kaçak vampir

Per denizpln3

15.5K 1.7K 269

Bu kitapla sadece bambaşka bir dünyaya yolculuk etmeceksiniz. Bambaşka iki dünyaya yolculuk edeceksiniz. İk... Més

Karakter Ve Kitap Tanıtımı (okumasanız da olur)
GİRİŞ
1. Bölüm - BİLİNMEZLİKLER
2. BÖLÜM - YASAK ODA
3. BÖLÜM - UMUT
4. BÖLÜM - BAŞLANGIÇ
bölüm 5 - Farklılıklar
ANKET
duyuru desem okumazsınız ama siz yinede okuyun
6. Bölüm - Baş Ağrısı?
Sınır
7. bölüm
8. bölüm
9. Bölüm - Sırlar
10. BÖLÜM -OKUL
11. Bölüm - fotoğraf kareleri
12. Bölüm - Acı (part 1)
12. Bölüm - Acı (part 2)
13. Bölüm - Esrarengiz Çizimler
1K OLDUK! (mutlaka okuyun burayı)
SORULAR VE CEVAPLAR yazar hakkında
14. Bölüm - ÇİZİM
Önemli duyuru(okumayanı rüyasında patates kovalasın!)
15.Bölüm - "ESKİYE DÖNÜŞ"
bölüm 16 - KAPANA SIKIŞMAK
bölüm 17- KAYIP
bölüm 18 - YİNE?
bölüm 19 - KAVGA, BÜYÜK SIRLAR
bölüm 20 - BAMBAŞKA
bölüm 21
bölüm 22 - KORKUNÇ HİSLER
bölüm 23
BÖLÜM 24
bölüm 25- FİNAL

2. kitap düşman karakterler

286 28 6
Per denizpln3

Bunu yayımlamak ve yayımlamamak arasında çok gidip geldim. Ama madem bir şey söyledim, onun arkasında durayım dedim.

Finalden sonra yayımlasam büyük ihtimalle daha iyi olacaktı ama sizi biraz daha bekletmeyi de istemiyordum.

Sadece düşmanlarla ilgili tanıtım gibi bir şey olacak bu. Bulabildiklerimi ve tasarlayabildiklerimi koydum ben de. Bazılarında da değişiklikler yaptım. Bazılarının görünüşleri resimdekilerle aynı olmayabilir. Ama genel görünüş olarak çoğunluk benzer, birkaçı aynı.

Dıştan bakılınca zırh giymiş bir insana benzese de, aslında derileri olmayan bu yaratıklar epey tehlikelidirler. Giydikleri özel giysiler hiçbir darbeden etkilenmemelerini sağlıyor. Onları öldürmek için, ilk önce bu giysilere etki edebilecek bir şey bulunması gerekir. Ki bu da imkansızdır.

Nasıl durdurulduklarını kimse bilmez. Nasıl öldürüldüklerini kimse bilmez. Nasıl onlardan kanılabileceğini kimse bilmez. Ve insanların dünyasına, farklı bir boyuttan gelen bu yaratıklara karşı kimsenin bir şansı yok.


Epey esnek bir bedene sahip olan bu yaratıklar mavi- gri renklerindedirler. Pulları andıran giysileri, tüm bedenlerinin korunmasını sağlayabilecek bir güce sahip. Bu yaratıklar bir tür elektriksel gücü kontrol edebilirler. Bedenlerini koruyan giysileri sayesinde, kendileri korunsa da onlara birkaç metreden daha da yakınına yaklaşanlar elektro manyetik güç yüzünden anında ölürler.

Onları durdurabilenler, öldürebilenler hiç çıkmadı. Çok uzağınızda bile görseniz, dikkatinin dağınık olduğu bir zamanda bile, onunla asla savaşmamalısınız. Sadece kaçmayı düşünün ve sizi fark etmemesini dileyin.

Bu yaratıkların tam sayıları bilinmiyor ancak kesinlikle 1'den fazla oldukları biliniyor.

(gerçekçi bir resim bulamadım ve aklımda canlandırdığıma en yakın resim buydu, idare edin artık)

İskelete benzeyen bu yaratıklar zırha falan ihtiyaç duymazlar. Kendileri ateşe karşı doğuştan dirençlidirler. Bu yaratıklar kin tutmaz, intikam almazlar. Tek istekleri öldürmektir. Her öldürdükleri kişi, onları daha da güçlendirir. Çok tehlikelidirler, onlarla savaşmaya çalışmayın, bu sadece sizi öldürüp daha da güçlenmesine sebep olur.

Bunlar yaratık değildirler, özel güçleri yoktur. Ruhları gerçek anlamda ölmüş, ancak bedenleri olan ölü kimselerdir.

Zaten ölü olduklarından, tamamen öldürülemezler. Atiklikleri sayesinde her türlü saldırıdan kurtulabilirler. Kurtulamasalar bile, yaralanmış bir halleriyle, hiçbir kayıp olmadan, sadece görünüşü değişmiş bir şekilde öldürmeye devam ederler.

Öldürdükleri bedenlerle beslenirler. Ve asla durmazlar.

(biraz ürkütücü gelmiş olabilir bazıları, ben kendime göre yazdığımdan sizin neyden etkilenip neyden etkilenmediğinizi bilemiyorum. bu konuda beni bilgilendirirseniz sevinirim)

RESİM BULAMADIM

Yeraltında yaşayan, bazen büyük göllerde veya denizlerde de karşılaşılabilecek abra denilen bu timsah suratlı devasa yeraltı yılanları, aynı zamanda çok güçlü çeneye ve kuyruğa da sahiptir. Ne zaman nerede karşılabileceği kestirilemez. Kaçma şansı olmaz, saklanma veya savaşma şansı da. Tek elinizden gelen, onunla karşılaşmamak için dua etmektir.

RESİM BULAMADIM

Bu yaratıklar ya sesleri tekrar ederler, ya da kahkaha sesine epey benzeyen bir ses çıkarıp kurbanlarını tuzağına düşürürler. Bu yaratıklar yalnızca çok yakınlarındayken kurbanları, hiç risk almadan saldırabildiklerinden dolayı kurbanları tuzağa düşürmeyi tercih ederler.

Eğer ki kurban bu yaratıklardan haberdarsa ve inanıp o yöne gitmiyorsa, kurnazlığını kullanarak onun zayıf noktasını bulur ve bir şekilde ilgisini çeker.

Bu yaratıklar yaklaşık bir insan boyutlarında olduğundan, saklanması çok da zor bir şey değildir.

--

RESİM YOK

Bu yaratıklar gölgelerdir. Bir bedene sahip değillerdir. Fark edilmeleri neredeyse imkansızdır. Sinsice kalplerine girebilirlerse, kalpleri sökerler ve bu şekilde kurbanlarını öldürürler. Her öldürdükleri kişi, onları güçlendirir. Bu yaratıklar öldürülebilir ancak çok çok dikkatli kişiler zor da olsa fark ederse ancak bunu başarabilirler. Ki bu da imkansıza yakın bir ihtimaldir.

--

(Sonunda insan dediğinizi duyar gibiyim)

-Bu biraz spoiler'e girecek ama neyse. Diğer karakterleri size sormak için eklemiştim. O 7 yaratıktan 3'ünü seçmenizi isteyeceğim sizden. Herkes fikrini söylerse sevinirim. Şimdi sadece karşılaşacağınız iki kararkter koymak istedim.-

Bu kız küçüklüğünden beri o yaratıkların boyutunda yaşadığından dolayı, bu işte ustalaşmış birisi. Hala hayatta olan 3 kişiden biri. Hayatını bu yaratıkları öldürmekle geçiren bu kız, 3 kişilik grubun bir üyesidir.

Boyut sınırının aşılması ve tüm yaratıkların insanların dünyasına gelmesi üzerine, bunu durdurmak adına gelen bu grup, epey güçlü kişilerdir. İnsan olmalarına rağmen epey güçlü refleksleri, geliştirdikleri silahları ve savunmaları, gelişen pratiklikleri sayesinde güçlüdürler.

(diğer üyeler)

En zorlandığım bölüm oldu! Umarım 2. kitabın kurgusu hoşunuza gitmiştir. O kadar aksiyon yazmakta zorlanacağım kesin. Özellikle ben gerçekçi bir insanım, 1. kitapta bile bu denli zorlanmışken 2.de ne olurum kim bilir.

Neyse. Elimden geleni yapacağım ve sizin için güzel bir kitap oluşturmaya çalışacağım. Yorumlarınızı bekliyor olacağım!

Yeni bölüm de en kısa zamanda gelecektir. Normalde bugün ekleyecektim ama zamanım kalmadı bu bölümle uğraşmaktan :(

Continua llegint

You'll Also Like

6.6K 101 2
İstenmeden çalınan bir hayatın geri verilme hikayesi... Not: Kitap düzenlenmektedir. Çoğu bölüm yok o yüzden.
196K 12.8K 61
Kitap en baştan düzenleniyordur bu yüzden bölümlerde karışıklık olabilir. Bu yüzden düzenlenmeyen bölümlerin olunmaması önerilir !!! Dünya baştan koy...
252K 22.3K 42
Astsubay Kıdemli Başcavuş Tuğra Duman, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin seçkin bir birimi olan Pençe timinin yardımcı komutanıdır. Görev, sınır ötesindeki...
144K 6.2K 14
"MARDİN'DE AŞK" Birbirlerine olan aşklarını ifade etmek için konuşmaya gerek yok . Belki de sessizlik, kalplerinin birbirine daha da yakınlaşmasına...