Del. 53

6.3K 130 32
                                    

Oscars perspektiv

Det var Austin. Han såg att det var Lucas och alla sprang fram mot Austin för att stoppa honom, men det var försent. Jag har aldrig sett Austin så arg. Han flög på Lucas direkt och om vi inte stoppar honom kommer han seriöst att döda honom. Vi sprang fram och försökte dra bort Austin men det gick inte. Han fortsatte slå honom och tillslut, med allas hjälp kunde vi dra bort honom.

Han stretade emot men vi höll hårt och drog ut honom ur skolan. Då kom Lucas ut och Austin började skrika. "I'M GOING TO KILL YOU" skrek han argt och då gjorde Lucas något vi inte trodde att han skulle göra. Även fast hans ansikte såg helt misshandlat ut så såg vi hur han flinade retsamt och gick förbi oss. Då tappade Nathan det. Han släppte taget om Austin och flög på Lucas.

Vi fortsatte dra iväg Austin bakom skolan och när vi var där så försökte vi vårat bästa med att lugna ner honom, men vi visste också att det aldrig skulle fungera.

När vi trodde att han hade lugnat ner sig så lättade vi, så dumma som vi är, på greppet och han var redan påväg tillbaka. "Fuck" sa jag medans vi sprang allt vi kunde för att få tag i honom. Austin var nästan framme men då sprang Kaylie ut. Vafan gör hon här?

Hon sprang emot Austin och ställde sig emellan Austin och Lucas, men Austin brydde sig inte utan skulle springa förbi men Kaylie visste vad som skulle hände och tog tag i hans hand. "Hey it's okay" sa hon lugnt och Austin stannade för en sekund och då hann vi ikapp och tog tag i honom.

Eric var nu här igen och drog bort Kaylie. Rektorn och massa lärare kom ut och drog bort Nathan och Lucas och några försökte lugna ner Austin. Rektorn gick fram till Lucas. "If you don't leave my school right now, I'll call the police" sa han och Lucas backade men när han fick syn på Kaylie som var påväg därifrån så öppnade han, dum i huvudet som han är munnen och skrek. "I'M GOING TO FINISH WHAT I STARTED, AND NO ONE CAN PROTECT YOU FROM THAT"

Alla blev tysta ett tag och vi släppte Austin och nu var alla påväg mot Lucas, inlusive Eric, alltså var Kaylie själv. Lärarna försökte stoppa oss men ingen chans. Det var kaos. Alla var på Lucas på en gång och lärarna försökte stoppa bråket. Vi hörde sirener och flera polisbilar kom till platsen. Poliserna var snabbt ute och drog bort oss från Lucas. Alla stretade emot men de var starkare än oss.

Jag kollade intensivt på Lucas men han kollade på något annat. Kaylie. Han tittade på Kaylie. Jag började skrika "IF YOU TOUCH HER I'LL FUCKING KILL YOU" skrek jag argt och då flinade han. "You can't get to me, I'm going to fuck her so hard and non of you can do anything about it" sa han framför alla poliser, lärare och oss.

Nu började alla vi skrika igen och om någon kommer loss kommer han dö. Polisen började dra bort Lucas men han vände sig om i farten igen. "I think I'll take Amanda too when I'm at it"  Nu var det bra. Jag tappade det helt och med all kraft jag hade slet jag mig loss och sprang emot Lucas. Alla lärare och poliser tog tag i mig för att stoppa mig, vilket de lyckades med. När de drog tillbaka mig skrek jag "I'M GOING TO KILL YOU" argt och han flinade bara tillbaka och sen satte de honom i polisbilen.

Helvete

My badboyTahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon