There's nothing more I can do, It will look worse, it's going to get blue and purple but then it will disappear, and you might have some problem seeing on that eye" sa hon och Kaylie nickade. "Thank you" sa hon och gick sen ut.

Jag log mot skolsökterskan och gick sen ut med Kaylie. "I want to go home" sa hon och jag nickade "Ofcourse" sa jag mjukt och kramade om henne och hon lutade sig mot mitt bröst.

Jag släppte henne efter ett tag och vi började gå mot bilen. Jag kände hur Kaylie tog tag i min hand och jag log. Vi fortsatte gå och när vi var framme så hoppade vi in i bilen. "I want to be with you" sa hon och jag log. "I want to be with you too" sa jag och körde sen iväg. När vi kom hem till mig så gick vi ur bilen och gick in i mitt hus.

Vi tog av oss skorna och gick upp på mitt rum. Jag satte mig på sängen och Kaylie stod framför mig och såg ut att tänka på något. Jag drog ner henne så att hon satt i mitt knä och hon tittade på mig. "I really wanted to beat her ass" sa hon och jag skrattade till. "I know" sa jag och hon tittade sen bort.

"But I can't believe I actually did it. I shouldv'e just walked away" sa hon och jag tittade på henne. "Maybe you shouldv'e, but I think we all wouldv'e done the same if we were you" sa jag och hon suckade. Vi satt tysta ett tag och sen ställde hon sig upp och tog fram mobilen.

"I need to call Amanda, Alice, Izac and Liam" sa hon och jag nickade.

Kaylies perspektiv

Jag började med att ringa Amanda. Hon svarade direkt. "Where are you?" Sa hon oroligt "I'm with Austin it's okay" sa jag och hon lät lättad. "Are you okay?" Sa hon "I'm okay" "Okay good, you should call the others, talk to you later" sa hon. "Yeah, love you" "love you" svarade hon och sen la vi på och då ringde jag Alice.

"Hallå är du okej? Vart är du?" Sa hon oroligt. "Jag är okej, jag är hos Austin" "Okej bra, vi är hemma hos dig nu och Sophie vet allt och så. Men du kan stanna hos Austin om du vill, okej?"

Jag nickade men kom sen på att hon inte kunde se det. "Aa" svarade jag sen. "Vänta, de vill prata med dig" sa hon och jag hörde straxt efter Liam "Är du okej??" "Jag är okej" svarade jag och han fortsatte "Okej bra vi får prata sen, vart är du?"

Jag tvekade en stund. "Jag är hos Austin" sa jag och han blev tyst. "Okej" sa han tillslut och suckade, vilket betyder att han tyckte att det var okej, annars hade han reagerat annorlunda. "Izac vill prata med dig" sa han och jag hörde sen Izac "Är du okej?" Sa han och jag skrattade, hur många sånna frågor ska jag svara på?

"Jag är okej" sa jag och han pustade lättat ut. "Bra" sa han och jag log. "Ha det så kul med Austin då" sa han och jag flinade. Man hörde att han inte gillade det egentligen. "Hejdå, jag älskar dig" sa jag och skrattade. "Jag älskar dig" sa han och la på.

Jag slängde mobilen på sängen och tittade på Austin som tittade fundersamt på mig. "What does jaag ellscar daj mean?" Sa han och jag skrattade åt hur dum han lät. "It means I love you" sa jag och han nickade.

Sen utan förvarning drog han ner mig i sängen och rullade över mig så att jag låg under honom och sen böjde han sig fram och kysste mig.

My badboyTahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon