Musuh Stories

Refine by tag:

71 Stories

I lost my self in you by froydesyaz
#1
I lost my self in youby Dang Syazwin
Seorang mafia yang berniat untuk membunuh seorang wanita atas dasar balas dendam kepada keluarga wanita itu disebabkan masa lalu.Ianya berubah 360 darjah apabila mafia...
  • musuh
  • novelcinta
  • spanish
+17 more
married for inheritance [COMPLETED] by maxigrena
#2
married for inheritance [COMPLETED]by maxigrena
[PRIVATE ON THIS STORY, FOLLOW ME AND YOU CAN READ] "AKHH SAKIT, TOLONG!!!" Suara itu bergema memenuhi indra pendengaranku, membuatku tak bisa menikamati tidur...
Completed
  • harta
  • musuh
  • wedding
+12 more
enemy by rsxptia
#3
enemyby rsxptia
kisah dua orang anak muda yang masih berumur 17thn yg harus dijodohkan oleh kedua orang tua nya. dan ternyata mereka ini disekolag selalu berantem dan mereka mau tidak...
  • cinta
  • musuh
  • romance
+5 more
The Perfect Love  by irdina_12
#4
The Perfect Love by shazxdina
Sinopsis... Tengku Xalexa Irdina Samuel... Mempunyai rupa yang cantik secantik namanya. Walaupon berdarah diraja dia tetap berendah diri. Dia menggalas tanggungjawab seb...
  • konflik
  • cinta
  • xaiden
+9 more
SEPARUH CINTA SEPARUH DENDAM  by Sella_Arsyilla85
#5
SEPARUH CINTA SEPARUH DENDAM by Sella Arsyilla
4th romance... masih fresh... Khayla, anak bongsu kepada pasangan Kamaluddin dan Hasyimah amat terkesan dengan pemergian Zulaikha, kakak sulung yang dihalau oleh bapany...
  • ceo
  • dendam
  • takdir
+15 more
Tundukkan M1 Itu by Syameel123
#6
Tundukkan M1 Ituby sxxxeel
cerita ini mengisahkan bagaimana aku dapat bertemu semula dengan M1 setelah sekian lama dia menghilangkn diri. Last nampak M1 pada hari terakhir di sekolah sebelum belia...
  • boyxboy
  • cinta
  • musuh
+2 more
Deal leads to love by Pritaayu24
#7
Deal leads to loveby prita ayu
Leno adrian seorang most wanted sekolah membuat kesepakatan dengan musuhnya,luiandra arion ,memiki kesamaan yaitu sealu dikejar kejar dengan fans mereka masing masing m...
  • lui
  • leno
  • musuh
+4 more
MR CEO VS MISS DOKTOR by Teyha_Rider
#8
MR CEO VS MISS DOKTORby Nur Fatihah
iman syazana dalam diam mencintai zafran khairullah sepenuh hati. tetapi ada sesuatu kejadian yang membuatkan iman syazana ingin melupakan insan bernama zafran khairulla...
  • kecewa
  • cintadalamdiam
  • dendam
+5 more
Permintaan ketiga by SimonMalik
#9
Permintaan ketigaby Simon Malik
Bila dia mengetahui yang dia kini mempunyai pendamping, kehidupan Cikgu Noi berubah 180%. Nak kata saka, bukan. Nak kata jin yang minat pun bukan. Tapi dalam diam dia m...
  • sahabat
  • hantu
  • paranormal
+9 more
Pangeran by AeniMrfa
#10
Pangeranby AeniMrfa
[PART COMPLITE] Kalo dimasukin perpus atau readinglist jangan lupa Vote dan Comennya:'} Sebuah rasa yang hadir tanpa permisi,yang hadir tanpa disadari Kebencian yang did...
Completed
  • rey
  • musuh
  • comedy
+19 more
Pertengkaran Membawa Rasa (END) by Laa_03
#11
Pertengkaran Membawa Rasa (END)by ATJBN
Seorang remaja laki-laki dan seorang remaja perempuan yang sering bertengkar hingga pada suatu hari mereka ber-2 berpisah. Tanpa di sadari oleh mereka, mereka saling men...
  • remaja
  • musuh
  • sma
+1 more
Aku Suka Dia?  by lailatulakma
#12
Aku Suka Dia? by rôšėš🌸
saya tak tau nak buat description apa😂so...marila baca story pertama saya ni dan vote yerr
  • baca
  • sekolah
  • vote
+8 more
Di jodohin - ceye by pcymyg1
#13
Di jodohin - ceyeby Cymyg01
Masa musuh gue di suruh maknya buat nikahin gue, gila gak sih? ⚠️Warning!!!⚠️ ⚠️non baku ⚠️gak ahli ngebaperin ⚠️gak pinter ngelawak ⚠️gaje ⚠️garing ⚠️no copy Happy...
  • kpop
  • korea
  • gaje
+8 more
RIVALOVE by WindaMal_27
#14
RIVALOVEby Taehyung's mine
Awalnya Arjuna tidak sengaja, namun semakin lama Arjuna semakin senang membuat Aluna marah dan mengomeli dirinya. Entah mengapa ekspresi Aluna ketika marah menjadi favor...
  • cinta
  • playboy
  • sekolah
+8 more
Jodoh Terindah by hannanarisya
#15
Jodoh Terindahby Hannan
*tak pandai buat sinopsis* Warning:jalan cerita memang berterabur and also slow update
  • sad
  • cabaran
  • wattys18
+20 more
KEBAHAGIAANKU by AtirahAzimudin
#16
KEBAHAGIAANKUby Tiyah 🌹
Aku tak pernah rasa bahagia. Seumur hidup aku hanya derita yang mengisi. Tapi hadir dirinya yang membawa kebahagiaan kepada aku. Dialah kebahagiaan yang aku inginkan sel...
  • love
  • couple
  • aariz
+5 more
Iris Nur's by shahirarz
#17
Iris Nur'sby fried chicken
berebut?hell no!
  • novel
  • happy
  • kelakar
+15 more
Demon in Black Suit by Shareenia
#18
Demon in Black Suitby Shareen
Bagi Mia Ayunda, Kafka merupakan mimpi buruknya. Tuan super perfeksionis dan steril itu selalu menjadi sumber masalahnya bahkan dari sejak pertama mereka bertemu, dengan...
  • cinta
  • musuh
Hai sayang! by JuliaJunaidi15
#19
Hai sayang!by Jj_RoseF ❤
Mengisahkah tentang percintaan diantara Niena Niana dengan Fakrul Fateh yang sudah lama berpasangan kekasih.Walaupun mereka masih muda dan bersekolah. Hubungan mereka i...
  • sweet
  • couple
  • novel
+5 more
MUSUH | JJK  by Meddelynnnn
#20
MUSUH | JJK by 𝓭𝓮𝓵𝓵✨
  • bangtanseonyondan
  • jungkook
  • namjoon
+21 more