Musuh Stories

107 Stories

{The Secret Crush} by diraxmy
#1
{The Secret Crush}by Ordinary Girl💫
Sinopsis {The Secret Crush} Tak akan ada siapa pun faham perasaan aku,untuk melepaskan orang yang kita sayang ia memang menyakitkan.Crush kenapa susah sangat untuk aku d...
FALL IN LOVE WITH MAID by Light_Grape
#2
FALL IN LOVE WITH MAIDby ELVARETTE
baca jelah weh.malas nak tulis description 🌚
Raison D'être by Rnarstar
#3
Raison D'êtreby Starlight
"A reason for existing." ***** "It's you." "Hm?" "You are the reason." ***** Collaboration with @syasyatime ***** S T A R T : 9...
MusuhKU CintaKU  by syazwanihusna2903
#4
MusuhKU CintaKU by syazwani husna
Oi ape masalah kau ni! Aku tk kacau hidup kau pon kan! Haih Tengku Qalisya ni tak habis nk gaduh je dgn Tengku Fariz Aiman...diorang ni ibarat kucing dgn anjing...sampai...
Twins Is A Fake Nerd And Queen Mafia by LXTISYA10
#5
Twins Is A Fake Nerd And Queen Maf...by Laura letisya
[Bahasa Baku dan non-Baku] [Bahasanya Kasar] Baca aja semoga suka😊
Tundukkan M1 Itu by Syameel123
#6
Tundukkan M1 Ituby sxxxeel
cerita ini mengisahkan bagaimana aku dapat bertemu semula dengan M1 setelah sekian lama dia menghilangkn diri. Last nampak M1 pada hari terakhir di sekolah sebelum belia...
Cold Nedin by putriirdn
#7
Cold Nedinby Chimonac
[FOLLOW AUTHOR YAAA] [SLOW UPDATE] Akan direvisi setelah selesai, maaf kalau banyak kesalahan dalam menulis (tanda baca, spasi, dll) Nedin, most wanted di sekolah yang...
ENEMY OF LOVE (On Going)✔ by Scories119
#8
ENEMY OF LOVE (On Going)✔by Scories119
Bagaimana tanggapan kalian jika bertemu dengan pria tampan bak pangeran? Sudah di pastikan senang bukan? Ini kisah cinta yang bisa di kategorikan sangat rumit, kisah awa...
Dia lagi! by Thrhaia
#9
Dia lagi!by aesthetic✨
Siapa sahaja setuju untuk kahwin muda? Kahwin bersama pilihan orang tua pulak tu. Itulah kisah Iman dan Daniel. Cinta berputik tapi hadirnya orang ketiga untuk merobohka...
Permintaan ketiga by SimonMalik
#10
Permintaan ketigaby Simon Malik
Bila dia mengetahui yang dia kini mempunyai pendamping, kehidupan Cikgu Noi berubah 180%. Nak kata saka, bukan. Nak kata jin yang minat pun bukan. Tapi dalam diam dia m...
Musuh Menjadi Keluarga.  by NMMYG_220903
#11
Musuh Menjadi Keluarga. by rahsia
Satu peristiwa yang berlaku dalam hidup Aulia membuatkan Aulia di belenggu perasaan dendam dan benci terhadap keluarga itu.... "Aulia akan buat org tu rasa apa yg...
Completed
Di jodohin - ceye by pcymyg1
#12
Di jodohin - ceyeby Cymyg01
Masa musuh gue di suruh maknya buat nikahin gue, gila gak sih? ⚠️Warning!!!⚠️ ⚠️non baku ⚠️gak ahli ngebaperin ⚠️gak pinter ngelawak ⚠️gaje ⚠️garing ⚠️no copy Happy...
PLAYBOY AND PLAYGIRL MARRIED  by user399728226406
#13
PLAYBOY AND PLAYGIRL MARRIED by Rhadyla
Apa jadinya jika playboy dan playgirl menikah? apalagi mereka berdua bermusuhan Bagaimana kisahnya? saksikan disini! @rhdyl
Sweet Enemy by Reanaila10
#14
Sweet Enemyby Zaa
#1 masalalukelam (03-03-2019) #3 coolboys (16-01-2019) #2Voment (12-01-2019) #4 kakakelas (01-02-2019) #10 Wattsy (06-02-2019) [Follow terlebih dahulu sebelum membaca, T...
𝙷𝚎 𝙸𝚜 𝙼𝚢 𝚂𝚠𝚎𝚎𝚝 𝙷𝚞𝚜𝚋𝚊𝚗𝚍(On Going) by jiyyniyy
#15
𝙷𝚎 𝙸𝚜 𝙼𝚢 𝚂𝚠𝚎𝚎𝚝 𝙷𝚞𝚜𝚋...by I
"𝙼𝚎𝚖𝚊𝚗𝚍𝚊𝚗𝚐𝚔𝚊𝚗 𝚔𝚊𝚞 𝚝𝚘𝚕𝚘𝚗𝚐 𝚊𝚔𝚞 𝚝𝚒𝚖𝚎 𝚊𝚔𝚞 𝚍𝚒𝚋𝚞𝚕𝚒,𝚜𝚎𝚔𝚊𝚛𝚊𝚗𝚐 𝚋𝚒𝚊𝚛 𝚊𝚔𝚞 𝚢𝚊𝚗𝚐 𝚓𝚊𝚐𝚊 𝚔𝚊𝚞 𝚍𝚎𝚗𝚐𝚊𝚗 𝚖𝚎𝚗𝚐𝚊�...
+13 more
Hai sayang! by JuliaJunaidi15
#16
Hai sayang!by Jj_RoseF ❤
Mengisahkah tentang percintaan diantara Niena Niana dengan Fakrul Fateh yang sudah lama berpasangan kekasih.Walaupun mereka masih muda dan bersekolah. Hubungan mereka i...
Musuhku Husbandku  by jhhhnishamimie
#17
Musuhku Husbandku by Nur Juhanni Shamimie bt Mohd...
Seorang perempuan berumur 17 tahun yang terpaksa berkhawin dalam usia yang muda atas pilihan keluarga . Dapatkah dia menerima bakal suaminya . Apa yang akan terjadi pa...
Aku Suka Dia?  by lailatulakma
#18
Aku Suka Dia? by rôšėš🌸
saya tak tau nak buat description apa😂so...marila baca story pertama saya ni dan vote yerr
Mr.Gangster Mrs.Mafia by nurainsyafiqah09
#19
Mr.Gangster Mrs.Mafiaby Nur Ain Syafiqah
Tengku Elisya Xandra dikenali sebagai Queen Elly atau Elly merupakan Ketua Mafia yang digeruni ramai yang menyamar di sekolah SMK BERSIH yang merupakan sekolah kepada ay...
Foreign by Listianamaharani
#20
Foreignby Listiana Maharani
Hanya karena mengakhiri sebuah rasa,mengapa harus berhenti saling sapa? Kembalilah sebagai teman.Berbicara lagi padaku layaknya tak pernah ada cinta diantara kita.Tertaw...