Geri dönüş - Kısa Bölüm

9.2K 590 16
                                    

Sevgili arkadaşlar, bu kadar uzun bir süre beklettiğim için vallahi de billahi de sizden çok özür dilerim. yazmayı çok istesem de o ilhamı kendimde uzun bir süre hiç göremedim. biliyorsunuz her gün düzenli bir bölüm atarken bir kaç aydır buralarda yoktum. İşe başladım vs derken yetişemiyordum. Artık döndüm diyebiliriz. hala takip edenler varsa hikayeyi kaldığımız yerden heyecanı artırarak ilerleyeceğiz. çok konuştum kafanızı şişirdim.Başlamadan önce hikayeyi tazelemek ve hatırlamak adına kısaca 8 bölüme bir göz atarsanız bu bölüme yabancılık çekmezsiniz. Kısa bir bölüm fakat daha fazla bekletmemek adına şimdilik yüklüyorum. Kolay gelsin Keyfili okumalar. ayrıca yorumlarınızı çooooookkkkk özledim :) Hadi biraz özlem giderelim💕💕

~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Evelyn uzandığı kumlardan doğrularak dik bir şekilde oturdu ve bacaklarını altına toplayarak etrafına baktı.

Aiden'ın adanın içinde bulunan kulübede dinlendiğini biliyordu ve neredeyse yarım saattir oturduğu kumlarda amcasının gelmesini bekliyordu.

Denizde görünen ne bir gemi ne de başka bir şey vardı. Evelyn elbisesinin eteklerini eliyle düzeltirken Aiden'ın bir önceki gün söylediği sözleri düşündü.

" Hayır, ne bir sevgilim, ne nişanlım ne de beni seven biri var " demişti. Evelyn bu cevabın üzerine " peki senin sevdiğin biri var mı " diye sormak istese de fazla ileri gittiği düşünerek vazgeçmişti. Aiden'ın verdiği cevaptan sonra yüzüne yayılan gülümseme tanrıya şükür ki Aiden'ın gözünden kaçmıştı, yoksa Evelyn fazlasıyla utanacaktı.

Biliyordu ki Aiden'ı geldiği yerde tutan birileri ya da bir şey olmazsa belki de Evelyn'nin arkadaşlığından hoşlanıp burada kalabilirdi. Bu fikrin düşüncesi bile Evelyn'nin imkansızı zorladığının bir göstergesiydi fakat yıllardır yalnız kalmış olmanın verdiği düşünceyle bunu hayal etmişti.

Tanıdığı tek insan şimdiye kadar sadece Chris'ti. Orta yaşlı adamın öne çıkan göbeğiyle Evelyn'e amcalık taslaması genç kızın ne kadar çok hoşuna gitse de hayatını böyle geçiremeyeceğini biliyordu. Konuşabileceği birilerini istiyor hatta imkansız olsa bile aşık olmak istiyordu. Birisini sevmenin nasıl bir duygu olduğunu merak ederken, sevdiği kişi tarafından sevilmenin nasıl bir duygu olduğunu ise daha çok merak ediyordu.

Aiden'ın sert görünüşünün altında nasıl bir adam olduğunu merak eden Evelyn, zamanla eğer Aiden'ı tanıyabilirse merakını gidereceğini biliyordu.

Uzaktan görünen gemiye bakarak ayağa kalktı ve elbisesinde ki kumları çırparak çıplak ayaklarını suya değdirdi. Soğuk su tenini ferahlatırken Evelyn'de amcasını göreceği için çok heyecanlıydı.

Başını çevirerek geriye doğru baktı, sanki Aiden'ı görmeyi beklermişçesine bir süre bakışlarını ayırmadan biraz ileride bulunan ormanlık kısmı izledi. Ağaçların başladığı yerden gözlerini ayırmayarak emin olduktan sonra tekrar önüne döndü ve yaklaşan gemiyi izlemeye başladı.

Geminin durduğunu farkederek gözlerini kıstı ve bir tekneyle yola devam eden amcasına heyecanla el salladı. İstediği kitaplar ve daha bir sürü yeni şey gelecekti. Tabi bunları kulübeye amcası olmadan nasıl götüreceği de ayrı bir sorundu en önemlisi ise Aiden'a farkettirmemesi gerekiyordu.

Tekne yaklaştığı zaman dizlerine kadar suya girdi ve " yine tam saatinde geldiniz Bay Chris" dedi şakayla karışık.

Yaşlı adam gözünde ki gözlüğün camını silerek Evelyn'e baktı ve gülümseyerek tekneden indi.

" sende yine aynı şekilde beni bekliyorsun güzel kızım "

" Getireceğin yeni şeyler için " Evelyn kahkaha atarak yaşlı adama doğru ilerledi ve kollarını açmış kendisini bekleyen Chris'in boynuna sarıldı.

" Ahh amcacığım seni çok özlemişim. Her ay bir kere seni göreceğim bugünü heyecanla bekliyorum "

" Bende seni özledim sevgili kızım. Hadi şu iki kutuyu kulübeye taşıyalım da muhabbetimize orada devam ederiz ."

Evelyn bir kaç adım atmıştı ki aklına Aiden'ın kulübede uyuduğu gelerek aniden durdu ve

" Amca dur. !, taşıyamayız" diye bağırarak yaşlı adamın kolunu tuttu.

Chris genç kızın yüzüne şaşkınlıkla baktı. Evelyn'nin daha önce bu şekilde heyecan ve korkuyla karışık bağırdığını görmemişti.

" Neler oluyor Evelyn " diye sorduktan sonra kaşlarını kaldırarak genç kızın arkasından adaya bakış attı.

" Benden birşeyler saklamıyorsun değil mi Evelyn Camille Courtney. !"

Evelyn ellerini arkasında birleştirdikten sonra iki parmağını birbirine dolayarak " tanrım, bu seferde görmezden gelebilir misin ? " diye dua ettikten sonra en tatlı yüz ifadesini takınarak " sizden bir şey saklamam mümkün mü amcacığım " diye cevap verdi.

Oysa ki gözleri ilk defa bu şekilde yalan söylediği için parıl parıl parlıyordu. Yaşlı adam, genç kızın yüzünü dikkatli bir şekilde inceledikten sonra " peki öyle olsun bu seferlik" dedi .

Yine ayrılma zamanı gelmişti ve bu sefer ki normalden daha kısa sürmüştü. Evelyn, amcasın sıkıca sarıldıktan sonra yüzünde olulan üzgün ifadeyi gidermek istercesine " bir ay sonra görüşürüz amcacığım " dedi.

Küçük tekne biraz ileride bekleyen gemiye doğru ilerlerken Evelyn'de çoktan kutulardan birini kucağına almış vaziyette adanın içine doğru yürümeye başladı.

ISSIZ SEVGİLİ  / TAMAMLANDIHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin