Kendini Oku

By Sanatelllefonalacam

10.5K 768 2.4K

Kes sesini ve oku! More

Hadi 2. bölümü okuyun çocuklarım
Hadi 3. bölümü okuyun çocuklarım.
hadi 4. bölümü okuyun çocuklarım
Hadi 5. bölümü okuyun çocuklarım
hadi 6. bölümü okuyun çocuklarım
Hadi 7. bölümü okuyun çocuklarım
Hadi 8. bölümü okuyun çocuklarım
Hadi 9. bölümü okuyun çocuklarım
Hadi 10. bölümü okuyun çocuklarım
Hadi 11. bölümü okuyun çocuklarım
12. bölüm ben. :")
Hadi 13. bölümü okuyun çocuklarım
Hadi 14. bölümü okuyun çocuklarım.
hadi 15. bölümü okuyun çocuklarım
hadi 16. bölümü okuyun çocuklarım
Hadi 17. bölümü okuyun çocuklarım
Hadi 18. bölümü okuyun çocuklarım
Hadi 19. bölümü okuyun çocuklarım
Ve son bölüm hoşçakalın("
21. bölüm
Hadi 22. bölümü okuyun canlarım
23. bölümü okuyun canlarım.
25. bölümü okuyun canlarım.
26.bölümü okuyun canlarım.
27. bölümü okuyun canlarım
28. bölümü okuyun canlarım
29. bölümü okuyun canlarım
30. bölümü okuyun canlarım
31. bölümü okuyun canlarım

Kendini başkasının gözünden oku

2.5K 70 883
By Sanatelllefonalacam

Hadi benim gözümden kendinizi okuyun ve bana benim pislik bir yalancı olduğumu  söyleyin. Ama sevgili çocuklarım, biz zaten koca bir yalana inanmıyormuyuz?


-_jokerhardsex_-

Seni hala  çözmüş değilim amına goyim lan. Kızların dikkatini çekmek için türlü boklar yapmıyorsun. Ama sana gösterilen ilgiden sonra götün  kalkıyor. Bir ara seninle konusmuşmuşluğumuz vardı. Kaç yıl sonra  bir baktım o zamanki mert nerde şimdiki mert nerde.

Kızlar seni çok yükseltmiş her halde. Ama istersen söyle bir şey yap real fotoğrafını fake bir hesaba koy ve 0 takipçi ile bir çok kıza mesaj at tek biri sana dönerse bende şerefsizin dölüyüm.  Takipçi sayın ve küçük çaplı popüleritenden  dolayı peşine düşen kızlara çok aldanma paşam sonra düşüşün sert olur.

Ha götüm  gibi postlar atıp  (emoş benim her şeyim) dediğin kız senden kaç yaş küçük bacın  yaşında kendine gel.

Bir diğer konu ise dediğim gibi seni hala çözmüş değilim.  Yeri geldiğinde kızlara abi kesiliyorsun  yeri geldiğinde sevgili havan kime hala anlamış değilim.

Ha arada panona attığın şu meşhur acı aşk dizlerini görmedim  sanma belliki aşk  acısı çekiyorsun yada bir kız tarafından  ihanet veya terk edilmeye uğradın.

Sana tavsiye kardeşim burdaki kızları yara bandı olarak kullanma  çünkü hepsi çürük sonra yaran mikrop kapmasın. 

akxwei

Gel gelelim sana emoş ,sende tam bir kara kutusun küçük kız. Daha 16 yaşındasın ama bütün erkeklerin flörtü sensin. Adın emine'ydi  galiba emoş ne alakaysa anasınısikim.  Daha önce bu hesapta olmadığını da biliyorum. Bu hesabı hangi ara aldın  oda muamma ama yüksek takipçi sayın ile  karakterin çok güzel şekil almış ego  tavan anam.  Joker kardeşler ile ne tür bir ilişkin var onu da çözmüş değilim. Sizin şu  aileyi stalklıyorum  da bence joker kardeşlere o kadar güvenme işleri bitince küçük kıçına tekme atmasınlar.

A bu arada önceki hesabında panon boş durmuyordu önüne gelen seni seviyorum yazıp  geçiyordu şuanda hepsi nerde?! Tek tek seni bırakıp gittiler mi ah zavallı küçük çocuk..

Cidden hala çocuksun  bazen kurduğun cümlelere gülmekten kırılmıyor değilim. Cekyattan  düşmüş anlarım var gerisini sen hesap et. Ama sana senden büyük olarak bir tavsiye daha olgun olmak için insanlardan yardım bekleme kendi işini kendin hallet. Kapiş?

Bu arada belliki real hayatta pek sevenin de yok. En azından ordaki insanlar sahte değil bunu unutma.

lCosaNostral

Ah tatlı küçük berke'cik  yada sana Şerwan  mı demem lazımdı?. Sahi iki isim arasındaki fark ile bocalıyormusun? Yada başka bir değiş ile karakter ayrımı çekiyor musun? Bence burası tartışılır.

Senin hakkında düşüncelerimi yazsam sanırım diğer kullanıcılara yer kalmaz o derece yani. Öncelikle senin tam bir kız düşkünü olduğunu belirtmem gerekiyor. Önüne gelen kıza yürüyorsun. Hatta güzel olması senin için yeterli diye düşünüyorum. Zamanında bana gelen "selam" mesajına cevap vermedim diye şuan pişman oldum. Kızlarla güzel sohbetlerin olmalı:D

Şimdiki kurbanın kim anlamadım. Şu ailedeki bütün kızlara yürüyorsun. Hepsini tek tek saysam roman olur.

Önüne  gelen kıza ben aşiret çocuğuyum büyük bir aşiretin prensiyim yalanlarını atıp  tavlamaya çalışman komik. Ulan daha dün gini aklımda 3 yıl önceki halin. Egoprensimiz  ne hallere düşmüş. O zaman her aileye şalça oluyordun. 

Ama ne var biliyor musun nedense sende fazla art niyet arayamıyorum. Sadece kızlara fazla düşkünsün"D

Real hayatta sevilme problemin var eminim. Muhtemelen ya sevdiğin kız seni sevmiyor yada  ailen  tarafından dışlanıyorsun . Karar veremedim. Ama burdaki insanlarda sıcaklık arıyorsun. Belki annenden sevgi görmedin  diye kızlarla bu kadar samimi olmaya çalışıyorsun  bilemiyorum. Ama uyarayım  burdaki kızların çoğu yada şöyle tasrip edeyim  seninle konuşan çoğu kız yanlızca senin popüleriten  yüzünden seninle samimi olma peşinde. Mert için yaptığım tavsiye 'yı senin için yapayım. Senin real halini bir ara görmüştüm. Giderin var ama burdaki kızlar tip ve karakterden çok takipçi sayısına bakıyor.

Sana tavsiyem her kıza güvenip içini açma. Acını  paylaşma koççum. 

tanriasigara

Sibel sibel sibel. Senin hakkında o kadar çok şey varkiii.  Ah ah beni en çok yoran kullanıcılardan birisin diyebilirim.

Mesela hesabını kullanmaya başladığın zamanlar tesettürlü bir kızı koyup real demen ama son zamanlarda açık saçık bir kıza real demen gibi. Başlarda masum masumcuk olan kızımız tek küfür edemiyordu ama sonralarında erkek gibi küfürler edip sexy  profiller kullanman çok komiğime gidiyor cidden.  Hadi ama kızım,  kaç kez ifşan çıktı  artık akıllanmalısın bence. Bir ara kafayı şu kaslı  ve dövmeli çocuğa takmıştın değil mi? Adı neydi çınar mı ? Ege mi? Ayaz mi? Aras mı? Bilmiyorum ama bionda  ve panonda o kadar çok erkek ismi gördüm ki beni şaşırtıyorsun l.

Ama seni bir çok konuda taktir ettiğimi söylemeliyim. Mesela saçma salak bir kıza bile ablalık yaptığını biliyorum. Bilmiyorum ama seni fazla yaralamışlar.  Özellikle bir erkek tarafından çok kötü vurulmuşsun. O kişi ibo olabilir mi? Belki. Bir ara tamam işte sibel feminist  olma yolunda ilerliyor derken tekrar hayatına erkekleri alman ters köşe yaptı..

Seninde ailevi sıkıntıların var  sanırım belki ailenden fazla ilgi görmüyorsun. Yada ailedeki erkekler bir kız olan sana daha ağır basıyor. Bu da bir başka teori tabi.

Sana tavsiyem erkekleri bıraktım asıl burdaki kızlara güven duyma. Aşkını acını herkese anlatma her ailede acını  kusma.  Sonra hepsi dönüp dolaşıp sana batar yine seni kanatır.

views-

Emir öyle değil mi? Evet emir öncelikle boyumu aşan egona  burdan selamlar olsun. Ve şuan dm kutunda ekli yüzlerce ama yüzlerce kıza da selam. Sevgili yapmana rağmen hala o kızlarla konuşman beni hayal kırıklığına  uğrattı açıkçası. Ben seni naif bir istanbul beyefendisi olarak görüyordum. Bu arada istanbul tümce  anlamında kullandım hangi şehirdesin bilmiyorum.

Kızlar sana bayılıyor çünkü ilk  kez  sanal alemde küfürden çok kelimelerin kurallarını aşan birini görüyorlar. Fazla küfür kullanıp üstünlük taslamazsın  bu yüzden diğer  erkeklerden farkın oluyor ve bu kızların dikkatini çekiyor. Çünkü bu camiada  kaba ve küfütlü erkek sayısı o kadar çok ki naif ve kibar bir erkek görünce kızlar şaşırıyor ve ilgi duyuyor.

Ama sorun şu ki bebeğim asıl senin ne istediğini çözemedim. Küfürlü  veya kibar bütün kızlarla konuşuyorsun. Senin için kız olması yeterli bir süre sonra sıkılınca görüldü atıyor ve umursamıyorsun ve bu şekilde kızdan da kurtuluyorsun. Belliki real hayatta kızlar sana pek bakmıyor. Açıkçası sana mesaj atıp yakın olmayı düşündüm ama fazla üşengeç biriyim. Sana bağlanan onca kız sende ne  buluyor anlamıyorum?aydınlat beni.

Bir ara sadece eylül denen kıza yakın davranıyordun son zamanlarda ondan uzağa kızlara yakına yürüyorsun. Ilginç bir karakterin var.

Sana tavsiyem fazla ileriye koşma çünkü bu işlerde her zaman yolun sonu uçuruma çıkıyor.

Allelisaaren

Küçük avukatımız Elisa aren. Inan ki elisa senin hakkında içimde değil dünya ,evren kadar çok şey var. Burdaki ilk hesabını biliyorum. Nedense o hesapta meymenetsiz ve ketum biriyken  bu hesapta tatlı küçük bir kız rolü oynuyorsun. Senin hakkında diğerlerinden çok daha fazla bilgiye sahibim çünkü herkes senin gibi hayatının en ince ayrıntısına kadar  her şeyi yazmıyor.

Açıkçası hayatını okurken etkilenmedim değil.  Tabi yazdığın  çoğu şey gerçekten senin yaşadıklarınsa? Basta şüphe duydum ama yazdığın çoğu kişi burda ve Instagram da hesap kullandıkları için inanıyor olma taraftarım daha güçlü. Neyse seni anlamak çok güç kızım. Kapalı bir kutu gibisin. Öncelikle lütfen erkekleri bir sal. Çok ciddiyim şu sözde sana platonik olan erkeklere gülme kotamı doldurdum..şu ilkinin adı neydi azmi mi? Şimdi yeni biri çıktı sanırım. Yada birileri  mi demeliyim. Şimdi ki avın kim elisa? Berk mi?uzay  mı?emir mi? Aras mı? Vs.vs.

Tabi lezbiyen olduğunu düşündüğüm zamanlar olmadı değil..  önüne gelen kız sana yürüyorsa ve sende karışlık veriyorsan herkes öyle algılardı. Ama bir zamanlar ilgiyle takip ettiğim Instagram gönderilerinden ve şu hayat hikayenden sonra bu  tezim  çürüdü.

Ilk gün ailede tanıştığın  erkekler ikinci gününde biyografilerine elisam yazıyorlar sanırım bunu nasıl başardığını bana anlatmalısın ha?

Sana tavsiyem bırakacağın  insanları kendine bu kadar bağlama,  sonra onların çektikleri acılar sana cehennem olur. O tatlı kıçına yazık:D

Wi4layn

Ve bir başka Emine. Nedir şu Eminelerden çektiğimiz? :D oy oy eminem nedir bu güzellikler nedir bu güzellikler. Öncelikle kızım kapalı bir kız olup profile sexy ve büyük göğüslü  bir icon  koyman belkide şu sıralar saçma ve gereksiz bulduğum milyon şeyin içinde zirvelerde bir yerlerde.

Olmak istediğin mi o yada takipçi kasmak için mi yapıyorsun çözmüş değilim lakin bir zamanlar amk lafina bile sinir olan küçük eminemiz  böyle yaptıkça kendini düşürüyor.

İlk dikkatimi çektiğinde 2 yıl önceydi. Bir ailede bütün kızların dikkatini çekmeye çalışıyordun. O zamanlar suanki sibel'den farklı bir sibel vardı. Ve masal  felan. sırf seni de aralarına alsınlar diye attığın  mesajlar fazla dikkat çekiyordu çünkü  babasının dikkatini çekip onu sevsin diye çabalayan küçük bir kız çocuğunu anımsattın. Küçüğüm sana bir sır vereyim mi? Burdakiler real hayatta çektiğin ilgi açlığıı sana vermezler sadece seni kandırırlar . 

Şimdi ailelerde aşk acısı çektiğini söylüyorsun. Sanırım sevdiğin çocuk  seni umursamıyor ve bu  senin canını yakıyor.

Sana tavsiyem bir erkek için bu kadar karamsar bağlama.

leiche-

Evet leiche mi diyeyim yoksa Nyks  mı? Her iki isminde fake olduğunu belirtmek isterim. Bir zamanlar ailende ben türk değilim ve adım  leiche  demiş olmana rağmen şuanda benim adım Naysk ve ben türküm diyorsun. Aslında senin hakkında fazla bilgiye sahip değilim ama dün ailende işi abartıp kaç kişiyi boğazladım felan demen ilgimi çekti. Küçük hayvanlarını öldürmen falan? Açıkçası bu biolarına Ateistim yazıp  , millete inşallah diyen ergenler kadar komik ve gereksiz geldi.

Kız mısın yoksa erkek mi onu bile çözmüş değilim ama adamım ipin  ucunu kaçırıyorsun ve bu hoş değil. Sevgilin senden destek alıp insanları küçümseerken cidden komik ve şaklaban bir çift gibi duruyorsunuz. Ucubeler..

Ama bir tavsiye vereyim mi? Sana saygı duyan bi çok insan var. Acı ama gerçek. Seni idol  olarak gören çok kişi var. Ve sen tavırlarını  değiştirip onları hayal kırıklığına  uğratıyorsun. Bence yapma.

IIGecenin_TenhasiII

Adıgüzel ha? Açıkçası şunu belirtmeden geçmek istemiyorum ki bir çok erkek gibi  fake ve cool  isim kullanmak yerine kendi ismini kullanman seni taktir etmem için güzel bir neden. Seni merak etmiyor değilim çoğu zaman çocuk.

İnsanlar ile iyi geçiniyorsun bunu fark ediyorum. Ama ister istemez kürtleri kendine daha yakın görüyorsun çünkü kürtsün diye zamanında seni dışlamışlar. Yazık. Su an kaç bin takipçi olmana rağmen senin daha 500 takipçin varken ki hesabını ve seni hatırlıyorum. O zamanlar bir kıza takmıştın değil mi adı neydi Melodi mi? Ah o küçük kız çocuğunun postları içimi yakıyordu. Sevgi ve ilgiye aç masum kız. Wattpad'da  nadir bulunan bir karakter. Onun için mi bilemem ama küfürü bıraktın diye hatırlıyorum.

Sonrası mi?

Yoldan çıkmış bir adıgüzel ha?

Panona yazan çoğu kişinin takipçi sayısı bini aşmıyor.  Unutma ki takipçi sayın düşükken hiç biri seni kaale almıyordu şimdi ise peşinde dolanıyorlar neden? Sadece prim peşindeler.

Sana bir tavsiye vereyim Kürt çocuğu. Onlara o kadar yüz verme zira sonunda baş başa kaldığında yanında olucak bir yüzün kalmaz.

Rotasizkaptan_-_-

Senin adın neydi Ateş mi? Sanırım buydu. Açıkçası senin hakkında çok şey bilmiyorum. Sadece millete kısa bir bilgi vermek için seni buraya etiketliyorum. Bir çoğunuza göre bir kanka, arkadaş, dost veya bir abi olan bu çocuğun aslında Dm'den  kızlara sanal sex teklifinde bulunduğunu  biliyormuydunuz? Şimdi buraya ss atmak vardı ama değmez. Inanmak isteyen inanir.

