GÖZYAŞLARIN

8.1K 549 20
                                    

Merhaba arkadaşlar bölüme başlamadan söyleyeceklerim var. Görsel kısmına video koydum.Şarkı çok güzel okurken dinleyin bence. Şarkıyı beğenenler de ayrıca kalp koysun buraya görelim kimler beğenmiş hatta en sevdiğiniz repliği bile yazabilirsiniz .🧡

Benim ki -> I'm dancing in the dark with you .

Bölümü beğenmeniz dileği ile keyifli okumalar ..❣️

Evelyn duyduklarının şoku ile gözyaşlarına engel olamazken adanın içinden kendilerine doğru gelmekte olan Aiden'ı gördü. Bakışları sertleşirken içinin de soğuduğunu hissetti.Bunca yıl bu adada yalnızlığa mahkum edilmiş ve bir çok şeyden koparılmıştı. Aiden onunla oyun oynamış ve birlikte geçirdikleri zaman boyunca kendisiyle dalga geçer gibi planını uygulamaya koyulmuştu. Tanrım onunla birlikte olmuş ve bedenini ona vermişti. Aşkla bağlandığı kalbine ise diyecek bir sözü yoktu.

Akan yaşlarını silerken artık Aiden'ın yüzünü iyice görebildiğini farketti. Karar vermişti İngiltereye dönecekti ve yanında Aiden olmayacaktı.

Aiden ise genç kızın ağladığını görerek koşmaya başladı.Kalbi deli gibi atıyordu.

''Evelyn ne oldu kimdi o adam..Sana bir şey mi yaptı.''

Kıyıda bekleyen sandala doğru yürüyen adamı işaret ederek kaşlarını çattı. Robert, Evelyn'in ricası üzerine sandalın yanında beklemeye karar vermişti.

Evelyn'in sessizliğini sürdürmesi sadece Aiden'ın biraz daha endişelenmesine sebep oluyordu.

''Evelyn cevap ver ne oluyor ''diye bağırdı. ''neyin var o adam ne söyledi sana !''

Evelyn başını kaldırarak son kez burnunu çekti ve ''o adam kim mi ?'' diye cevap verdi.

''Lord Robert, kendisi benim..benim babam. Birazdan onunla birlikte bu adadan ayrılacağım ve arkamda bıraktığım hiç bir şey umurumda olmayacak Aiden.

Aiden isminin bastırılarak söylenmesine mi şaşırmalı yoksa Evelyn'in adadan gitmekle ilgili söylediği saçmalıklara mı kızmalı karar veremeyerek genç kıza bir adım daha yaklaştı.

''Evelyn neler oluyor. Bu saçmalıklarda neyin nesi. Arkanda bıraktıklarınla alakalı olanlar.''

''Sana hiç bir şey açıklamak zorunda olduğumu sanmıyorum Aiden. ''

''Gideceğini söylüyorsun ve benden ayrılmak istiyorsun anladığım kadarı ile. !! Lütfen düzelt beni eğer yanlış anladıysam çünkü bu olanlara bir anlam veremiyorum ''

''Tamamen doğru anlamışsın aslında. Bu evlilik olmayacak Aiden.Abin ile birlik olup bana bir plan kurmuş olabilirsiniz fakat seninle evlenerek ne abini ne de seni sevindirmeyeceğim. ''

''Abim mi ? Ackerley'in bununla ne ilgisi var . ! ''

''Abin olduğunu saklamayacaksın yani . Ya da bir ablan olduğunu ''

Kafası karışan Aiden genç kızın koluna dokunmak isteyerek harekette bulundu.

''Sen bunları nereden biliyorsun, ben sana hiç..''

''Evet hiç bahsetmedin Aiden.''

Evelyn, Aiden'ın elini iterek dokunmasına engel oldu ve aynı zaman da sözünü tamamlamasına da izin vermedi. Aklından geçen tek şey Aiden'ın kendisine yalan söylediği ve kandırıldığıydı.

''Bir dakika.! sen, abim ve ablam olduğunu senden sakladığım için mi kızgınsın. Ya da bu plan saçmalığı yüzünden mi .''

''Saçmalık mı ?''

ISSIZ SEVGİLİ  / TAMAMLANDIHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin