Maybe someday (L.T.)

By kthxx7

59.9K 3.2K 948

Jaké je psát zprávy někomu, když víte, že vám v životě neodpoví? Cover by: stupiditia More

10.12.2016
11.12.2016
12.12.2016
13.12.2016
14.12.2016
15.12.2016
16.12.2016
16.12.2016 - Louis
Writting with Louis.
Shopping with Adri.
The End?
I feel lonely.
Dream.
Louisi. Louisi?
I am writing with Louis.
16.6.2017
17.6.2017
18.6.2017
19.6.2017
Green Park
Bungalov
Surprise
Princess
N-o-o-o!
I am sorry princess.
Where?
Girlfriend..
Ester.
Little Tomlinson.
Heathrow
Of course.
Please, you come back.
Because...
I hate you.
2 month
Louis and Ester...Tomlinson?
What's the day today?

Water World.

1.4K 80 25
By kthxx7

Cesta netrvala dlouho, přibližně kolem půl hodiny než jsme se objevili před obří halou, kde se tyčil nápis Welcome to Water World indoor tropical Aqua Park. Vyšli jsme z auta a ihned jsme si to rychle mířili dovnitř. O tomto aquaparku jsem už slyšela, je to číslo jedna ve Velké Británii proto nemohu uvěřit, že zrovna zde budu já. Vešli jsme do vnitř a delší chodbou, kde kolem byli různé dveře jsme se dostali ke kase. Louis všechno nadiktoval, zaplatil a nám dali takové čidla.

"Potom ti to dám." řekla jsem, když jsme poodešli od kasy.

"Já tě pozval takže to neřeš princezno." řekl jen a rozešel se odemně pryč. Já jsem šla do šatny pro ženy a Louis jak jinak než pro muže. Zde jsem se převlékla do svých černých plavek. V tuhle chvíli jsem vážně litovala, že jsem Louisovi nevzala tu osušku, protože bych si nejraději lehce zakryla své tělo, které nestojí za nic. Bohužel jsem měla smůlu a tak jsem přešla ke sprchám, kde jsem se lehce opláchla a šla jsem najít Louise. Louis na mě už čekal před východem ze sprch. Jeho oči mě skenovali od shora až dolů. Bylo mi to dost nepříjemné proto jsem si lehce odkašlala a tak jsem přitáhla svoji pozornost na sebe.

"Sluší ti to." řekl a já myslela, že se propadnu. Mé tváře museli hořet od návalu červené proto jsem svůj pohled zabodla do země.

"Dík.. no.. mohl bys mi dát ručník je mi vcelku zima." řekla jsem první věc co mě napadla. Louis mi ihned podal ručník a já se do něho konečně zabalila. Až teď jsem si všimla jeho černých plavek a vlastně jediného kousku oblečení co měl na sobě. Krásně bylo vidět jeho tetování a jeho lehce vypracované tělo, na které jsem měla nutkání si sáhnout. Lehké odkašlání mi zkazilo se rozhlížet po jeho těle a mě teď došlo, že si ho tu prohlížím stejně jako on mě předtím.

"No tak jdeme ne?" zeptala jsem se abysme se vyhli této trapné situaci. Když jsme vešli do centra všeho dění bylo tu neskutečně moc lidí, ale těch aktrací co tu měli. Vypadalo to úžasně. Byli zde i palmy, písek aby to vypadalo jako někde na pláži, ale nebylo to všude tak. Sekce byli rozdělené aby si každý našel to co je pro něj nejlepší. Bylo zde několik vířivek a saun. Oddělení pro děti, které bylo veliké a měli zde i loď kolem, které si mohli hrát, ale i na ní. Některé sekce byli propojené vodním kanálem, kterým jste plavali. V některých kanálech byli zabudované romantické vířivky, které byli udělané jakože jsou ve skále. Jako první kam jsme zavítali s Louisem byla obří skluzavka, dále jsme si vzaly kruh pro dva a jezdili jsme spolu. Byla to neskutečná sranda a já byla ráda, že žádná fanynka Louise zatím neotravovala. Né, že by mi vadily to samozřejmě že ne, ale jen jsem si to chtěla užít a né, že Louis celou dobu by byl s nimi místo mě. Možná to z ní sobecky, ale sama bych tady neměla co dělat. Byla asi jedna hodina, když jsme se rozhodli s Louisem zajít do jedné restaurace co tu měli. Též jich tady bylo nespočet. Každá nabízela něco jiného, my jsme si vybrali takovou tu obyčejnou, kde prodávají hranolky a hamburgry. Když jsme oba dva dostali naší objednávku, která se skládala z hranolek, hamburgeru, čili omáčky a kofoly šli jsme si sednout ke stolu.

"Dobrou chuť." popřála jsem mu s úsměvem a pustila jsem se do jídla jelikož jsem měla neskutečný hlad. Vždy, když jsem v nějakým aquaparku mi tak neskutečně vytráví jako bych týden nejedla.