Unutmayın küçük okurlarım,  ona iftira atmak için bir nedenim yok..

Menessa_sarmak

Farklı bir isim değil mi Menessa? Aslında senin fake olduğunu düşünmüştüm. 'taki biyografide paylaştığın Instagram hesabına girip asıl seni görene dek.

Senin karakterini çözmek zor kızım. Egoist ve kendini beğenmiş biri olduğunu biliyorum. Koyduğun storiylerden ve popiler erkeklerin seninle konuşma çabasına kayıtsız kalmandan anlıyorum.  Fazla açıklama yapamıyorum.

Ama benden tavsiye bu şekilde devam edersen zaten boş olan etrafın asla dolmayacak. Hep yanlız olacaksın.

dunya_pezevenk

Ah küçük Uzay. Cidden sana gülmek için çok sebebim var mesela ilk olarak takıntılı biri olman  tuhaf. Daha iki gündür tanıdığın çoğu kızı sahiplenip herkesten kıskanman cidden tuhaf ve espirutüel bir mizaha sahip. Önceden çoğu kıza yazdığını varsayarsak şuanda popiler olan elisa'ya  sarmış olman seni anlamam için yeterli.

Mesela sadece bir kaç takipçisi olan bir kızı sahiplenmiş olduğunu görmüş olsaydım seni bu posttan muhaf  tutardım.

Sana tavsiyem bu uygulamada popiler olan kızlara kendini kaptırma. Hepsi kıçına tekmeyi atar.

monarif

Bir Alman'ya  vatandaşımız ha?davay davay :"D

Arif açıkçası küçük kuzum senin hakkında fazla bir şey yazmama gerek yok.herkes için açık bir kitap gibisin. Dışardan neyse içerden o.

Bir Biseksüel  olman seni benim için özel kılıyor çünkü bir çok insanın gözündeki yerini anlayabiliyorum. Açıkçası bende Biseksüel'im ve bu tercihimden utanmıyorum. Diğerlerinde farklı hissediyor olman seni kimsede ayırmaz bunu unutma.

Öte yandan önüne gelene asılmak sana yakışmıyor adamım. Sanal 'da istediğin ilgiyi bulamazsın. Çünkü hepsi sadece bir kaç  günlüğüne sana saygı duyar. Ötesi  boş.

Sana tavsiyem her şeyini herkesin gözü önünde yasama.

benAtessamk

Bir başka Ateş. Seni buraya etiketledim çünkü küfürlerin çok yaratıcı bu kadar. :D

Neyse sevgili okurlarım benden şimdilik bu kadar başka bölüm istiyorsanız  oy atmanız  ve belirtmeniz yeterli. Gerçi kendi fikrim olarak sizin hakkınızda yazdığım  çoğu şey gerçek olduğu için zorunuza gidicek ve bu sizi bana karşı nefrete sürükleyecek ama şöyle bir şey her kelimenin gerçek olduğunu hepimiz biliyoruz.

Burası sanal ortam çocuklarım  gerçek sizi hayal dünyanızdan attığı an canınız yanar.   Bu arada beni o kadar merak etmeyin çünkü beni asla gerçek ben olarak tanımadınız. Hepinizle illaki iki kelime konuşmuşluğum var. Fake hesaplarımdan.

Sizin yalanlarınız benim en güzel ifşalarım olsun çocuklar...

Continue Reading

You'll Also Like

792K 26.3K 51
"Abiler ya da arkadaşlar bu tür yaklaşımlar yapmaz sarışın." (! Reklam yapmak yasaktır.)
31.9K 3.7K 30
İmam'ın oğlundan aşk taktikleri almak isteyen meslek liseli çocuk. 31/03/2024- texting #1 15/04/2024- mesleklisesi #1
188K 11.6K 38
Murat: Yazma bana çocuk. 05XD: Niye? Murat: İşte, öyle gerek. 05XD: Mantıklı bir sebep söylemezsen vallahi de yazmaya devam ederim. Murat: Şu an düşü...
1.5M 82K 65
Siz: Telefon numaranızın rüyamda ne işi var? 05**: kimsin sen? . . Rüyalarını hatırlayan biriysen ve bu sefer bir telefon numarası görürsen ne olur...