SORULAR VE CEVAPLAR yazar hakkında

316 30 1
                                    

Uyukucuyazar soruları:

1-en sevdiğin kitap türü

Cevap: Belli bir tür yok aslında. Kitaba göre değişiyor. Kimi zaman aksiyon, kimi zaman aşk, kimi zaman ise fantastik seviyorum. Kitabın güzelliğine bağlı yani. Akıcı olsun yeter.

2-Şuan yaşadığın yer hariç nerede ve nasıl, yasamak istersin?

Cevap: Bana göre yaşadığım yerden çok çevremdeki insanlar önemli. Yaşadığım yeri değiştirmeyi pek istemem yani. Ama Bursa'ya geri dönmeyi isterdim. Bir kaç yıl orada yaşamışlığım oldu ve çok güzel bir şehir. Oradan ayrılması zor olmuştu. Yani Bursa'yı isterdim. Çok uzattım.

@deryakaya666 soruları:

1-Madem fotoğraf koyamıyorsun, o halde fiziksel özelliklerini söyleyebilir misin rica etsem? En azından aklımızda canlandırabileceğimiz bir şeyler olsun.

Cevap: Pekala. Sarışınım ve ela gözlüyüm. Sarışınım derken bir değişik rengi var saçımın. Altın sarısına yakın bir şey, bir garip. Yukarıdan aşağıya doğru kendi kendine açılıyor, doğal. Uzun boyluyum. Uzun süredir boyumu ölçmüyorum ama 1.70lerde bir şeyim. Tam rakam söyleyemem. Bir de son olarak açık tenliyim. Yine çok uzattım, neyse.

2- Hakkında bölümünde boksu sevdiğini yazmışsın. Onun dışında sevdiğin spor var mı?

Cevap: Yüzmeye bayılırım. Aynı zamanda evde yapılabilecek sporları da seviyorum. Mesela evde ağırlıklarım var. Çok değiller ama sıkıldıkça kaldırıyorum. Merak ediyorsunuzdur diye söylüyorum, öyle kasım yok. İstediğim de söylenemez.

İsmini vermek istemeyen kişinin soruları:

1-Sevgilin var mı?

Cevap: Yok. O tarz şeylere ilgimin olduğu da söylenemez.

2-En sevdiğin şarkıcılar?

Cevap: Yine belli bir kitlede dinlediğim söylenemez. Beğendiğim şarkılardan oluşturduğum oynatma listesinden dinliyorum karışık. Yorumlara onun linkini atarım, bakabilirsiniz. Şimdi tek tek yazmaya üşendim.

@miraypolatt soruları

1- En sevdiğin renkler ne?

Cevap: Siyah ve mavi.

2- Genelde nasıl giyinirsin?

Cevap: Fazla rahatıma düşkünüm. Yani genelde dar paça eşofmanlar (geniş paçalı olanları hiç sevmiyorum, oldum olasıca o modellerden nefret etmişimdir niyeyse) geniş tişörtler giyiyorum. Bazen, gerektiği yerlerde, eşofman giyemiyorsam rahat olan dar paça pantolonlar giyiyorum. Yani genelde altı dar, üstü geniş tercih ederim. Yine uzun bir cevap oldu.

ismini vermek istemeyen kişi soruları

1- (bu soruyu yazmak istemiyorum, o kişi kendini biliyor ve böylesine ahlaksız bir soruyu sorduğu için kendinden utanmalı bence. saygımdan yine bir şey demiyorum, diğer sorunu yanıtlayacağım sırf yine merak edenler var diye ama bu soruyu sorarken ne düşünüyordun merak ediyorum)

2-Ölmek üzereyken, bir dilek hakkı verseler neyi asla istemezdin? (yine garip bir soru)

Cevap: Bu hayata tekrar gelmeyi

Evet değişik bir röportaj oldu. Önceden fazla sorular geliyordu o nedenle burada da çok soru geleceğini düşünmüştüm ama sadece 4 kişi bir şeyler sordu. Neyse. Demek ki pek de gizemli değilmişim veya önceki bölümü gören pek kişi olmadı. Pek takılmamak en iyisi. Sorulmadığı için ben söyleyeyim, sonradan merak edip soramayanlar olursa diyr, gerçrk adım pelin cansu. 5K olunca daha güzel bir şeyle karşınıza çıkmayı düşünüyorum. 

Bir şey daha. Okullar açılınca çok çok nadir girebileceğim. Belki haftada bir saat bile zor girerim. Yine de elimden geldiğince bölüm atmaya çalışacağım. Ancak kitabımızın hala keşfedilmemişler arasında olması içten içe beni üzmüyor değil. Daha büyük umutlarla çıkarmıştım bu kitabı ve uzun bir süre kurgu üzerinde uğraşmıştım. Emeklerimin karşılığını pek aldığımı düşünmüyorum. Yine de buna rağmen kitabımı okuyan kişilere çok teşekkür ederim. Onlar da olmasaydı büyük ihtimal çok çok üzülmüş ve bilmem kaçıncı defa yine hayal kırıklığı yaşamıştım. Size çok teşekkür ederim.

kaçak vampirHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin