14. Bölüm - ÇİZİM

549 39 10
                                    

BÖLÜMÜN GELMESİ UZUN SÜRDÜ BİLİYORUM, ÇOK ÖZÜR DİLERİM. MAALESEF İLHAM KAYNAKLARIMI KAYBETTİM, BİLGİSAYARI AÇIYORUM, UZUN SÜRE BAKIYORUM BAKIYORUM AMA BİR ŞEY YAZAMIYORUM. YAZINCA DA İÇİME SİNMİYOR, GERİ SİLİYORUM. EVDE DE PEK OLMADIĞIM İÇİN ŞU ARALAR, İŞLERİM ZORLAŞIYOR. AMA SONUNDA BÖLÜMÜ YAYIMLIYORUM. EN ALT KIZIMDA YİNE VE YİNE BİR ANKET VAR. FİKRİNİZİ SÖYLERSENİZ ÇOK SEVİNİRİM.

Bölüm şarkısı: Skylar Grey- Cannonball

Medya: Açelya

14. Bölüm - ÇİZİM

Alarmın o rahatsız edici sesiyle başladım güne. Gözlerimi açmadan elimle etrafı kolaçan ettim ve aradığım şeyi, telefonumu bulunca hemen kapattım alarmı. Gözümü açınca uykum kaçacaktı ve tekrar uyuyamayacaktım. Gerçi bir kez uyanınca, zaten tekrar uyuyamıyordum ama neyse. Benimkisi ufak bir ümit işte.

Aradan bir dakika geçmemişti ki yine çaldı aram. Sinirle tekrar kapatıp yastığıma daha çok sarıldım. Tam alarmdan kurtulmanın keyfi ile yatakta uzun bir süre daha geçirme kısmına geçiş yapacakken odaya dalan kişi ile sinirle inledim ve yatağa, iki tarafıma yumruğumu geçirdim. Bir yandan ağlamaya benzer bir ses çıkarıyordum.

-Tüm dünya uyumama karşı mı ya.

Dedim ama hala gözlerimi açmamıştım.

-Okula geç kalacaz senin yüzünden. Ya ben çok heyecanlıyım. Acaba yakışıklı erkekler var mıdır orada? Aman olsa ne olacak, senin gibi mızmız, eğlenceden anlamayan bir kardeşim olduğu sürece pek değişim olmaz. Kesin konuşmamıza bile engel olursun sen. Niye tek çocuk değilim ki?

Diye nefessiz konuşan Almina'yı kesinlikle takmıyordum. Ne dediğini bile dinlememiştim.

-Kime diyorum?! Kalksana kızım!

Dedi bu sefer daha yüksek ve yüzümü buruşturmama sebep olan tiz bir sesle. Bir yandan da beni dürtüyordu ayaktayken. Sarıldığım yastığı alıp ona fırlattım. Sonra da diğer yastığıma sarılıp hala kapalı gözlerimle Almina'nın odayı terk etmesini umut ettim.

-Eğer 10 saniye içinde kalkmazsan üst kattaki şu meşhur komşu ile tanışmaya giderim ha! Hani şu ne zaman tanışmaya kalksam beni engellediğin kişi. Bizim yaşımızda mı, erkek mi veya yakışıklı mı bir öğrenirim.

İki saattir açmamakta direttiğim gözlerimi aniden açıp ona döndüm. Yatakta doğruldum. Almina ise zafer gülümsemesini takınmıştı. Kandırmıştı beni limon kafa!

Gözlerimi kısarak baktım.

-Sen kaçmaya başlar mısın, yoksa... Ah boş versene! Direk seni öldürme kısmına geçelim.

Çevik bir şekilde ayağa fırladım ama o çoktan vampir hızıyla uzaklaşmıştı. Öfkeyle ayağımı yere vurdum.

Bir dakika bir dakika...

Ben niye Almina Uraz'dan bahsedince ve yakışıklılığını sorgulayınca bu denli sinirlenmiştim?

Onu kıska-

Silkelenip lavaboya doğru ilerledim. Bunu düşünmek bile istemiyorum.

Lavabodan çıkıp zıplamaya benzer adımlarla merdivenleri indim. Dün akşamdan banyo yapmıştım zaten şimdi tekrar yapmaya gerek yok.

Almina mutfakta, masada oturuyordu. Etrafa bakıyor, sesini çıkarmıyordu. Kapının yan tarafına yaslanıp ayağımı diğer ayağımın üzerine attım.

-Ne yapıyorsun?

-Yemek nasıl yapılır bilmiyorum ki. Ya da sabah her ne yiyorsanız.

-Kahvaltı için pek bir şey bilmene gerek yok. Kahvaltılıkları koysan yeter.

kaçak vampirHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin