Musuh Stories

90 Stories

Dia, Laksana by Nannqinatia
#1
Dia, Laksanaby callqina
He was sunshine, She was midnight ___________________________________ Ini tentang mereka yang bertolak belakang layaknya siang dan malam. Sang pria hidup di keluarga ha...
OG | Dia Airis Dania by akakcheetah
#2
OG | Dia Airis Daniaby ׂ 🐆 𝅄˚ⵌ Mina ⍰
Airis Dania, seorang pelajar yang cemerlang dari segi akademik dan salah seorang pelajar harapan sekolah untuk memasuki sekolah berasrama. Iskandar Sofian pula, seorang...
Miss TroubleMakers by laraauroraa
#3
Miss TroubleMakersby Auroraa
Amymas ! (Complete) Cerita ini mengisahkan tentang sebuah kumpulan yang bernama Amymas. Kumpulan tersebut terdiri daripada empat orang iaitu Emysha, Emylia, Danisya dan...
Completed
Permintaan ketiga by SimonMalik
#5
Permintaan ketigaby Simon Malik
Bila dia mengetahui yang dia kini mempunyai pendamping, kehidupan Cikgu Noi berubah 180%. Nak kata saka, bukan. Nak kata jin yang minat pun bukan. Tapi dalam diam dia m...
Althanaya  by MinYoonshi7
#6
Althanaya by scitrimni
WARNING !!! DILARANG MENG-COPY PASTE CERITA INI. Nayana Axellyn Smith dan Althair Zeehan Akalandra dua most wanted Alandra High School, selain popular mereka juga terken...
HIS : DARLING (OG)  by sfearysa
#7
HIS : DARLING (OG) by 𝓓𝓪𝓻𝓵𝓲𝓷𝓰'𝓼
𝐊𝐀𝐑𝐘𝐀 𝐏𝐄𝐑𝐓𝐀𝐌𝐀 (𝐎𝐆) "𝐈 𝐜𝐫𝐨𝐰𝐧 𝐲𝐨𝐮 𝐭𝐡𝐞 𝐪𝐮𝐞𝐞𝐧 𝐨𝐟 𝐦𝐲 𝐡𝐞𝐚𝐫𝐭" - 𝐏𝐮𝐭𝐞𝐫𝐚 𝐀𝐝𝐫𝐲𝐚𝐧
be better, together by Dzawizzakiyyah_
#8
be better, togetherby Dzawi Nufusi Zakiyyah
Kehidupan Dira Fauzia berubah ketika suatu hal yang mengharuskan ia hidup bersama seorang Althaf Sakhi. Lelaki yang ia kira berperilaku buruk, nakal dan urakan. Ternyata...
Suami Ku Crush Ku  by hanizulaikha11
#9
Suami Ku Crush Ku by NHZ_ZHBA
Kau suka Aku Dari bila? -Zack Aku sebenarnya suka kat Kau dah lama...lepas Kau masuk sekolah ni Aku tercrush kat Kau... -Hazel Jom kawin nak? -Zack Tapi Kau kan dah ad...
Musuhku Husbandku  by jhhhnishamimie
#10
Musuhku Husbandku by Nur Juhanni Shamimie bt Mohd...
Seorang perempuan berumur 17 tahun yang terpaksa berkhawin dalam usia yang muda atas pilihan keluarga . Dapatkah dia menerima bakal suaminya . Apa yang akan terjadi pa...
Iris Nur's by ariesgell
#11
Iris Nur'sby naimfanis
berebut?hell no!
Queen of Felix by _Projen
#12
Queen of Felixby Duda Tampan
HARGAI DENGAN MENG VOTE ⚠ MURNI PEMIKIRAN SAYA ⚠ FELIX, sang mafia Rusia yang amat tertutupi jati diri nya. Siapapun tau FELIX namun hebat nya biodata sang pemimpin just...
C A M P I N G by QTeabum
#13
C A M P I N Gby kiyu
Mengisahkan 9 orang pelajar terpilih mengikuti suatu kem di Gunung Bukhansan , Seoul bersama dua orang guru yang turut mengiringi mereka ke sana. Perkhemahan yang penuh...
[OG] Multifandom Girl vs Librarian Girl°;Malay by fatin_farhanaa2008
#14
[OG] Multifandom Girl vs Librarian...by ~fatin~😻
Choi Haerim dan Kim Solbin mempunyai ciri-ciri yang berbeza. Setiap kali bertemu pasti akan ada pergaduhan antara satu sama lain. Choi Haerim mempunyai ciri-ciri yang me...
JANGAN SAKITI DIA! (BBB FANFICTION) by Otaku_YuraLily
#15
JANGAN SAKITI DIA! (BBB FANFICTION)by IRALILY
Halilintar, dia lelaki sulung dari '6 beradik'. dia memegang tanggungjawab yang besar sedari kecil. dan dia yang paling terluka antara yang lain. iya, dia sememangnya g...
Swipe! by creamilloo
#16
Swipe!by dee
Apa yang akan kalian lakukan jika kembali ke masa lalu? Kalau aku, malah membuka kotak pandora dan menemukan kenyataan, bahwa semua sahabatku membenciku, dan hanya ada l...
My enemy my lover by syahrani2008
#17
My enemy my loverby syahrani assova rahma qiela20...
Di sebuah sekolah victorian indonesia high school Sekolah ternama di ibu kota jakarta..... Yg sekolah di sana termasuk orang yg berkelas termasuk dengan orang-orang ter...
Rahasia si Antagonis by Rayliaa
#18
Rahasia si Antagonisby ♕Raa🐨
Zefaska Queenza Razella. Zefa adalah tokoh utaman dalam cerita ini. Si gadis cantik yang dikenal sebagai gadis Jahat disekolah nya. Zefa Hanya mempunyai satu orang teman...
Demon in Black Suit by Shareenia
#19
Demon in Black Suitby Shareen
Bagi Mia Ayunda, Kafka merupakan mimpi buruknya. Tuan super perfeksionis dan steril itu selalu menjadi sumber masalahnya bahkan dari sejak pertama mereka bertemu, dengan...
Fall In Love Again by KejuParut_14
#20
Fall In Love Againby eyy_llln
Kehilangan kasih sayang orang tua membuat seorang gadis SMA melampiaskan kesepiannya dengan cara pergi ke club dan berakhir pulang dengan keadaan mabuk. Ia bukan hanya k...