ISSIZ SEVGİLİ / TAMAMLANDI

By sadecebiryazar_

388K 22.3K 1K

HİKAYE TAMAMLANMIŞTIR- Aiden Vicente Boris ticaretini sağladığı geminin Shetland Adası yakınlarında geçirdiğ... More

Issız Sevgili / TANITIM
Sen Gerçek Misin
Ateşten Bir Parça
Kimsin Sen Evelyn
Aşkı Anlat
ISSIZ SEVGİLİ / DUYURU
Utanç Verici
Olağanüstü
Centilmen Olmayan Lord
Kıvılcım Gibi
Geri dönüş - Kısa Bölüm
Kaderimde Yazılı Olan AŞK
KADER\Gelecekten Alıntı
Gecenin Karanlığı
İstenmeyen Nişanlı
Beni Sevebilir misin ?
Pişman Değilim
Aramızda ki Tutku
Büyüleyici Geçen Gece
Bu Evlilik Gerçekleşmeyecek
Aşık Olmak mı ? İşte Bu Hiç Hesapta Yoktu !
Kalbimi Meşgul Eden Tek Kız
Miras
Evlen Benimle
Sana İstediğin Aşkı Verebilirim
Düşes Olmanın Zamanı Geldi
Senden Nefret Ediyorum
Not:Maskenizi Unutmayın
Son Dans
Evlilik Listesi \ HASRET
Duygudan Yoksun
Sen Yoksun
Sona Yaklaşırken
Güzel Ve Çirkin
İNATÇI LORD
SON BÖLÜM / APTAL AŞIK
GÜZEL VE ÇİRKİN

GÖZYAŞLARIN

8.1K 551 20
By sadecebiryazar_

Merhaba arkadaşlar bölüme başlamadan söyleyeceklerim var. Görsel kısmına video koydum.Şarkı çok güzel okurken dinleyin bence. Şarkıyı beğenenler de ayrıca kalp koysun buraya görelim kimler beğenmiş hatta en sevdiğiniz repliği bile yazabilirsiniz .🧡

Benim ki -> I'm dancing in the dark with you .

Bölümü beğenmeniz dileği ile keyifli okumalar ..❣️

Evelyn duyduklarının şoku ile gözyaşlarına engel olamazken adanın içinden kendilerine doğru gelmekte olan Aiden'ı gördü. Bakışları sertleşirken içinin de soğuduğunu hissetti.Bunca yıl bu adada yalnızlığa mahkum edilmiş ve bir çok şeyden koparılmıştı. Aiden onunla oyun oynamış ve birlikte geçirdikleri zaman boyunca kendisiyle dalga geçer gibi planını uygulamaya koyulmuştu. Tanrım onunla birlikte olmuş ve bedenini ona vermişti. Aşkla bağlandığı kalbine ise diyecek bir sözü yoktu.

Akan yaşlarını silerken artık Aiden'ın yüzünü iyice görebildiğini farketti. Karar vermişti İngiltereye dönecekti ve yanında Aiden olmayacaktı.

Aiden ise genç kızın ağladığını görerek koşmaya başladı.Kalbi deli gibi atıyordu.

''Evelyn ne oldu kimdi o adam..Sana bir şey mi yaptı.''

Kıyıda bekleyen sandala doğru yürüyen adamı işaret ederek kaşlarını çattı. Robert, Evelyn'in ricası üzerine sandalın yanında beklemeye karar vermişti.

Evelyn'in sessizliğini sürdürmesi sadece Aiden'ın biraz daha endişelenmesine sebep oluyordu.

''Evelyn cevap ver ne oluyor ''diye bağırdı. ''neyin var o adam ne söyledi sana !''

Evelyn başını kaldırarak son kez burnunu çekti ve ''o adam kim mi ?'' diye cevap verdi.

''Lord Robert, kendisi benim..benim babam. Birazdan onunla birlikte bu adadan ayrılacağım ve arkamda bıraktığım hiç bir şey umurumda olmayacak Aiden.

Aiden isminin bastırılarak söylenmesine mi şaşırmalı yoksa Evelyn'in adadan gitmekle ilgili söylediği saçmalıklara mı kızmalı karar veremeyerek genç kıza bir adım daha yaklaştı.

''Evelyn neler oluyor. Bu saçmalıklarda neyin nesi. Arkanda bıraktıklarınla alakalı olanlar.''

''Sana hiç bir şey açıklamak zorunda olduğumu sanmıyorum Aiden. ''

''Gideceğini söylüyorsun ve benden ayrılmak istiyorsun anladığım kadarı ile. !! Lütfen düzelt beni eğer yanlış anladıysam çünkü bu olanlara bir anlam veremiyorum ''

''Tamamen doğru anlamışsın aslında. Bu evlilik olmayacak Aiden.Abin ile birlik olup bana bir plan kurmuş olabilirsiniz fakat seninle evlenerek ne abini ne de seni sevindirmeyeceğim. ''

''Abim mi ? Ackerley'in bununla ne ilgisi var . ! ''

''Abin olduğunu saklamayacaksın yani . Ya da bir ablan olduğunu ''

Kafası karışan Aiden genç kızın koluna dokunmak isteyerek harekette bulundu.

''Sen bunları nereden biliyorsun, ben sana hiç..''

''Evet hiç bahsetmedin Aiden.''

Evelyn, Aiden'ın elini iterek dokunmasına engel oldu ve aynı zaman da sözünü tamamlamasına da izin vermedi. Aklından geçen tek şey Aiden'ın kendisine yalan söylediği ve kandırıldığıydı.

''Bir dakika.! sen, abim ve ablam olduğunu senden sakladığım için mi kızgınsın. Ya da bu plan saçmalığı yüzünden mi .''

''Saçmalık mı ?''

''Evelyn senden hiç bir şey saklamadım bugüne kadar. Sadece Anthea ..biliyorsun onu da hallettiğimizi sanıyorum. Eğer sorsaydın bir abim olduğundan bahsederdim sana. ''

''Anlamıyorsun değil mi sorun aileni benden saklaman değil. ''

''Ne peki söyle o zaman..Ve lütfen ağlama.Gözyaşların..''

Aiden, Evelyn'in yanağına dokunarak akan yaşları yavaşça sildi. Aynı zaman da genç kızı belinden çekerek kendisine yaklaştırmıştı.Bu anlamsız uzaklığa anlam veremiyordu.

''Abinle bir olup bana karşı kurduğunuz plan Aiden. Annemin bana bıraktığı mirasa sahip olmak ya da benim seninle evlenmem sonrasında ani ölümüm.''

Haykırarak söylediği sözlerin ardından Roberrt'ın kendisine anlattığı her şeyi Aiden'a söyledi.

Aiden genç kızı bırakarak geriye doğru çekildi. Evelyn'in ne söylediğini bilmediğini düşünüyordu.Bu saçmaladığı şeylerden haberi dahi yoktu.Dahası abisinin bu işle bir ilgisi olduğunu düşünmüyordu bile.

''Bunlar sana tanıdık gelmiş olmalı Aiden.Yüzünde ki ifade neden bu kadar farklı sanki yeni duymuşsun gibi. Beni artık kandıramayacağının farkındasın değil mi.?''

''Kahretsin Evelyn, tabi ki ilk defa duyuyorum. Bunlara inanmıyorsun değil mi. Sana evlenme teklifi ettim çünkü seni seviyorum.Bu adaya geldim çünkü gemim fırtınada battı. Sadece seninle mutlu bir hayat isterken senin ölmeni neden isteyeyim . ''

Aiden yine kendisini kandırmak için güzel sözler söylemeye başlamıştı. Fakat Evelyn buna izin vermeyecekti.

"Senden nefret ediyorum Aiden beni kandırdın ! Bunca yıl, tanrım her şeyin sebebi senmişsin. Buraya sürgün edilmem herkesin beni öldü bilmesi ! "

Evelyn gitmek için arkasını döndü. Bir an önce buradan ayrılmak istiyordu.

"Courtney bekle bilmediğin şeyler var ! Ackerley bunu planlamış olamaz. Şimdi açıklayamam fakat bana güvenmen gerekiyor ! Her şeyi öğreneceğim sadece bana güven ve gitme "

"Güvenmek mi asla Lord Boris !. Bundan sonra benim için sadece bir yabancısınız. Bu ıssız adada yollarımız kesişse de bir daha görüşmeyeceğimizi temin ederim. "

Evelyn sandala binerken Aiden koşarak genç kızı durdurmak için harekette bulundu. Robert'ın ise buna izin vermeye niyeti yoktu. Kızının tekrar kandırılmasına tabiki de izin vermeyecekti. Yanında getirdiği iki adamına işaret ederek Aiden'ı durdurmalarını söyledi.

Aiden kollarından tutup kendisini kumların üzerine çeken adamlardan kurtulmaya çalışırken gözleri sadece Evelyn'in üzerindeydi. Genç kız arkasını dönmüş bir vaziyette açıklarda bekleyen gemiye bakıyor ve elbisesi rüzgarda dalgalanarak hüzünlü bir hava sergiliyordu.

Aiden'ı zapt edemeyen adamlar çareyi yumruk atmakta bulduğunda Aiden çoktan kendisini bu adamlara teslim etmişti. Genç kızın kendisine bakmayışı içinde ki bütün umudu alıp götürmüştü. Karnına yediği yumrukla sesi dahi çıkmazken gözlerini bir saniye olsun ayırmadan Evelyn'e bakıyordu.Tek istediği sevdiği kadının kendisine bakması ve gözlerinde beliren aşkı görmesiydi.

Adamlar kendisini bırakıp açılmaya başlayan sandala bindiklerinde, Aiden kalkmaya çalıştı ve bunu başardığında sesini duyurmaya çalışarak ''Seni bırakmayacağım Evelyn'' diye bağırdı.

''Nereye gidersen git seni bulacağımı biliyorsun sevgilim.Seni bulacağımı biliyorsun Evelyn''

Evelyn bu sözleri duymak istemeyerek ellerini kulaklarına götürdü. Gözyaşları akarken içinden bir ses ''çok pişman olacaksın Evelyn '' diye fısıldıyordu.

Bir kaç saat sonra Evelyn geminin geniş güvertesinde ayakta duruyor ve adanın yavaşça gözden kaybolmasını izliyordu. Bir kaç dakikadır yaşanılanları düşünüyor ama işin içinden çıkamıyordu..Bunca zaman kandırılmıştı ve ne için ..Bir hiç uğruna. Para mıydı yani hayatını burada geçirmesine sebep olan. Akan gözyaşlarını silerken Aiden'ın kendisine söylediği son sözleri düşündü. O da yalan söylemişti kendisine.Yine kandırılmıştı ve eğer burada kalmayı seçse kandırılmaya da devam edeceğini biliyordu.

Adadan ayrılmadan bir kaç saniye önce Aiden; '' gitme '' demişti. ''Kal ve sana her şeyi açıklayayım. ''

Bu sözü duymaktan bıktığı için gitmeyi seçmişti Evelyn. Pişman mıydı ? Evet..Fakat başka bir çaresi olmadığını da biliyordu.Büyükannesi Düşes Clarissa'nın kendisini bu adada bırakmayacağını biliyordu babası öyle söylemişti.

" Eğer kalmayı tercih edersen Düşes buna izin vermeyecektir Evelyn, elbet birgün döneceksin " demişti.

Evelyn omuzlarını dikkeştirdi ve eliyle saçlarını omuzlarından aşağı düzelterek bıraktı.

'' Evelyn Camille Courtney ''diye mırıldandı denize doğru.

''Gözyaşlarını sil.. Düşes olmanın zamanı geldi !!''

BİR YIL SONRA

Düşes Clarissa elinde tuttuğu zarfı Evelyn'e doğru uzattı.Genç kız anlamsız gözlerle açtığı kağıdı bir kaç saniye boyunca okuduktan sonra;

"Onunla evlenmemi beklemiyorsunuz değil mi ? Söylediğim sözler, son konuşmamız, benden nefret ediyordur. Haklı da ! Onu dinlemek yerine suçlamayı tercih ettim. Beni istemeyecektir ve siz bana bu evlilik için beni seçtiğini mi söylüyorsunuz ? " diye fısıldadı.Konuşmaya dahi mecali yoktu.

"Evet Evelyn, Aiden Vicente diğerlerini görmek bile istemedi. Sen Lord Boris'in seçtiği tek kızsın." sevgili kızım diye cevap verdi Clarissa.

Genç kız bonesinden çıkan gür saçlarını kapatmaya çalışarak Ne düşünüyorsun Aiden, neden beni seçtin diye geçirerek kalbinde ki soruya bir cevap bulmaya çalıştı...


Bölüm sonu arkadaşlar hemen burada da bir şey söyleyeyim. Bir yıl geçiş yaptığıma bakmayın bir sonra ki bölümde aradaki bir yılda ne olmuş onu okuyacağız. Hemen atlama olmayacak..:)

Continue Reading

You'll Also Like

9.9K 1K 14
Bedenim tir tir titremeye başlamıştı. Gözlerim dolmuş neredeyse ağlayacaktım. Etrafta yeni yeni fark ettiğim geçmişe ait şeyler vardı. Tabelalar, ara...
1.3M 72.2K 91
#2 24 Kasım 2017 Kızılkara beyliğinin biricik kızı Evra Kızılkara, küçük yaşta savaşta babasını öldüren gözü kara Şahranbolu Beyinden intikamını alma...
AlGon🌼🤍 By okuyanladyy

Historical Fiction

53.1K 2.9K 49
"Aklına pek güvenme yani Alaeddin, bir güzelin gülüşüne bakar yitirmen" Diyen Orhan'a baktı Alaeddin... Etrafı kasıp kavuran Moğol, gözünü bu defa da...
Ornil By Umay Yıldıran

Historical Fiction

3.6K 133 17
Bozdağ diziyi bozunca ben yazayım dedim