Musuh Stories

83 Stories

Queen of Felix by _Projen
#1
Queen of Felixby Elsa Syarif
HARGAI DENGAN MENG VOTE ⚠ MURNI PEMIKIRAN SAYA ⚠ FELIX, sang mafia Rusia yang amat tertutupi jati diri nya.Siapapun tau FELIX namun hebat nya biodata sang pemimpin justr...
INVA [HIATUS] by myyfinaaa
#2
INVA [HIATUS]by Fin💫
cinta kita erat seperti simpul mati tapi misteri seperti sandi rumput. salam pramuka!
GATARA ||HIATUS|| by Ella_Yr
#3
GATARA ||HIATUS||by See the sea
🦋 plagiat menjauh! 🦋 dilarang coppy 🦋 bahasa non baku 🦋 mengandung unsur typo __________________________________________________________ Bagaimana jadinya perjodohan...
Permintaan ketiga by SimonMalik
#4
Permintaan ketigaby Simon Malik
Bila dia mengetahui yang dia kini mempunyai pendamping, kehidupan Cikgu Noi berubah 180%. Nak kata saka, bukan. Nak kata jin yang minat pun bukan. Tapi dalam diam dia m...
Musuh Kok Nikah? by ocejosee
#5
Musuh Kok Nikah?by jo
Musuh Kok Nikah? Kebanyakan orang sih menikah karena rasa saling sayang dan cinta. Tetapi ini tidak berlaku untuk Sandro dan Devianna. Hal tak terduga menimpa mereka ber...
Musuhku Husbandku  by jhhhnishamimie
#6
Musuhku Husbandku by Nur Juhanni Shamimie bt Mohd...
Seorang perempuan berumur 17 tahun yang terpaksa berkhawin dalam usia yang muda atas pilihan keluarga . Dapatkah dia menerima bakal suaminya . Apa yang akan terjadi pa...
My Sugar Daddy Is Mr.Mafia (uncomplete) by Asfa2ii
#7
My Sugar Daddy Is Mr.Mafia (uncomp...by crazymood16
"BAWAK aku balik!!" jerit aileen . "mulai harini aku akan bagi segala galanya dekat kau tapi make sure buat apa yang aku suruh and jangan harap nak lari...
MRS. AIMAN RYZEL (HOLD ON) by luvkieeya_
#8
MRS. AIMAN RYZEL (HOLD ON)by nafiez's
"ᴋɴᴏᴡɴ ᴀs ᴊᴇᴊᴀᴋᴀ ᴋɪʀɪᴍᴀɴ sʏᴀɪᴛᴀɴ" Status: ✨My Hero Series✨ Aiman Ryzel | Syasya Afiqah " Sometime he can be a loving husband and a cruel husband" ...
Suami Ku Crush Ku  by hanizulaikha11
#9
Suami Ku Crush Ku by NHZ_ZHBA
Kau suka Aku Dari bila? -Zack Aku sebenarnya suka kat Kau dah lama...lepas Kau masuk sekolah ni Aku tercrush kat Kau... -Hazel Jom kawin nak? -Zack Tapi Kau kan dah ad...
JATUH 2 [OG] by irachhi_
#10
JATUH 2 [OG]by irachhi_
*Sambungan JATUH [C]* Selepas kes mereka bertiga kena kurung dalam stor tu, Sarah masih tak serik. Dia masih mahukan AF untuk sengsara. Semua orang makin melupakan kes t...
Rahasia si Antagonis by Rayliaa
#11
Rahasia si Antagonisby ♕Raa🐨
Zefaska Queenza Razella. Zefa adalah tokoh utaman dalam cerita ini. Si gadis cantik yang dikenal sebagai gadis Jahat disekolah nya. Zefa Hanya mempunyai satu orang teman...
Dijodohkan dengan mantan by tejaswift17
#12
Dijodohkan dengan mantanby Agustina Indria
"gilaa! bayangin aja , gua harus nerima perjodohan konyol ini dengan alasan yang super duper gokil banget. nikah sama mantan + musuh bebuyutan??? ahhh gua benci e...
my husband is mafia by liviauhnisa16
#14
my husband is mafiaby liviauhnisa16
Hay guys akun WP gw yang 1 lagi ilang guys jadi suport gw buat bangktin aku ini ok makasih buat kalian yang uda baca ini jangan lupa follow Ig and vote Ig//___.coki Ig...
valid pesugihan nikah jin + jual musuh + jual umur + tuyul by masterpesugihan
#15
valid pesugihan nikah jin + jual m...by masterpesugihan
MAU RITUAL PESUGIHAN YG VALID????? MONGGO DATANG KE RMH KAMI Sudah saat nya kami ada & mempublikasikan diri untuk menghancurkan semua kuncen palsu atau yg mengaku kuncen...
jalur khusus ritual pesugihan jual musuh / tumbal musuh / jual umur by nocturnal666g
#16
jalur khusus ritual pesugihan jual...by nocturnal666g
Banyak metode tipu muslihat yang ditawarkan untuk pesugihan Jual Musuh (JM) dan jual nyawa ditempat lain yang ternyata semua hanya janji manis dan tipu2 belaka!! Kami me...
KAWAN by nakaharanana
#17
KAWANby chuyaaaaa
semuanya tentang kawan ):) Ataupun lawan
ARISSA  by harurukiyowo
#18
ARISSA by funnygirl_
[ON-GOING] Arissa mendapat tawaran melanjutkan pelajaran di Universiti KL. Disana, bermula lah permusuhan antara Arissa dengan Haris si jejaka badboy. " Apa masalah...
JANGAN SAKITI DIA! (BBB FANFICTION) by Otaku_YuraLily
#19
JANGAN SAKITI DIA! (BBB FANFICTION)by IRALILY
Halilintar, dia lelaki sulung dari '6 beradik'. dia memegang tanggungjawab yang besar sedari kecil. dan dia yang paling terluka antara yang lain. iya, dia sememangnya g...
My De Beste Enemy by coretanst
#20
My De Beste Enemyby About I and You
Takdir. Jika takdir sudah berkata, kita bisa apa? Ini tentang kehidupan Naresh dan Hella. Permusuhan yang sudah berkibar sejak kecil. Hidup bertetanggaan dengan jend...