KADER\Gelecekten Alıntı

8.4K 404 3
                                    

''Bunun kader olduğunu mu sanıyorsun ? Sen ve ben ! Bu adada yaşananlar, Bizim...'' hıçkırıklarını bastırmaya çalışarak derin bir nefes aldı. Çok utanıyordu ve bunu nasıl söyleyeceğini bilmiyordu.Tekrar dile getirmek oldukça acı vericiydi. '' bizim birlikte olmamız ! ''
Nihayet söylemişti fakat şimdi sevdiği adamın yüzüne bakamıyordu. ''Asla olmamalıydı '' diye devam etti. ''Biz asla birlikte olmamalıydık Aiden ''

Bakışlarını kaldırdı ve aynı şekilde üzgün görünen Aiden'in yüzüne baktı. Şimdi onun da gözlerinde aynı ifade vardı ve Evelyn bu ifadenin kendisini yumuşatmasına izin vermeyecekti.

''Aiden Vicente Boris ve onun müstakbel sevgili nişanlısı Anthea'' Bastırarak söylediği sözlerin ardından gözyaşlarını eliyle silerek arkasını döndü.

Acı bir şekilde gülümsedi ''Nişanlın ve sen adamdan ayrılabilirsiniz ! ''

Aiden kalbine hançer gibi saplanan sözlerin ardından bakışlarını Evelyn'in arkasında bulunan kayığa çevirdi. Anthea işçilere emirler vererek burada bile olduğu gibi davranmaktan geri kalmıyordu.Nasıl olup da kendisini burada bulabildiğini bilmiyordu. Adaya ilk geldiği zamanlar bu düşünce aklından geçmiş hatta kendisini bulabilecek tek kişinin de Anthea olduğunu düşünmüştü fakat işler şimdi tamamen değişmişti.

Artık Evelyn vardı ve onu tanıdıkça buradan ayrılma isteği tamamen kaybolmuştu. Genç kızın masumluğu ve saflığı Aiden'ı etkileyen unsurlardan biri haline gelmişti. Bazen Evelyn'in gülümsemesine kaybolmak istediği zamanlar olmuş ve farketmediği bu zaman diliminde Evelyn'a aşık olmuştu.

Tanrım ! Aşık olmak mı ? İşte bu hiç hesapta yoktu aynı Anthea'nın kendisini bulması ve bu adadan gidecek zorunda olması gibi. Anthea tüm yapmacık ihtişamı ile Evelyn'in karşısına geçmiş ve kendisini abartılı bir biçimde Aiden'in çok sevdiği nişanlısı olarak tanıtmıştı.

Evelyn'in o an ki bakışları ve Aiden'dan cevap beklerken ki yüz ifadesi Aiden'ın hafızasından asla çıkmayacaktı.Son bir kez daha şansını denemek istercesine Evelyn'e doğru bir adım attı. Genç kızdan yayılan koku burnunun derinliklerini doldururken, bu adadan ayrıldığı andan itibaren en çok bu kokuyu özleyeceğini düşündü.

'' Evelyn, yalvarırım dinle beni. Ortada Anthea'nın anlattığı gibi tutkulu bir aşk hkayesi yok. Sandığın gibi bir nişanlılık durumu da yok ''

Evelyn hızla dönerek '' Yani nişanlın olmadığını mı söylüyorsun '' dedi. İçten içe Aiden 'ın nişanlım yok demesini beklese de Anthea kendinden çok emin görünüyordu ve kahretsin ki Evelyn Anthea ' ya inanıyordu.

'' Anthea nişanlım olabilir fakat onu sevmiyorum ben.. ben,''

Söyleyemiyordu. Seni seviyorum demek Aiden için her şeyden daha zordu.

'' Sen ne ? , Ne Aiden ''

'' Boşver, şuan bunu söylemek için iyi bir an olmayabilir ''

'' Ahh yanılıyorsun Aiden oysa ki şuan gerçekten bunun için doğru an olabilir . ''

Evelyn çıldırmış olmalıydı bir an Aiden'ın seni seviyorum diyeceğini sanmıştı. Tanrım ne salaktı Aiden kendisine karşı asla öyle şeyler hissetmemişti ve Seni Seviyorum diyebilmesi için cesaretinin olması gerekiyordu. Kendisinden Nişanlısı olduğunu saklayacak kadar korkaktı.

'' söyleyeceğim hiç bir şey seni yumuşatmayacak ! Burda kalmamı istemeyeceksin ''

''evet ! istediğim tek şey gitmen. Git ve nişanlınla mutlu ol ''

'' gerçekten mutlu olacağımı ve Anthea ile evleneceğimi mi düşünüyorsun ? ''

Evelyn yüzüne sahte bir gülümseme yerleştirerek başını kaldırdı ve Aiden 'ın yüzüne cesur bir ifadeyle baktı.

'' Senin ne yapacağın nasıl hissedeceğin beni ilgilendiren son şey Aiden. Gittiğin zaman emin ol ben çok mutlu olacağım.Eski hayatıma geri döneceğim.''

Aiden duyduklarının yeterli olduğunu biliyordu. Evelyn duyduklarından sonra bir daha asla kendisine karşı eskisi gibi hissetmeyecekti. Fakat Evelyn'in asla eskisi gibi olamayacağını da adı gibi biliyordu.

'' Peki gideceğim fakat asla eskisi gibi olmayacaksın Evelyn bunu ikimizde biliyoruz. ''

Evelyn'i geçerek kıyıda kendisini bekleyen Anthea'nın yanına doğru yürümeye başladı.

Fısıldadığı cümleler ise rüzgarla birlikte havaya karışırken bir gün bu adaya tekrar döneceğini biliyordu.

'' çünkü ben asla eski Aiden olmayacağım Evelyn ''





YENİ BÖLÜM YOLDA ARKADAŞLAR YARIN AKŞAMA KADAR BİTER DİYE TAHMİN EDİYORUM. BURAYA DA KISA BİR BÖLÜM BIRAKIYORUM.AKLINIZ KARIŞMASIN BU BÖLÜM BİR KAÇ BÖLÜM SONRA YAŞANACAKLARDAN KISA BİR ALINTIDIR. OKUDUĞUNUZ ZAMAN ZATEN ANLAYACAKSINIZ. KENDİNİZE İYİ BAKIN YORUMLARI EKSİK ETMEYİN BOL BOL YAZIN. KEYİFLİ OKUMALAR ..

ISSIZ SEVGİLİ  / TAMAMLANDIHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin