Kıvılcım Gibi

11.6K 708 42
                                    

/ İngiltere /

"Leydim sizi görmek isteyen biri var, bekleme salonuna aldım ... "

Leydi Anthea zarif parmaklarının tuttuğu pahalı fincanı önünde ki yüksek sehpanın üzerine bırakarak yavaş bir şekilde oturduğu yerden kalktı.

" Misafir salonuna al lütfen Katy !"

Dedektif içeri giren yaşlı kadını baştan aşağı süzerek gözünde bir profil oluşturduktan sonra Leydi Anthea'ya doğru yürüyerek yaşlı kadının iki adım önünde durdu ve kendisine uzatılan eli büyük bir ustalıkla öptükten sonra zafer kazanmış bit ifadeyle Anthea'nın yüzüne baktı. Bu işten iyi para kazanacağını daha içinde bulunduğu araziye girerken anlamış evin içine ayak bastığı zaman ise iyice emin olmuştu.

" Sizi buraya neden çağırdığımı az çok biliyor olmalısınız Bay Sinclair "

" Evet Leydim, yardımcınız Bay Albert konudan biraz bahsetti. "

" O zaman sizden onu neden hemen bulmanızı istediğimi anlıyorsunuzdur. Aptal oğlum ve karısı, o kızı benden habersiz bu zamana kadar saklamış olabilir fakat şimdi ben bunu öğrendiğime göre torunumun hemen ait olduğu yere dönmesini istiyorum. "

" Araştırmalara hemen başlıyorum leydim, torununuzu en kısa zamanda bulacağım merak etmeyin."

Konuşmanın ardından Anthea, yalnız kaldığı odadan çıkarak üst kata çıkan merdivenlere yöneldi. Önüne vardığı kapıyı açmadan önce derin bir nefes aldıktan sonra kapı kolunu çevirerek tozlu loş odaya girdi.

Bir kaç yavaş adımdan sonra yanına vardığı duvarın önünde durarak başını kaldırdı ve duvarda tüm ihtişamı ile asılı duran tabloya elini uzatarak resmin üzerine işlenmiş olan küçük kız çocuğuna dokunmak istedi.

Kızıl saçları aynı kendisinin ki gibi parlıyor ve kendi küçüklüğünde olduğu gibi omuzlarından aşağı dalgalı bir biçimde dökülüyordu.

" Tanrım,! şimdi kim bilir ne kadar güzel bir kız olmuşsundur. Saçlarını aynı benden almışsın.. Ait olduğun yere dönmeni sağlayacağım Evelyn Courtney Camille.. Evine döneceksin sevgili torunum"

~~~~~~~

Shetland Adası

Aiden genç kızı kucağına aldığı zaman aralarında oluşan hisler kıvılcım gibi ikisini de yakacak derecedeydi.

Evelyn bir anda havaya kaldırılmış olmanın verdiği etkiyle küçük bir çığlık atsa da kollarını çoktan Aiden'ın boynuna dolamıştı.

" Tanrım bu yaptığın gerçekten hiç hoş değil, hazırlıksız yakalandım ve .. ve "

" Ve kollarını boynuma doladın. "

Evelyn inmek için harekette bulunsa da Aiden çoktan dizlerine kadar suya girmişti ve Evelyn'i bırakmaya niyeti yoktu. Genç kızın her hareketinde vücudunda bulunan kaslar Aiden'ın buna izin vermeyeceğini belli edercesine sertleşiyordu.

Aiden " rahat dur " diye fısıldayarak ilerlemeye devam etti ve su beline geldiği zaman durarak genç kızı saran kollarını gevşetti.

Evelyn kendisini bir anda suyun içinde bulduğunda yine hazırlıksız yakalanmıştı ve bu sefer biraz da olsun su yutmayı becermişti. Üstelik açık renk elbisesi farkında olmasa bile hatlarını belli edercesine üzerine yapışarak genç kızı rahatsız bir durumun içine sokmuştu.

ISSIZ SEVGİLİ  / TAMAMLANDIHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin