Aşık Olmak mı ? İşte Bu Hiç Hesapta Yoktu !

8.5K 615 20
                                    

Günaydın sevgili okuyucularım ..
Umarım beğenirsiniz bölümü 🧡
Sizden sadece bol bol yorum istiyorum.Emin olun yorumlarınızı okudukça daha çok yazasım geliyor :))


Evelyn büyük bir tiksinti ile karşısında duran çifte baktı.

''Size iyi yolculuklar dilerim '' diyerek arkasını döndü ve adanın içine doğru yürümeye başladı.Bir an önce evine gitmek ve yalnız kalmak istiyordu. O zaman istediği gibi ağlayabilir ve kandırıldığı için üzülebilirdi. Arkasında bıraktığı Aiden ise gördüklerinden ve yaşadıklarından sonra umurunda olmayacaktı.

Tanrım ilk defa mutlu olduğunu düşünerek uyanmıştı. Yıllar sonra bu adada her gün uyandığı gibi uyanmamıştı. Yataktan kalktığı zaman aklına gelen ilk şey Aiden olmuştu. Belki bir aydır bu düşünce ile uyanıyor olabilirdi fakat bugün Aiden'a hislerinden bahsedecekti.Eğer biraz önce olanlara şahit olmasaydı saf gibi Aiden'dan ne kadar etkilendiğini hayır hatta onu sevdiğini söyleyecekti. Aiden'ı seviyordu.Hayatında tanıdığı tek adama aşık olmuştu ..

Kalbinde ki sızıyı görmezden gelmek istiyordu fakat Aiden nişanlısı ile sahildeyken bu pek mümkün değildi. Hayatında gördüğü en güzel kadının Aiden'ın nişanlısı olduğuna şaşırmadı Evelyn. Genç kadın, Aiden'ın koluna bir atmaca misali sarılmışken Evelyn içinden birlikte ne kadar muhteşem göründüklerini düşünmüştü. Kendisinin o kadının yanında hiç bir değeri ya da özelliği yoktu.

Akan gözyaşlarını eliyle silerken puslu gözlerinin ardında adının Anthea olduğunu öğrendiği kadını hatırlamaya çalıştı. Siyah upuzun saçları vardı. Böyle bir parlaklığa bugüne kadar rastlamamıştı Evelyn. Ya o mavi göz rengine ne demeliydi. Kendisinin baygın bakan yeşil gözleriyle karşılaştırılamazdı bile. Anthea'nın karşısında hiç bir şansı yoktu. Ve birazdan ikisi de buradan gidecekti. Evelyn, Aiden'a kal diyemezdi fakat kalbinde ki ses Aiden burada kalmayı seçerse onu affedebileceğini biliyordu.

Duyduğu sesle kalbi heyecandan çarparken, hala bu sesi duyduğunda kalbinin böyle çarpmasına sebep olduğu için kendisine öfkelenerek gözyaşlarını hızla silmeye çalıştı.

Aiden bir şekilde koluna sıkıca yapışmış olan Anthea'dan kurtularak adanın içine doğru koşmaya başlamıştı. Evelyn'in kalbinin paramparça olduğunu bakışlarından anlamış dahası bunu kalbinde hissetmişti. Aklından geçen tek düşünce ''kahretsin '' olmuştu. Evelyn kendisinin yalan söylediğine ikna olmuştu büyük ihtimal ve şuanda da kandırıldığını düşünüyor olmalıydı. İçinde büyük bir korku taşıdığını fark eden Aiden bunun ne olduğuu biliyordu.Evelyn'i kaybetmekten korkuyordu.Hayatında hiç bir şeyden bu kadar korkmamıştı Aiden. Ve şimdi sevdiği kadının elleri arasından kayıp gitmesinden ölesiye endişeleniyordu.

''Evelyn !! ''

Evelyn durmasına sebep olan sarsıcı etkenle birlikte arkasını dönmeyerek olduğu yerde bekledi. Kolunda hissettiği parmakların sıcaklığı tenine işlese de bunun kendisini aldatmasına izin vermemeye kararlıydı.

'' Evelyn bana bak..yüzüme.! Açıklayabilirim hepsinin bir açıklaması var . ''

Evelyn, Aiden'in nasıl bir açıklama yapacağını bilmiyordu fakat kendisinin söyleyecek bir çift sözü vardı. Kolunu sertçe çektikten sonra arkasını döndü ve Aiden'a baktı.

''Söyleyeceklerinle ilgilenmiyorum Aiden. Sen beni kandırdın, bunu nasıl açıklayabilirsin ki ?''

''Kandırmadım, sadece..o an için bunu söylemek doğru değildi ve Anthea'yı sevmiyorum tek gerçek bu lütfen inan bana .''

''Biraz önce gördüğüm manzara tam tersini söylüyordu Aiden. '' Gözünün önüne gelen Aiden ile Anthea'nın öpüşmesi tekrar gözlerinin dolmasına sebep olurken ''Git artık '' diye fısıldadı.

ISSIZ SEVGİLİ  / TAMAMLANDIHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin