Büyüleyici Geçen Gece

9.5K 596 26
                                    

Evelyn artık tamamen kendisine aitti ve Aiden'ın bu kadını bırakmaya niyeti yoktu. Aklından şu an neler geçtiğini Tanrı bilirdi fakat bu adadan ayrılırken tek gitmeyecekti buna emindi. Evelyn'in de kendisi ile gelmesini sağlayacaktı. Sonrası içinde bir şeyler düşünecekti fakat '' şimdi değil'' dedi kendi kendine. Şimdi Evelyn'in kendisini daha yakından tanımasını sağlayacaktı.

Ateş yavaş yavaş sönmeye yüz tutmuşken, Evelyn yanında uyuyan adamın yüz hatlarını hala büyük bir hayranlıkla izliyordu. Hayatının en müthiş gecesinin üzerinden bir kaç saat geçmişti ve Aiden biraz önce uykuya dalmıştı. Kulağına fısıldadığı aşk dolu sözleri tekrar tekrar düşünen Evelyn aralarında oluşan bu çekimin aşk olmadığını bilecek kadar akıllıydı. İtiraf ediyordu Aiden'dan hoşlanıyordu hatta bu olanların yaşanmasına sebep olacak şekilde kıskanmıştı da ama aşkın çok başka bir şey olduğunun farkındaydı.

Aiden bu gece çok farklı biriydi Evelyn için .Sanki gerçekten aşığıymış gibi davranmış ve genç kızın her bir parçasını sevgiyle öpüp okşamıştı. Evelyn, Aiden ile ayrılma zamanları geldiğinde ikisinin de farklı yollara gideceğini biliyordu. Aiden kendisini umursamayacak ve bir süre sonra unutup gidecekti büyük ihtimal. Dolan gözlerini hızla silerek bunları düşünmemeye çalıştı. Bekaretini Aiden'a verdiği için asla pişman değildi ve olmayacağını da biliyordu.

Aiden uyumadan önce biraz sohbet etmişlerdi ve Aiden, Evelyn'in hayatında tanıdığı en iyi adamdı. Şimdiye kadar tanıdığı bir adam olduğu düşünülürse ki bu amcası Chris ti. İkincisi Aiden'dı..

Aiden yavaşça gözlerini açarak kendisini izleyen bir çift göze özlemle baktı.

''Uyandığım zaman bu yüzle karşılaşmak ne kadar muhteşem tahmin edebiliyor musun ? ''

Evelyn gülümseyerek toparlanmaya çalıştı.Çoktan elbisesini üzerine geçirmişti.Oturur vaziyette durarak sönmekte olan ateşi eline aldığı çubukla eşeleyerek ateşi canlandırmaya çalıştı. Aiden genç kızın utandığını yanaklarında ki pembelikten ve kendisine bakmamaya çalışan gözlerinden anlayabiliyordu.

Aynı Evelyn gibi yerinden doğruldu ve genç kızın yanına oturarak bağdaş kurdu. Yerden bulduğu çubukla aynı Evelyn gibi ateşe tuttu. Aralarında oluşan bu garip sessizliği devam ettirmemek için Aiden en sonunda konuşarak '' hala benden utandığını düşünüyorum Evelyn '' dedi. Soru mahiyetinde sorduğu için bir cevap bekleyerek genç kıza doğru başını çevirdi.

''Tanrım tabi ki de hala utanıyorum Aiden '' diye sitemle mırıldandı Evelyn. Nasıl olur da Aiden kendisinin bu kadar utanmaz olabileceğini düşünürdü. ''Nasıl utanmayabilirim ki '' diye de eklemeyi ihmal etmedi.

Aiden erkekçe bir kahkahanın ardından '' benden kendisini öpmemi isteyen kızın sen olmadığını düşünmeye başlayacağım Evelyn '' diye cevap verdi. ''o kız oldukça cesurdu.Üstelik tamamen cüretkar bir vaziyette yaklaştığını da söyleyebilirim. ''

Evelyn, Aiden'ın sözleri ile bir an için utançtan yerin dibine gireceğini düşündü.

''Ulu tanrım sen ne söylediğinin farkında mısın . Lütfen.., lütfen unutalım Aiden gerçekten çok utanıyorum senden beni öpmeni istedim üstelik sonrasında olanlar ...''

Evelyn yüzünü elleri ile kapatarak üzgünlüğünü biraz olsun yatıştırmaya çalıştı. Gerçekten bunları yaparken aklı neredeydi bilmiyordu. Aiden uyandığı zaman bunları konuşacaklarını düşünmemişti. Kendisini tamamen anın büyüsüne kaptırmıştı. Ve şimdi konuştukları, Aiden'ın söyledikleri ile kendisini tamamen utanmaz bir olarak düşünmesine sebep olmuştu.

'' Sonrasında olanlar ne ! Evelyn ''

Aiden sesinin sertleşmesine engel olamayarak ani bir şekilde genç kızın kolunu tutarak kendisine doğru dönmesini sağladı.

ISSIZ SEVGİLİ  / TAMAMLANDIHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin