Întâmplare

By balanbianca233

232K 8.7K 961

"Nu degeaba în seara aia te-am făcut curvă. Aveam dreptate. Trebuia să te şi violez,nu cred că era o problemă... More

Ela
Striptease
Ajutor
Mulțumesc
Din nou
Fără mamă
Un pas înainte
"Nu se va mai întâmpla niciodată"
Curvo
O nouă piesă
Plecăm în turneu
"Acum o să ne distrăm puțin "
Un nou început
ANUNȚ
Eşti a mea
La Lagună
Doare adevărul?
La dracu cu Selena
Pa
De ce eu?
Panică totală
❤❤
Te iert
Te iubesc
Pregătiri pentru PURPOSE
Te iubesc #2
Primul concert
Din nou e vorba doar de Selena
Deci asta faceți voi,nu?
Prima noapte
Ne mărim
Sfârşit
O nouă carte
Noua carte
Amintiri
Volumul doi??
Noaptea nunții
A doua trădare
Familie
Trezirea
Ce se întâmplă cu el?
Louis save me
Timpul...
Iartă-mă
Nicole
Nu mă mai interesează
Christian e al meu
Te implor
Nicole (2)
Dappp
Q&A
Cum aş putea să uit?
trei
Maggie sau Nicole?
Primul concert
Cred că te iubesc
Dă-te de pe ea!
Tu cu mine
Îmi pare rău,ok?
Noua mea iubită
Adevărul
Mereu
Vrei repiza a doua?
Q&A
O sa fiu coșmarul tău
Ce a făcut?
carte nouă
Ce filmare?
Suntem ok?
Carte nouă

Frate

1.7K 81 15
By balanbianca233


[Lucas Hunt]

Unde e Nicole? Aştept de un sfert de oră în spatele liceului. Sper să aibă un motiv bun pentru care întârzie. Mă uit la ceas şi când ridic privirea o claie de păr roșcată se grăbește înspre mine.

- Nicole,unde naiba ai stat până acum? mă enervez şi îmi dau ochii peste cap.

- Scuze,a trebuit să stau cu Christian şi să îl înduplec astfel încât să pot pleca!

- Deci,acum că ai venit despre ce vroiai să vorbim de era atât de urgent?

- Dacă ești pe combinații cu Anastasia trebuie să o faci să îl urască pe Chris,să nu îi mai suporte nici prezența. Apoi vreau să o faci să se îndrăgostească atât de tare de tine încât să saliveze la cea mai mică mișcare a ta. Dacă reușești,îi vom avea pe ambii la picioare şi vom avea viitorul asigurat. Poți face asta,frate?

- Normal. Dacă îmi pot suporta sora,pot să înnebunesc şi o fetişcană răsfățată,zâmbesc şi o iau în brațe.

- Aşa te vreau,Lucas. Acum hai să mergem,nu trebuie să ne vadă nimeni împreună. Ține minte! Nu mă cunoști,nu te cunosc! îmi reamintește ca de fiecare dată. 

- Da,nu sunt atât de uituc! îi răspund plictisit.

- Bine,îți mai trimit eu mesaj când ne mai putem vedea. Până atunci,du planul la nivelul următor,spune şi pleacă pe drumul de unde a venit.

[Anastasia Bieber]

Oare unde e Lucas? Mi-a promis că vom merge împreună acasă. Îmi scot telefonul din geantă şi văd că am un mesaj de la el.

Iubito,îmi pare rău dar nu pot să te duc acasă. Mamei i s-a făcut rău şi a trebuit să mă învoiesc cu jumătate de oră înainte. Promit că mă revanşez mâine. Te iubesc :*

Auch,sper că nu a pățit nimic grav doamna Hush. Dacă Lucas nu poate veni cu mine,atunci voi pleca singură.  Nu am mai mers de mult pe jos acasă şi puțină mișcare nu face rău nimănui. Trec prin mulțimea de elevi grăbiți şi ies din curtea liceului. Cred că frate-miu mai are încă o oră şi apoi scapă. Ce nasol pentru el,mai ales pentru că are istoria şi urăște materia asta ca şi mine de altfel. Mergeam pe alee şi mă uitam la frunzele copacilor care începeau a se îngălbeni. Totul părea atât de trist în jur,până şi cântecul păsărilor era unul lent şi melancolic. Se simțea un miros de ploaie. Ridic capul şi mă uit la cerul acoperit de nori grei şi cenuşi. Vântul se întețea din ce în ce mai tare iar mie mi se zbârcise pielea din cauza frigului. Grăbeam pasul nevrând să mă prindă ploaia,dar curând stropi mari şi rari au început să păteze drumul şi pe mine. Am grăbit pasul pentru că mai aveam cam zece minute până ajungeam acasă şi nu vroiam să mă aleg cu o răceală. Ploaia se transformă rapid intr-o furtună în toată regula. Ploua cu găleată! De abea mai vedeam pe unde merg şi tot ce sper este să nu mă lovesc de vreun stâlp sau de vreun copac. Norocul ține cu mine,am ajuns acasă fără să mă ciocnesc de ceva. Intru repede în casă şi în bucătărie îi surprind pe mama şi pe tata sărutându-se incitant,prea incitant.

- Aveți camera voastră,spun şi chicotesc când le văd fețele roşii.

- Ana,ce faci? Ai ajuns deja? întreabă tata având încă mâna după gâtul mamei.

- Bine,da am ajuns. Şi măcar puteai să vi să mă iei pentru că ploua cu găleata,dar de unde? Mama avea buzele prea dulci,râd şi merg în baie pentru a-mi lua un prosop.

Am plecat apoi la mine în cameră şi m-am dezbrăcat de haine,băgându-mă apoi în cadă pentru a mă încălzi. Baia şi-a făcut efectul,corpul meu având temperatura cu multe grade în plus acum. După ce mă şterg de picăturile de pe corp şi îmi iau halatul pe mine,ies din baie şi îmi scot telefonul din geantă. Aveam alte trei mesaje de la Lucas.

Sper că nu te-ai supărat pe mine. Ştii că te iubesc mult şi că aş face orice pentru tine,dar a fost o situație urgentă.
Primit~17:23

Mă sperii,iubito. Vrei să vin la tine să discutăm? Măcar răspunde...Ana.
Primit~18:39

Deja mă îngrijorezi,vin la tine.
Primit~18:53

Încep să tastez pentru a-i răspunde că m-a prins ploaia şi că nu am avut când să îi răspund,dar mama mă strigă spunându-mi că mă caută cineva. Las telefonul pe pat şi cobor scara în grabă. Nu m-a mirat să îl văd pe Lucas în fața părinților mei zâmbindu-le ciudat. Când mă vede,mă ia în brațe şi mă sărută de față cu mama şi tata. Amândoi s-au uitat uimiți la mine şi eu m-am înroşit când mi-am dat seama că am uitat să le spun despre noul meu iubit. Sper să nu facă mare caz din asta,mai ales ştiind că Lucas este cel care m-a ajutat la petrecerea lui Maggie.

- Anastasia,ne spui şi nouă ce se întâmplă? mă întreabă tata ridicând o sprînceană.

- Păi,el e noul meu iubit. Scuzați-mă că am uitat să vă spun,îi înduplec afișând cel mai drăguț zâmbet al meu.

- Nu e nimic,scumpo! Avem încredere în băiatul ăsta,mai ales de la acea întâmplare,spune tata şi strânge mâna cu Lucas.

- Mă bucur să vă cunosc, domnule. Eu sunt Lucas,iubitul fiicei dumneavoastră! salută atât de politicos încât şi eu m-am uimit de el.

- Bine ai venit în familie,Lucas. Mă bucur că fiica mea are pe cineva ca şi tine,îl îmbrățișează mama.

- Bucuria este de partea mea că mă iubește o fată ca Anastasia şi că are o mamă atât de minunată ca dumneavoastră! o linguşeşte iar eu nu mă pot opri din a schița un zâmbet hilar în timp ce doamna Ela roşeşte la cuvintele iubitului meu.

- Lucas rămâi la cină şi dacă vrei poți să rămâi peste noapte aici. Nu cred că vei putea conduce cu motorul pe vremea de afară,îl îndeamnă tata iar eu dau fuga la fereastră când aud cuvântul "motor".

Un superb Mustang negru stătea parcat în fața verandei casei noastre. Nu ştiam că are un motor,de fapt nu ştiam nici măcar că poate conduce. Pe zi ce trece,băiatul ăsta mă uimește tot mai tare.

- Dacă Ana şi dumneavoastră sunteți de acord,şi se uită la mama. Voi rămâne.

- Sigur,am răspuns amândouă la unison.

- Acum,haideți la masă. În seara asta avem friptură de vită şi cartofi prăjiți,spune tata şi îsi linge buzele.

Toți am râs de pofta lui de mâncare şi am luat loc la masă. Tata şi mama stăteau față în față la capetele mesei iar Lucas stătea în stânga mea. După ce am început să mâncăm,i-am simțit mâna lui Lucas urcând pe coapsa mea. Încercam să mănânc fără să mă înec sau să scuip ce aveam în gură. Începea să strângă uşor şi să mângâie locul dintre coapse,aproape de zona mea intimă. Mi-am pus mâna peste a lui şi l-am ciupit încet pentru a-l face să înceteze. Îmi ia palma şi o presează de şlițul blugilor lui simțind o umflătură care creştea pe măsură ce mâna mea se tot mişca peste ea.

- Draga mea,ești bine? Te-ai înroşit atât de tare! se uită mama la mine.

- D..da sunt bine. Am nevoie doar de puțin aer,spun şi mă ridic de la masă.

- Vrei să vin cu tine? întreabă iarăși.

- Nu,nu sunt bine,o calmez şi îi fac semn să rămână la locul ei.

Ies afară din casă şi după câteva secunde iese şi Lucas în urma mea.

- Hei,ești ok? se apleacă şi îmi cuprinde fața între palme.

- Da,nu am nimic. Sunt ok.

- Ştii cât de tare m-am abținut să nu ți-o trag la masă de față cu ai tăi? zâmbește pervers şi îşi linge buza de jos.

Mă înroşesc şi îmi schimb direcția în altă parte. Îmi întoarce capul înspre el şi mă sărută la fel ca în prima zi. Încet şi excitant, făcându-mă să simt o senzație umedă între picioare.

- Cât de udă ești pentru mine,baby? mă întreabă lipindu-şi pieptul de sânii mei.

- N..Nu..Nu ştiu,mă bâlbâi şi îmi muşc interiorul obrazului.

- Poate aflăm,vrei?

- Lucas,eu...fac câțiva paşi în spate,dar mă trage iar lângă el.

- Nu te-am întrebat să o facem acum. Ci peste câteva ore în dormitorul tău,râde şi mă pupă pe nas jucăuş.

Oftez pentru că uneori e aşa copil. În momentele ăstea îmi dau seama că îl iubesc mult pe băiatul ăsta. Sunt pregătită să fac asta. Simt că el e cel special care merită cel mai de preț lucru al meu.

[Autoarea]

Cea ce nu ştia Anastasia era că Lucas îsi dorea doar banii şi viitorul asigurat cu ea. O iubea doar pentru trupul ei neatins şi pentru că îi era şi puțină frică de sora lui,Nicole. Acum că planul trecuse la nivelul următor,aşa cum îşi doriseră,Lucas trebuia să o facă să îl urască pe Christian. Avea deja în minte multe lucruri pe care le va face pentru a băga bețe în toate celor doi frați. Nicole şi Lucas aveau noroc că nu semănau şi că erau foarte deștepți astfel încât să nu se lase cu una cu două. Ana şi Christian nu vor ştii ce i-au lovit.

Nu cred că v-ați așteptat la asta. K-boom!!! Frați răi vs. Frați buni. Băgați comentarii!

Continue Reading

You'll Also Like

22.2K 1.1K 100
ʟᴀ ꜰᴇʟ ᴅᴇ ʀᴇᴀʟɪꜱᴛĂ ᴄᴀ,ᴄᴇʟᴇʟᴀʟᴛᴇ! ꜱᴘᴇʀ ꜱĂ ᴠĂ ᴘʟᴀᴄĂ ᴇꜱᴛᴇ ᴏ ᴄᴏɴᴛɪɴᴜᴀʀᴇᴀ ᴀ ᴄᴇʟᴏʀʟᴀʟᴛᴇ ᴅᴏᴜĂ ᴄĂʀȚɪ,ʟᴇᴄᴛᴜʀĂ ᴘʟĂᴄᴜᴛĂ!💍
39.6K 2.7K 60
- Măi măi. Nu te așteptai sa ma vezi, așa-i? Am doua opțiuni: Tac din gura și rămân întreaga, sau ii răspund cum știu eu mai bine și mi-o iau. - Sinc...
14.5K 873 45
Jurnalul îți este uneori cel mai bun prieten☄
2.9K 437 30
- Atat de frumos... Șopti băiatul brunet înspre locul în care baiatul stătea întins la soare,se aflau la ora de sport,însă blondul a rămas neclintit...