Kendini Oku

By Sanatelllefonalacam

10.5K 768 2.4K

Kes sesini ve oku! More

Kendini başkasının gözünden oku
Hadi 2. bölümü okuyun çocuklarım
Hadi 3. bölümü okuyun çocuklarım.
hadi 4. bölümü okuyun çocuklarım
Hadi 5. bölümü okuyun çocuklarım
hadi 6. bölümü okuyun çocuklarım
Hadi 7. bölümü okuyun çocuklarım
Hadi 8. bölümü okuyun çocuklarım
Hadi 9. bölümü okuyun çocuklarım
Hadi 11. bölümü okuyun çocuklarım
12. bölüm ben. :")
Hadi 13. bölümü okuyun çocuklarım
Hadi 14. bölümü okuyun çocuklarım.
hadi 15. bölümü okuyun çocuklarım
hadi 16. bölümü okuyun çocuklarım
Hadi 17. bölümü okuyun çocuklarım
Hadi 18. bölümü okuyun çocuklarım
Hadi 19. bölümü okuyun çocuklarım
Ve son bölüm hoşçakalın("
21. bölüm
Hadi 22. bölümü okuyun canlarım
23. bölümü okuyun canlarım.
25. bölümü okuyun canlarım.
26.bölümü okuyun canlarım.
27. bölümü okuyun canlarım
28. bölümü okuyun canlarım
29. bölümü okuyun canlarım
30. bölümü okuyun canlarım
31. bölümü okuyun canlarım

Hadi 10. bölümü okuyun çocuklarım

256 21 67
By Sanatelllefonalacam

Öncelikle herkese merhaba.  Evet bu sefer fazla erken bir bölüm mü  oldu? Eh sonuçta tatil ve hepimizin boş ve sarsak geçen  zamanları öyle değil mi?

Evet canlarım her geçen bölümde aramıza yeni katılan kullanıcıları fark etmemiş olmanız mümkün değil sanırım öyle değil mi? Bu bölüme sığdırmak istediğim o kadar çok şey var ki, ama önce sorularınız ve cevapları ile sizi tatmin edeyim sanırım.  Ve kendim hakkında bir şeyler yazmamı istemenizi anlıyorum eğer bu talep fazla artarsa 11. Bölümde kendimi , amacımı ve sizi neden seçtiğimi yazabilirim.

Öncelikle şu yorum gerçekten bana fazla düşmancıl geldi "yorum kasmayın  şuna!"  Ah canlarım ben zaten her yorumu kaale almama rağmen hepsine özel bir cevap vermiyorum. Benim için sadece içten yorumlarınız  önemlidir. Size kısa bir bilgi vereyim. Kendi kendinize sorun bakalım ,  biz neden şuan da bu yazara bu kadar hakaret ediyoruz? Yüz kızartan bel altı küfürlerinizi saymıyorum bile.

Sevgili çocuklar "sanırım  sahiplenici ek kullanmam hoşunuza gitmiyor, her zaman fikirlerinize saygım vardır. Kendime tolerans verebilirim" öncelikle cinsiyet üzerine kesinlikle  küfür  olmaz.  Çok afedersiniz "fahişe'nin" anlamını bilmeden cinsiyet üzerine kurmuş olduğunuz küfürler  size kendiniz utandırtmalı. Ben burda asla ve katiyen hiç kimseye küfür etmiş değilim. Mesela şuna  bakın sizce ben böyle bir şeyi size ve kişiliğinize  layık gördüm mü?


Görüyorsunuz Öyle değil mi sadece bir iki kelime ile sizi yargılayıp bir kılıfa sokmaya çalışmış. Davranışlarınız  üzerine size bir kostüm  hazırlamış  söyler misiniz ben böyle bir şeyi hanginize yaptım? Ah tabiki hiç birinize.  Peki şunu size ikinci soru olsun?neden o ifşa kitaplarında randomlu mesajlar atılıp yazar alaya alınmış. Gülerek bu ben değilim diyebiliyorsunuz.  Ama benim yazdıklarımı  oldukça ciddiye alıp beni şeklen şekle sokmaya çalışıyorsunuz.  Çünkü siz de farkındasınız  ki;ben size sizi sunuyorum. 

Gel gelelim başka bir tartışma konusu olan (Ah)'larıma. Sorun şu ki elbetteki sizi anlayabiliyorum.  Bu uygulamada  bu iki harf yanlızca +18 konuşmalarında geçtiği için size tuhaf ve itici  geliyor. Ama bu benim normal hayatımda gayette sıkça kullandığım bir refleks . Saygı duyun desem bile kimsenin kaale almayacağını  aksine beni tiye alacağını bildiğim için şunu belirtebilirim  ki üzgünüm. Bu benim ve rahatsız olan  varsa sanırım ya bir daha yazdıklarımı  okumayacak yada  beni mazur görücek .

İlk bölümden  beridir yorumlara onu görmem için benim tarafımı tutan sevgili canlarım, Şimdi benim boş olduğumu savunuyorusunuz. Söyler misiniz?ben iki kelime yazdım  diye boş oluyorsam, gün boyu aileden aileye konudan konuya giren ve her saat aktif olan bir çoğunuz  afedersiniz boş olmuyor mu? Sizin yaptığınız arkadaşlarınız ile sohpet'ken ben ise sohbetinize bu şekilde karışlık veriyorum.

Uzun uzun yazıp hepinizi öneme alıyor  olmam beni boş mu yapıyor?

VinoNero

Tekrardan merhaba sevgili canım. Önceki bölümde açıklayıcı bakışın için teşekkür ederim.  Yorumların elbetteki dikkatimi fazlasıyla çekiyor. İlgimi uyandırmıyor  değilsin. Ah tabiki hayır bu kötü bir anlam teşkil etmiyor. Kendi ailen hakkında yazdığın  kısa bir kaç cümle inanki beni asla ve katiyen şaşırtmadı. Seni çözdüm demiyorum , ama nedensiz bir iç güdü  ile normal hayatta pislojik şiddet görüyor olduğunu düşünememiş  değilim.

İleriye gittiysem üzgünüm.

Sanırım sana daha hassas kelimler kullanmalıydım  zira artık  sende bir karınca  kadar olsa da bir yer edindiğimi  fark ettim ve sen herkese bu şerefi  lâyık bulmazsın.  Ne diyebilirim  ki minnettarım:D

eylulecenaz

Tekrardan merhaba Eylül'cüm. Ah önceki bölümde nacizane güzel kelimelerin her zamanki gibi beni benden aldı. Evet bahsettiğim  kişinin Emre olduğunu ikimiz de  biliyoruz.  Ve hayır sen ona aşık değildin. Belki hoşlantı , belki ilgi  yada ihtiyaç ama kesinlikle aşk değildi. Burda değer verdiğin  insanların  gidiyor olması  canını yakıyor öyle değil mi?oysaki burda kalma sebeplerin içinde yer alıyorlar.

Öncelikle şunu belirtmeliyim  ki, Emre'nin telefon  kullanmıyor olması sana da çelişkili  gelmiyor mu? Üzgünüm ama bu devirde 5 yaşındaki  çocukların elinde bile son model telefon varken o yaştaki bir çocuğun telefon kullanmıyor  olma saçmalığı  kesinlikle basit bir bahane. Kaldı ki,  süreklilik  halinde olmasa başlarda fazlasıyla  bile aktif olduğunu biliyoruz. Her yerde wi-fi  olsa da açıkçası her yerde bağlanma olanağın  yoktur.

Sadece düşünmen gerekiyor sevgisi kızım. Ah tabiki teşekkür etmen benim için fazladan değer kazanıyor olsa da ben yanlızca senin karakterini anlattım. Fazlası yoktu:D

Ayrıca ailende konuştuğun  çoğu  kişiye güvenim yok. Açıkçası senin güvenin beni ırgalamaz dersen kesinlikle sana hak veririm.  Benimki sadece küçük bir tavsiye (:

TANRI__

Ah merhaba  sevgili Uraz. Senin de kelimelerimi kısa bir ziyaret etme kararın beni mutlu etmedi değil. Açıkçası fazla aktif değilsin ve neredeyse hiç bir "aile'ye " mevcut değilsin. Bu yüzden seni stalklamak o kadar zor ve azim isteyen bir şey ki. Açıkçası sanal hiç bir ortama önem vermemen çok güzel. Evet şunu belitmeden geçmek istemiyorum  ki, Insagram storylerin ilgimi uyandırmıyor  değil. 

Şöyleki hayır aslında tek kişiyim.

Tabiki diğer kitaplarımdan vakit bulmak benim için  oldukça güç ama açıkçası fazla aktif bir hayatım  yok ve bu şekilde zaman harcamak benim için eşsiz  bir mutluluk. 

ruv3yda-

Ah merhaba sevgili kızım. Hâlâ büyük bir istek ile beni takip ediyor olman büyük mutluluk kaynağı. Sorduğun  şu soru dikkatimi çekti.

Sanırım insanlar hakkında nasıl bu kadar iyi analiz ettiğimi sormuşsun..  Evet çoğusu ile konuştum ama asla dost kavramını almadım. Eğer birisi için dost olup burda onu anlatsaydım bu kahpelik olurdu ve ben öyle bir yapıya sahip olduğumu düşünmüyorum.  Açıkçası bu bölümün başında  belirttiğim  gibi talep fazla olursa kendimi bir bölümde anlatabilirim ve nasıl bu kadar iyi analiz yaptığımı  anlayacağınıza  eminim.  Yine de senin merakını uyandırmak  büyük mutluluk.

adriangibi

Tekrardan merhaba sanırım artık gına geldi demeye başlamışsındır. 
Açıkçası sorunu cevaplamak istedim. Daha önce farklı bir çok isim ve karakterde karşına çıkmış olsamda hayır asla yakın bir konuşmamız olmadı. Zira öyle  bir şey  olsaydı  emin olki beni tanıman saatlerini almazdı:D

Nesqu1k12

Ah öncelikle Merhaba sanırım Birkan olmalı? Buraya  etiket atmayı düşündüğüm  ayrıcalıklı  insanlardan olduğunu belirtmek isterim.  Öncelikle hicbir takdirde kendini beğenmişlik- ki topum arasında "Ego"olarak adlandırılır, taslamadığın için tebrik etmem gerktiğini  belirtmeliyim. Sanırım  normal hayatın seni sıkıyor ve çoğu  insanın  aksine sanal ortamın  o kadar  da  boş  olmadığını  düşünüyorsun.  Bu ilginç  çünkü  açıkçası  takipçi sayısı yükseldikçe,  hem sanal ortamdan sıkılan hemde burayı  saçma  bulmaya başlayan  o kadar çok insan var ki.

En basitinden panona yazan her kullanıcıya ayrıcalık  tanıyor  olman güzel .  Her biri ayrı  bir özenle kaale almak gerçekten herkesin yapacağı  bir iş  değil.  Hepsinin aksine bu uygulamaya ilk katıldığın  an arada sergilemiş  olduğun  fevri haratler , zamanla senden eksilmiş  duruyor. Çoğu  zaman bir kaç kullanıcıyı Stalklandığı biliyorum. Ve nedensizce bu kullanıcılar asla küfür kullanmaz.

Her halükarda hayatın  boyunca bir elin parmak sayısını geçmeyen  nedenlerde az küfür  etmişsindir veya argo kelime kullanmışındır. Bu yönün gerçekten taktire şayan. 

Ama sana küçük bir tavsiye burdaki çoğu kişi insanın iyi niyetini suistimal etmekten zevk duyuyor:"D

ahpiraye

Ah tekrardan merhaba naif bayan.  Öncelikle küçük bir itirafta bulunmam için izin ver lütfen.

Yazdığın kelimelerdeki duygu yüklü  anlamlar tamamen birer şaheser. Ama açıkçası şunu merak etmiyor değilim.  Ya aşklara kutsal bir hayranlık besliyorsun , yada kalbini yakan bir aşka  sahipsin..başka türlü  aşkı  bu kadar  içten  yorumlayan az kullanıcılardansın. Ah ve hayır daha önce  uzun bir konuşmamız olamdı. Üzgünüm  sana beni tanıma  fırsatını  verdiğimi  pek düşünmüyorum.  Farklı bir isim ile sadece bir kaç saat geçen bir konuşma mevcut sadece :)

Başka  bir konu şu ki , Dm'den mesaj atmanız ve dalga geçmeniz pek akıl  kârı değil  sizce ben her alay edene alınıyor olsaydım hala bu bölümü okuyor olur muydunuz?

Ah tabiki hayır:)

Ayrıca beni Eylül sananlar varmış. Aslında biraz mantık çerçevesi içinde düşünürsek bunun oluru olmadığını  çok net bir şekilde fark edebilirsiniz. Daha önce sevgili Elisa daha sonra ise Şerife  sananlar;sanırım  benim her kelimemi özenle  kaale alırsanız aranızdan  biri olmadığımı  defalarca belirten bana hak verirsiniz :D

Sanırım bir bölümün daha sonuna geldik. En içten  yorumlarınıza  diğer bölümde etiket altına cevap vereceğime şüpheniz olmasın. Ayrıca mesaj atıp bu sefer kimi yazıcaksınız  demeniz gerekmez ben takipe aldıklarımı  etiketlerim. Yeni birini takipe almışsam bilin  ki sıradaki  bölümde  onu anlatacağım . 

Continue Reading

You'll Also Like

MANİLYA +18 By .

Short Story

22.1K 189 12
-"Elinde ki yüzükle birlikte benim altıma giremezsin , küçük hanım ." Dediği şeyle sağ elimde ki yüzüğe gözüm ilişti . Benim için hiç bir şey ifade e...
2.9M 140K 44
|Tamamlandı. Pelin kendini yanlışlıkla üç erkeğin olduğu bir grupta bulur. Bu grupta onlara küçük bir yardım ederken gerçek aşkı ve arkadaşlığı burad...
294K 20.2K 42
Zorba bir dörtlü ve sessiz bir öğrenci...
apoptoz By ilayda

Short Story

46.9K 4.4K 21
eren bazen kelimelerin yerlerini karıştırıyor