Beni Sevebilir misin ?

9K 546 39
                                    

Keyifli Okumalar ❣️

Başlamadan önce :) Nihayet bölüm geldi diyenleri görebilir miyim ? :) Kimlerin heyecanla bölüm beklediğini görmek istiyorum :))

Shetland Adası / İngiltere

Evelyn kahkaha atarak kollarını göğsünde birleştirdi.

'' Tabi ki de rahatsız olmadım. Neden rahatsız olayım ki. Sadece göz zevkim..'' ahh hayır burdan girmemeliydi. Kesinlikle saçmalıyordu. Aiden saçmaladığının farkına varmış olacak ki gülümseyerek genç kıza doğru adım attı.

''Evelyn..'' duraksayarak genç kızın üzerine doğru eğildi. ''gözlerin benim ki gibi bir başka bir vücut görmüş müdür gerçekten merak ediyorum '' dedi.

Evelyn geriye çekilmeye çalışarak harekette bulunsa da Aiden'ın buna izin vermeye pek niyeti yoktu. Bu hareket sadece Evelyn'i daha da sıkı bir şekilde tutmasına sebep olmuştu.

'' Aiden ben .. ben, ahh tanrım lütfen bırak beni . ''

Aiden Evelyn'i daha da sıkı tutarak ''önce soruma cevap ver Evelyn '' diye fısıldadı. Bu sırada başını da hafifçe öne eğerek Evelyn'in kulağına yaklaştırmıştı. Burnuna dolan kokuyu görmezden gelmeye çalışarak genç kızın belinde bulunan parmaklarını kıpırdattı.

Bu hareket Evelyn'i utandırmış olacak ki genç kız ani bir sesle ''Aiden '' diye çıkışarak kendisini geriye atmaya çalıştı. Yanaklarının kıpkırmızı olduğuna artık tamamen emin olan Evelyn sesini kısarak ağlamaklı bir şekilde ''lütfen bırak '' demeye çalıştı.

Aiden duyduğu sesle kollarını gevşeterek geriye doğru çekildi. Evelyn'in kendisine bakamadığını farkeden Aiden hafifçe öksürdü ve gerçekten biraz ileri gittiğini düşünerek '' Evelyn seni incitecek bir hareket yaptıysam özür dilerim '' demeye çalıştı.

Bu hareket Aiden için de zordu. Bu zamana kadar kimseden kolay kolay özür dilememiş ya da kimsenin duygularını önemsememişti. Oysa şimdi Evelyn'i gerçekten önemsediğini farkediyordu. Genç kız, bu adaya yaralı bir şekilde geldiği zaman hayatını kurtarmıştı. Üstelik bunları yaparken işini büyük bir özveriyle yaptığını görmüştü Aiden.

Aiden bir kaç adım daha geriye geçildi.

''Amacım seni üzmek değildi.Sadece biraz takılmak istemiştim. Ben..''

Evelyn nihayet başını kaldırarak Aiden'ın kendisini izleyen ve gerçekten üzgün göründüğünü düşündüğü yüzüne baktı.

'' Önemli değil Aiden, ben sadece alışkın değilim sanırım. ''

Evelyn, dişlerinin arasına aldığı dudaklarını ısırdı ve tecrübesizliğini bu şekilde belli ettiği için bir kez daha utanarak gözlerini kısa bir süreliğine kapattı.

Aiden kendisine engel olamayarak tekrar Evelyn'a doğru adım attı ve elini kaldırarak genç kızın yanağına hafifçe dokundu. Bu hareketle ikisi de birbirinden habersiz yıldırım çarpmış gibi hissetse de bunu birbirlerine söylemeyecek kadar anın büyüsüne kapılmışlardı.

''Sakın değişme Evelyn. Bu masumluğun senden gitmesine izin verme. !''

Evelyn gözlerini açtığı zaman Aiden'ın gittiğini görerek şaşkınlıkla etrafına bakındı. Bunu beklemediği yüz ifadesinden de anlaşılıyordu. Yanağında Aiden'ın elini hissettiği zaman ne yapacağını şaşırmış ve gözlerini açmaya korkmuştu. Bu adada kaldığı süre boyunca neredeyse her şeyin ilkini yaşıyordu ve bundan dolayı oldukça şaşkındı. İçini kaplayan duyguların sadece yeni bir şeylere tanık olmanın verdiği heyecandan kaynaklandığını biliyordu.

ISSIZ SEVGİLİ  / TAMAMLANDIHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin