Uskomaton ☓ L.W.T

By hemppu

91.6K 6.5K 3.2K

[ kirja 2 - työn alla ] KORJAUSTYÖ MENEILLÄÄN KIRJASSA! ❝Rakastan sinua, Louis... enemmän kuin taivaalla on... More

051 | Tuleva perhe
052 | Nimen mietintää
053 | Daniel Jefferson
054 | Suuntana Louisin lapsuudenkoti
055 | Tuttuihin törmäilee
056 | Tervetuloa Tomlinsoneille!
057 | Lottie kilahtaa
058 | Tähtitaivaan alla
059 | Ultraääni odottaa
060 | Mekko päälle ja illalliselle
061 | Harry, Tuuli ja alkoholi
062 | Louis ja Katy Perry
063 | Puhelu äidin kanssa
064 | Jännityksen päivä
[15] . " Walter's Coffee "
[16] . " Mikä Harrylla On? "
[17] . " Karmea Totuus "
[18] . " TheHelenShow "
[19] . " Teepannun Kirous "
[21] . " Itkevä Tuuli ja Ongelma Z "
[22] . " Double Trouble "
[23] . " Lottie Kello Kahdessatoista "
[24] . " Pelottavia Soittoja "
[25] . " Ensimmäinen Potkaisu "
[26] . " Kultasydäminen Harry "
[27] . " Zaynin Tarina "
[28] . " Anteeksipyyntö "
[29] . " Söpöilyä Sängyssä "
[30] . " Kokous Odottaa "
[31] . " Hyväntekeväisyys -- Mikä? "
[32] . " Pullia ja Puhelinsoittoja "
[33] . " Koti Kullan Kallis "
[34] . " Elämästä Elämään "
[35] . " Järkytyksiä "

[20] . " Totuus Tai Ei Mitään "

2.4K 196 125
By hemppu

[ muokattu 4.12.2016 ] - sanoja: 1080

Nauttikaa♡

—♡—

    Yleensä silloin, kun Louis piti saada ylös sängystä näin aikaisin aamulla siitä syntyi vuosisadan pahin sota, mutta tänään se osoittautui hyvin helpoksi. Sara sai unisen miehensä ylös heidän taivaallisen pehmeästä sängystään samaan aikaan, kun hän itsekin heräsi. Tosin, olihan hänen pitänyt lahjoa tuo likaisen mielen omaava mies yhteisellä aamusuihkulla, mutta ei Sara siitä valittanutkaan.

Kello oli varttia vaille kymmenen, kun he vihdoin pääsivät höyryisestä kylpyhuoneesta pois, Saran kaulaa koristaen punaiset rakkaudenpuremat. Pitihän se arvata, aina kun he menivät Louisin kanssa yhdessä suihkuun tuo ei pystynyt pitämään käsiään erossa Sarasta, ja sitten näin tapahtui.

"Kiitos herraseni. Nyt minun pitää laittaa kaulaankiin meikkivoidetta", Sara marisi samalla, kun hän käveli pyyhe tiukasti märän vartalonsa ympärille kiedottuna heidän makuuhuoneeseensa etsimään jotain päälle pantavaa. Louis seurasi takana, pyyhe roikkuen vyötäröllä ja hiukset aivan litimärkinä, koristaen noita virnuilevia kasvoja.

"Ole hyvä rouvaseni. Laitathan ne punaiset rintaliivit tänään päälle?" Louis uteli, kun hänen tuleva vaimonsa antoi pyyhkeen tippua lattialle, paljastaen tuon kauniin vartalon. Sara katsahti Louisia hymyillen ja avasi valkoisen lipaston ylimmän vetolaatikon ja otti sieltä esiin kirkkaan punaiset pitsirintaliivit, jotka tietenkin sattuivat olemaan PushUp-rintaliivit.

"Tarkoititko näitä?" Sara kiusasi miestään, joka ei tiennyt kumpaa katsoa. Tuota alastonta prinsessaansa vai noita jumalattoman seksikkäitä rintaliivejä, joita hän heilutteli ilmassa kikattaen.

"Juuri noita." Louis melkein kuuli epätoivon äänessään ja Sara nauroi, laittaen samalla rintaliivit päälleen ja samoin punaiset alushousut. Louis vain katsoi kuinka alushousujen resorit istuivat kuin tehdyt Saran kurvikkailla lanteilla ja nuo rintaliivit juuri ja juuri pitivät hänen yllättävän isot rintansa sisällä.

"Hei! Nyt voin laittaa päälleni sen ihka uuden punaisen t-paidan, kun minulla on tämän väriset rintaliivit!" Sara huudahti ja kaivoi vaatekaapista punaisen t-paidan, jonka sitten veti päänsä yli hymyillen.

Louis hymyili ja antoi myös pyyhkeensä tippua maahan ja veti sitten mustat Calvin Klein bokserit takapuolensa peitoksi. Vielä mustat pillifarkut, valkoinen t-paita jossa oli kirjailua ja ruudulliset sukat. Kun Louis kääntyi katsomaan oliko Sara jo valmis, niin hemmetti, tietenkin hän oli laittanut ylleen nuo mustat ja tiukat farkut, jotka korostivat hänen takapuoltaan kivasti.

"Menen meikkaamaan, koska pitää peittää nämä rakkautesi merkit", Sara kikatti ja nousi varpaidensa varaan, antaen Louisille nopeasti suukon poskelle.

"Entä jos jätät ne peittämättä..." Louis kuiskasi Saran korvaan ja jatkoi, "Sitten kaikki muut miehet tietäisivät sinun kuuluvan vain minulle."

"Koska Louis, en halua antaa Niallille syytä kiusata meitä enää yhtään enempää...Sitä paitsi, kyllä ne muut miehet ottavat askeleen kauemmas, kun näkevät tämän sormessani", Sara sanoi ja kohotti vasenta kättään, jossa kimalteli tuo sydämenmuotoinen vihkisormus.

"Ja myös tämä saattaa vaikuttaa asiaan..." Sara hymyili ja asetti kätensä pienen vauvamahansa päälle, jolloin Louis ei voinut muuta kuin hymyillä.

"Hyvä on, menen sillä välin tekemään aamupalaa", Louis kuiskasi ja näykkäisi leikkisästi Saran korvanlehteä, saaden tytöltä kikatuksen vastaukseksi.

Juuri, kun Sara oli lähtemäisillään makuuhuoneesta, hän tunsi Louisin antavan leikkisän läpsäisyn hänen takapuolelleen.

"Louis!" Sara punastui ja Louis vain virnisti.

— ♡—

      Kun he vihdoin selvisivät aamupalapöydästä ja kodistaan ulos, oli kello jo lähelle puolta kahtatoista. Sara katseli Lontoon aurinkoisia katuja ja hyräili radiosta tulevan biisin mukana. Sara rakasti One Directionin lisäksi myös Charlie Puthia, ja oli satavarma että Louis oli hieman mustasukkainen tuosta pienestä ja vanhasta ihastuksesta, jonka Sara oli joskus tuntenut tuota ruskeahiuksista laulajaa kohtaan.

"Ihme, että on näin lämmin ja aurinko paistaa, vaikka on maaliskuu", Louis totesi, kun Left Right Left vihdoin lakkasi soimasta radiosta, ja laittoi kultareunaiset Ray Banit silmiensä suojaksi ajaessaan.

"Jep, ihan kuin olisi kesäkuu", Sara myönsi ja laittoi itsekin lasit silmilleen, nähden sitten maailman astetta tummempana. Hän oli laittanut tekstiviestiä Tuulille, että he voisivat tavata tänään poikien kokouksen aikaan kaupungilla ja Tuuli oli suostunut aivan innoissaan. Aivan kuin hän ei olisi ollenkaan ollut surullinen. Se sai vain Saran tuntemaan olonsa vihaiseksi Harryn puolesta, mutta hänen piti silti kuulla Tuulin versio tapahtuneesta. Ei sillä, etteikö hän Harrya uskoisi, mutta riidoissa oli aina kaksi osapuolta.

"Mihin haluat, että jätän sinut?" Louis kysyi, kun hän kaarsi juuri liikenneympyrästä suoralle tielle.

"Voitko jättää minut siihen Walter's Coffeen eteen?" Sara kysyi ja katsoi parin korttelin päässä olevaa isoa vihreää kylttiä, jossa luki kaunokirjaimin Walter's Coffee.

"Taasko haluat siihen kliseiseen kahvilaan?" Louis virnisti, mutta kääntyi silti tielle, joka meni suoraan kahvilan kadunvartta pitkin. Sara nyrpisti nenäänsä miehelleen.

"Kyllä haluan, sitä paitsi sinä itsekin tykkäsit viimeksi niistä leivistä", Sara naurahti ja Louis nauroi myös. Alistumisen merkki.

"Hyvä on, muru." Sara ei voinut ymmärtää miten tuollaisilla pienillä sanoilla oli niin suuri vaikutus häneen. Hänen koko vartalonsa tuntui reagoivan Louisiin kuin magneetti.

Louis pysähtyi kadunkulmaan ja Sara avasi turvavyönsä, ottaen mustan olkalaukkunsa mukaan noustessaan ulos autosta.

"Hauskaa kokousta kulta", Sara vielä huikkasi ja nojautui antamaan nopean suukon miehensä poskelle, mutta Louis veti hänet pitkään suudelmaan.

"Onpa ainakin jotakin muuta ajateltavaa kuin sen vanhanpierun selitykset..." Louis kuiskasi, huulten kaartuessa hymyyn ja Sara nauroi.

"Olet ihan uskomaton."

"Olet uskomattomampi."

Sen sanottuaan, Louis ajoi tiehensä vielä vilkuttaen kerran tytölleen. Sara hymyili ja käveli sisään kahvilan lasiovista, tuoksuttaen kanelipullalta ja tuoreelta kahvilta tuoksuvaa ilmaa.

Sara käveli hymyillen tiskille, jonka takana hymyili leveästi noin hänen ikäisensä mies, jonka mustat hiukset oli stailattu siististi ylös.

"Huomenta päivää! Mitä saisi olla neidolle?" Mies hymyili ja Sara otti lasit pois päästään. Hän katsoi hymyillen tuoretiskiä, jonka takana koreilivat uunituoreen näköiset suklaamuffinsit.

"Huomenta! Ottaisin kahvin mustana ja tuollaisen suklaamuffinsin", Sara sanoi pirteästi ja mies naurahti nyökäten, ja näppäili samalla kassakoneeseen ruoan hinnan. Sara tunsi olonsa yllättävän pirteäksi tänään, se saattoi johtua hänen ja Louisin leikkisästä tuulesta tänä aamuna ja samoin siitä, ettei hän edes oksentanut aamulla kertaakaan.

"Se olisi 5£." Sara ojensi miehelle rahat ja odotti sitten kärsivällisesti tilaustaan, tekstaten samalla Tuulille missä hän oli.

"Tuossa", mies hymyili ja antoi höyryävän kahvikupin Saralle, ja samoin suklaamuffinsin.

"Kiitos..." Sara sanoi katsahtaen miehen paidassa olevaa nimilappua ja jatkoi, "Oliver."

Mies hymyili Saralle leveästi ja sitten Sara teki tiensä erään ikkunapöydän luo, istuen alas ja hörpäten kuumaa kahvia.

Hän ei ehtinyt pitkää aikaa istua yksinään, kunnes näki tutun mustan Audin pysähtyvän kahvilan eteen, josta tuli ulos blondit hiukset tuulessa hulmuava Tuuli. Hän hymyili niin leveästi, vaikka Harry luultavasti murjotti taustalla.

Tuuli vilkutti Harrylle, joka sitten ajoi tiehensä. Tuuli lähti juoksemaan kukka kuvioisissa tennareissaan kohti kahvilaa.

Sara hengitti syvään ja yritti unohtaa mitä Tuuli oli tehnyt Harrylle. Hän oli myös ystäväsi Sara, muista se.

Ainakaan tästä kahvila kerrasta ei tulisi hiljainen.

A/N: Moikka❤️Mitäs tykkäsitte? Toivon, että tykkäsitte vaikka tää oli tavallista lyhyempi luku🙌🏻Muistakaa kommentoida ja äänestää❤️By the way, aika skills Louis😂👆🏻Mut siis kiitos niin paljon kaikille tielle lukijoille, teidän takia tää on mahdollista mulle, kirjottaa ja tehdä jotain mista on tullu mulle näitten kuukausien aikana tosi tärkeetä😊❤️Love y'all❤️

All the love ~H

Continue Reading

You'll Also Like

36K 1.7K 48
((Sequel to The Lionheart)) Tygr and Thorin are now the King and Queen of Erebor, though now they have to run a kingdom...and raise nine kids!
39.4K 2.1K 80
Sisältää: Smuttia / Seksiä Itsetuhoisuutta Syömisongelmia BxB⚣︎ Aloitettu: 18.5.2022 Lopetettu: 6.7.2023
394K 15.2K 182
"Tykkääks sä ****?" "En mä siit tykkää. Mä rakastan sitä." ⚠️Sisältää⚠️ •boyxboy •smut •mielenterveysongelmia (itsetuhoisuutta) •päihteitä •rajuakiel...
27.8K 2K 100
(Valmis) Kahden miehen elämä ei ole millään tavalla täydellistä. Toisella on ongelmia leikkiä puukon kanssa, toinen ei oikein osaa puhua tunteistaan...