Smile, please (YAOI)

By Elis_Nordan

46K 3.2K 355

Yaoi Příběh pojednává o dvou chlapcích s rozdílnými zájmy, životem a vlastnostmi, ale i tak je osud dá do hro... More

Hlavní Postavy
Vedlejší postavy
1. kapitola-Nová škola
2. kapitola-nový kamarád?
3. kapitola- Nepřátelé
4. kapitola- Bazén
6. kapitola- Že by...?
7. kapitola- Polibky ❤
8. kapitola- Schůzka
9. kapitola- Oficiálně?
10. kapitola- Strach
11. kapitola- Vzpomínky
12. kapitola- Začátek víkendu
13. kapitola- TO
14. kapitola- Ráno
15. kapitola- Aquapark
16. kapitola- Rebecca
Speciál za 1000 přečtení 💓
17. kapitola- Tma
18. kapitola- Dariánův pohled
19. kapitola- Nemocnice
20. kapitola- Procitnutí
21. kapitola- ,,Popovídat si"
22. kapitola- Konečně doma!
23. kapitola- Cucflek
24. Kapitola- Déšť
Ohlášení
25. kapitola- Sprcha
26. kapitola- Sex a palačinky
27. kapitola- Sen
28. kapitola- Zábavní park
29. kapitola- Thobias pov
30. kapitola- Darián pov
31. kapitola- Third person pov
32. kapitola- EPILOG
33. kapitola- Bonus 💦

5. kapitola- Pravda nebo Úkol?

1.7K 143 8
By Elis_Nordan

Darián
Povytáhl jsem obočí a pak se škodolibě ušklíbl ,, Noooo..." protáhl jsem ,,není to špatnej nápad." Stočil jsem hlavu na Thobiho a zatvářil se jako neviňátko.

Thobias

Naštvaně jsem se na něj podíval a povzdechl si ,, tak když myslíte." Pořádně jsem se natáhl na lehátko a zavřel oči, když z pod mraku vylezlo sluníčko. Podle vlnek, které se začaly tvořit na hladině jsem poznal, že se děvčata dostala do bazénu.

Koukal jsem se na to jak se holky "nenápadně" plížily k Thobimu. Stouply si k jedné straně vedle sebe a chudáčka malého převrátily do vody.

V jednu chvíli jsem byl na nafukovací pizze a v druhou jsem se málem utopil v bazénu. Podíval jsem se na Katarine jako bůh pomsty, ponořil se pod vodu a za nohu ji stáhl dolů.

Jenom jsem tam tak seděl a koukal se na tu podívanou předemnou, přičemž jsem měl na tváři lehký úsměv. Zničeno nic někdo za mnou převrátil do vody. Vynořil jsem se a za mnou stál Thobi s nevinným úsměvem.

Nelíbilo se mi jak si tam v suchu posedával Darián a tak jsem ho jednoduše převrátil. Usmál jsem se na něho jako andělíček a pak z bezpečnostních důvodů raději odplaval ke schůdkům a následně vylezl z bazénu.

Snažil jsem se k němu přes vodu dobrodit a když se povedlorozeběhl jsem se po zahradě za ním. ,, neutečeš" zašklebil jsem se provokativně a když jsem byl u něho, chytil jsem ho za zápěstí a přitáhl si ho k sobě.

Kvůli tomu, že je Darián rychlejší jsem byl po chvíli běhu přitažen na jeho hruď. Zvedl jsem k němu pohled a na chvíli si skousl ret ,,copak?" otázal jsem se sladkým a nevinným úsměvem.

Vyzvedl jsem si ho do náruče a rozešel se s ním k bazénu, přičemž jsem si stoupl k okraji tak aby on visel nad vodou ,,zlobíš" řekl jsem stejným tónem jako on.

Ruce jsem obtočil okolo jeho krku a zabořil si tam obličej. Napevno jsem se k němu přitáhl ,,Nene" zamumlal jsem s úsměvem.

Přimhouřil jsem oči ,,Trošičku ano" pokýval jsem hlavou a uvolnil svůj stisk. Nějak jsem si ani neuvědomil kdy se za námi vlastně objevila děvčata, protože do obě strčily a se i s blonďáčkem skácel do vody.

Odrazil jsem se ode dna a vyplaval na hladinu, kde si už Darián otíral oči od vody. Začal jsem se hlasitě smát, pak se trochu potišeji přidal černovlásek a nakonec děvčata. Vylezl jsem z bazénu a přešel ke stolu na kterém bylo to co přichystala Katarine. Do skleničky jsem si nalil ledový čaj a  přivlastnil si celou misku s třešněmi.

Vylezl jsem taky ven, hodil si na hlavu svůj ručník, lehl si na lehátko a zavřel oči. Dneska krásně svítí sluníčko. Chvilku jsem tak ležel a pak jedno oko pootevřel a zamžoural do sluníčka.

Nějak dobu jsme si povídali o blbostech, když Katarine s jiskřičkami v očích vyskočila na nohy a odběhla do domu. Ema se pousmála a vydala se za ní. Hodil jsem po Dariánovi trochu vystrašený pohled a odložil prázdnou skleničku na stůl.

Posadil jsem se na lehátko a zpozornil, když Katarine přinesla prázdnou pet lahev a  jednu plnou skleněnou láhev rumu. Za si to kráčela Ema se čtyřmi panáky na šťopičkách.

Podíval jsem se na sestru pohledem alá- 'Děláš si ze mě srandu?!?' a trochu jsem zakroutil hlavou. To nedopadne dobře.

Pobaveně jsem se na podíval a pak si sedl k nim na deku, kterou brunetka roztáhla na trávu. ,,Jsou nějaká pravidla?" povytáhl jsem obočí.

Katarine
Na všechny jsem se usmála a sedla si k nim. ,,Takže. Zahrajeme si Pravdu nebo Úkol." dala jsem doprostřed našeho kolečka pet lahev. ,,A ten kdo nezodpoví...nebo neudělá, tak pije." Vysvětlila jsem opravdu jednoduchá pravidla a jako první zatočila.

Katarine zatočila a hrdlo ukázalo na mne. Ušklíbla se ,,pravda nebo úkol?" zeptala se a já prozatím zvolil bezpečnější variantu. ,,Pravda" vydechl jsem nervózně... tohle nemám rád...

Katarine
Prozačátek ho nebudu trápit....pomyslela jsem si a vybrala něco pro něj lehčího na odpověď ,,Co budeš dělat po škole? " plácla jsem a nevinně se usmála.

Vydechl jsem přebytečný vzduch z toho co na mě vymyslí. Zamyslel jsem se ,,Nevím přesně, ale chci aby to bylo spjaté s hudbou." pokrčil jsem rameny a zatočil flaškou. Padlo na Dariána.

Koukl jsem na Thobiho a rovnou řekl ,,úkol". Zamyslel se a při tom se tvářil trochu bezradně.

Pár věcí mě jakože napadlo ale zatím nebudu zlej. ,,Tak...třeba skákej do kolečka na jedný noze" uchechtl jsem se a rukou ho pobídl.

Povytáhl jsem obočí a s pokrčením ramen se zvedl do stoje a začal dělat co mi řekl. Pak si zase sedl a zatočil flaškou.

Ještě nějakou chvíli to probíhalo celkem nevinně, mezitím jsem si dal jednoho panáka. Ale pak si Darián nechal dát úkol od Katarine....

Katarine zatočila a já si řekl úkol. Nasadila dosti zvláštní úšklebek ,,Polib Thobíka" řekla jako kdybychom se bavili o počasí a zářivě se usmála.

Hodil jsem na Dariána pohled typu-'To neuděláš?!?' ale po tom co se ke mě přisunul blíže se mi potvrdilo že to opravdu udělá.

Koukal se na jako kdybych mu měl uříznout jazyk. Přitáhl jsem se k němu a naklonil se k jeho obličeji ,,Neboj...jenom políbím" zašeptal jsem a povzbudivě se usmál.

Jenom jsem se nervózně zasmál ,,j-jenom?" zašeptal jsem a taky naklonil hlavu více dopředu.

Jednu ruku jsem mu dal na tvář a o druhou se opřel abych se nepřevážil. Naklonil jsem hlavu trochu na stranu a nejdříve jemně ochutnal jeho rty a až pak ho plně políbil.

Začal jsem pomalu pohybovat rty a celkem si to celkem i užívat. Po chvíli jsem se odtáhl, protože to už bylo moc dlouho a protože mi docházel kyslík. Opřel jsem si svoje čelo o jeho, pousmál se a lehce stočil pohled k holkám, které celou dobu neřekly ani slovo ,,Splněno? " vydechl jsem.

Taky jsem se lehce pousmál a dával si dohromady co se teď stalo...to nebyl polibek... to bylo líbání. Katarine začala zhurta přikyvovat a s Emou se začaly smát.

××××××××××××××××××××××××××××××××

Čauky mňauky...nová kapitolka je na světeeeeee. se políbili❤...tak co? Jak si myslíte že to bude dál?
O ohlasech znáte tak zatím pa.
-Elis❤-❤

Continue Reading

You'll Also Like

537K 16K 50
Už jako malá chodila se svým tátou hrát hokej. Tátovi spoluhráči o ní mluvili jako o 'Malé hokejové princezně'. Co když se Suzen seznámí s hokejisty...
164K 12.7K 102
•omegaverse• •boy x boy• Mocné Alfy jsou na vrcholu žebříčku. Bety mají poměrně jednoduchý život, jelikož si můžou dělat co chtějí. Ale Omegy ? Ty js...
633 105 8
Harper vždy všichni brali jako rozmazlenou dcerušku vlivného podnikatele, který má nitky všude. A když říkám všude myslím tím i svět Formule 1. Harp...
84K 3.1K 8
Prostě normální YAOI vymyšlen divnou holkou xD Co víc si přát :'D **Chyby v textu budou opraveny až bude příběh dokončen**