"Dobrou chuť." popřeje mi Louis a sám se pustí do toho výborného jídla. Po jídle jsme stejnak ještě chvíli seděli v restauraci a jen tak jsme si povídali aby nám lehce slehlo. Já si vzala ještě jedno karamelové kafe co zde taky dělali a Louis si vzal ještě jednu colu.

"Měla si u toho být na to nikdy nezapomenu." smál se akorát příhodě jelikož mi vyprávěl co se stalo jemu s klukama, když byli na tour.

"A nebo.." smál se tak, že jsem se bála aby nás odsuď nevyhodili, no i když Louise asi těžko. "..nezapomenu, když se Niall smál Harrymu, že narazil do skla a to pako pak do něho narazilo taky." stále se smál a chudák z toho nemohl ani popadnout dech. O těhlech příhodách už jsem slyšela. Ovšem, když mi to říkal přímo Louis bylo to dost vtipnější proto jsem se hlasitě taky smála, i když jsem se snažila krotit. Vyhodily jsme kelímky, ve kterých jsme měli naše pití a sešli jsme zpět do přízemí jelikož restaurace a tak byli v prvním patře. Tenhle den je vážně neskutečně úžasný. Akorát jsme plavali vodním kanálem, když jsme proplouvali kolem jeskyňky. Lehce jsem nakoukla do vnitř jestli tam nikdo není. Když jsem zjistila, že tam nikdo není ihned jsem tam vplula a dívala jsem se kolem sebe. Bylo to tam tak nádherné. Byla tu vcelku tma a jediné světlo co zde bylo, byli takové malé světílka co měli asi symbolizovat, že jsou to malé světlušky a dodat tomu takovou tu úžasnou atmosféru.

"To je krásné." vydechla jsem nahlas.

"To je." připlul ke mě i Louis. To místo mělo neskutečné kouzlo. Opřela jsem se o takovou lavičku co zde byla pod vodu. Louis se posadil vedle mě. Cítila jsem lehký dotyk na mé ruce co zapříčinilo příjemné mrazení mým tělem. Podívala jsem se na něho. Jeho oči se teď dívali do těch mých. Jeho oči ve spojitosti s tím okolím vypadali jako tmavé nebe, kde jsou svítící hvězdy. Jako vždy byl prostě neodolatelný a já měla chuť ochutnat jeho rty. Lehce si přisedl ještě blíž a svůj obličej přiblížil k tomu mému.  Jeho rty se pomalu začali přibližovat a já nevěřila, že se to děje. A pak se najednou ocitli na mých rtech. Byli tak měkké, hebké a plně si hýčkali mé rty. Polibky jsem mu oplácela. Svoji ruku jsem zamotala do jeho mokrých a přesto jemných vlasů a tím jsem si ho držela ještě víc u sebe. Vyhoupl si mě na sebe takže jsem mu právě seděla na klíně a přidržoval si mě za boky. A já měla konečně možnost svýma rukama putovat po jeho těle. Přejížděla jsem po jeho rukách a potom jsem přejela přes jeho břicho, kde byli cítit břišáky. Kdyby bylo větší světlo a nebyla bych přilepená na Louisovi s radostí bych si prohlédla na vlastní oči jeho tetování, ale to snad budu mít příležitost někdy jindy. Stále nevěřím, že se teď právě líbám s Louisem Tomlinsonem. V tuhle chvíli má na demnou neskutečnou moc. Nedokážu vám říct jak dlouho jsme tam byli, ale bylo to neskutečné, prostě to bylo dokonalé. Na tenhle den nikdy nezapomenu.

Celý tento den jsem si neskutečně užila. Domů jsme se vrátili asi až kolem desáté hodiny večer. Každý jsme vešli do svého pokoje, ale než jsme ho zavřeli popřály jsme si dobrou noc. Celá unavená jsem si lehla do své postele a tak jak jsem si lehla tak jsem usnula. Usnula jsem s úsměvem na rtech a s myšlenkou na to jak to mezi námi s Louisem bude.

To jsem ještě nevěděla co přijde zítra..

__________________________

Není on sladkej? ❤

A tady máte fotky jak to tam asi vypadá. Chci jen říct, že pokuď tam z vás náhodou někdo byl tak já si některé věci vymyslela a opravdu nevím jestli to tam takhle je :)


___________________________

Snad se díl líbil ❤

Hlasujte, komentujte ❤

Co na to říkáte?

S láskou Kthxx❤

Continue Reading

You'll Also Like

8.4K 571 56
Lexie neměla jednoduché dětství. Její otec ji opustil, její strejda umřel tou nejdivnější smrtí a celá její rodina uhořela při požáru. Sice přežila...
26.5K 1.7K 14
Hermiona Grangerová dostala trest. Dostala trest od profesora Lektvarů! Jak směšné. Musí to udělat každý den po dobu dvou týdnů, protože jí to uložil...
4.2K 406 18
Marinette je sedmnácti letá dívka, která pracuje jako nájemný agent stejně jako její otec. Tentokrát ale dostane nejtěžší úkol za svojí kariéru.
22.9K 1K 43
,,Jsou příběhy, které dokáže napsat jenom sám život."