Uskomaton ☓ L.W.T

By hemppu

91.6K 6.5K 3.2K

[ kirja 2 - työn alla ] KORJAUSTYÖ MENEILLÄÄN KIRJASSA! ❝Rakastan sinua, Louis... enemmän kuin taivaalla on... More

051 | Tuleva perhe
052 | Nimen mietintää
053 | Daniel Jefferson
054 | Suuntana Louisin lapsuudenkoti
055 | Tuttuihin törmäilee
056 | Tervetuloa Tomlinsoneille!
057 | Lottie kilahtaa
058 | Tähtitaivaan alla
059 | Ultraääni odottaa
060 | Mekko päälle ja illalliselle
061 | Harry, Tuuli ja alkoholi
063 | Puhelu äidin kanssa
064 | Jännityksen päivä
[15] . " Walter's Coffee "
[16] . " Mikä Harrylla On? "
[17] . " Karmea Totuus "
[18] . " TheHelenShow "
[19] . " Teepannun Kirous "
[20] . " Totuus Tai Ei Mitään "
[21] . " Itkevä Tuuli ja Ongelma Z "
[22] . " Double Trouble "
[23] . " Lottie Kello Kahdessatoista "
[24] . " Pelottavia Soittoja "
[25] . " Ensimmäinen Potkaisu "
[26] . " Kultasydäminen Harry "
[27] . " Zaynin Tarina "
[28] . " Anteeksipyyntö "
[29] . " Söpöilyä Sängyssä "
[30] . " Kokous Odottaa "
[31] . " Hyväntekeväisyys -- Mikä? "
[32] . " Pullia ja Puhelinsoittoja "
[33] . " Koti Kullan Kallis "
[34] . " Elämästä Elämään "
[35] . " Järkytyksiä "

062 | Louis ja Katy Perry

2.4K 186 62
By hemppu

Sara olisi voinut lyödä vetoa siitä, että ei ollut olemassa pervompaa ihmistä kuin Louis. Se ei vain olisi mahdollista, ei sitten mitenkään.

Tälläkin hetkellä Sara makasi pehmeiden lakanoiden keskellä, lusikka-asennossa Louisin kanssa, miehen pidellessä tyttöä lähellään ja antaessa vahvojen ja tatuoitujen käsiensä silittää tytön kohonnutta vatsaa. Sara hymyili ja haukotteli hyvin äänekkäästi, tuntien Louisin liikkuvan takanaan.

Ei mennyt sekuntiakaan, kun Sara tunsi kuumat ja kosteat huulet kaulallaan. Sara sulki silmänsä hymyillen ja kikatti, kun tunsi Louisin kuuman hengityksen korvassaan.

"Huomenta, prinsessa", Louis kuiskasi ja veti tytön aivan kiinni itseensä. He eivät sitten yhtään olleet lemmenkipeitä...

"Huomenta, komistus", Sara vastasi ja sulki silmänsä, yrittäen nukkua vielä jonkin aikaa, mutta Louisin käsien vaeltelu tytön vartalolla häiritsi häntä liikaa.

Oliko tuon pervon aivan pakko? Sara ajatteli salaisen hymyn kera.

"Herra, voisitko kenties lopettaa tuon kähmimisen? Tässä yrittää väsynyt prinsessa nukkua", Sara sanoi hyvin käheällä äänellä, mutta kuuli vain hennon naurahduksen takaansa.

"Voisiko neito olla vähemmän seksikkäämpi, niin ei tarvitsisi kähmiä sinua koko ajan?" Louis sanoi ja Sara tiesi miehen virnistävän kuin hullu.

"Ai olen minä seksikäs, vai? Ja minä, kun luulin asuvani seksijumalan kanssa", Sara naurahti. Louis hymähti ja hellensi hieman otettaan Sarasta.

"No totta on tuokin, mutta pikemminkin olen sellainen seksikäs Rooman keisari", Louis virnisti ja Sara naurahti. Oli tuollakin pokkaa.

"Hah! Niin varmaan!" Sara naurahti ja veti pehmeää tyynyä lähemmäs kasvojaan, yrittäen haudata koko päänsä siihen.

Hetken aikaa oli aivan hiljaista, kunnes Sara parahti tuntiessaan kylmät kädet rinnoillaan, käsien puristaessa hänen rintojaan hellästi.

Louis sinä pieni pervo, Sara ajatteli nyt jo leikkisällä mielellä.

"Louis! Mitä sinä teet?" Sara huudahti, mutta hiljentyi, kun Louis taas puristi hänen rintojaan.

"Onko se totta, että naisilla kasvaa rinnat raskauden aikana?" Louis kysyi, ja hänen äänessään kuului selvä uteliaisuus ja hämmennys.

Saraa se nauratti ja hän kääntyi kohtaamaan taivaansiniset silmät, jotka melkein hohtivat kirkkaassa auringonvalossa.

"Et voi olla tosissasi?" Sara nauroi ja Louis pudisti päätään. Voi luoja.

"Onko se totta?" Louis virnisti ja katsoi Saran vihreitä silmiä, jotka tuntuivat saavan hänet transsiin joka kerta, kun hän niihin katsoi. Sitä rakkaus Louisille tuotti, vaikka ei hän siitä valittanut.

"On... mutta tuskin ne miksikään meloneiksi muuttuvat, jos sinä siitä unelmoit", Sara nauroi ja nousi ylös sängyltä, jättäen häntä tarkasti katsovan Louisin makaamaan sängylle. Sara haukotteli ja katsahti ulos ikkunasta ja huomasi ulkona puita paiskaavan kaatosateen.

"En minä nyt sitä odottanutkaan... Ne vaan tuntuivat isommilta", Louis myönsi viattomasti ja nousi sängylle istumaan, antaen peiton valahtaa päältään, paljasten hänen tatuoidun rintansa.

"Voi luoja, ja minä menin sinun kanssasi naimisiin!" Sara nauroi ja otti lattialta Louisin mustan t-paidan, jonka hän sitten veti päälleen.

Vatsan kohdalla jäi pieni kohoama. Sara hymyili ja kohotti hieman paidan helmaa, katsoen vatsaansa kokovartalopeilistä, joka oli heidän makuuhuoneensa nurkassa.

Louis nousi sängyltä hymyillen, vain pizzakuvioisissa boksereissasn, ja käveli Saran taakse, kiertäen kätensä tytön ympärille. Hän katsoi peilistä kuinka hänen ja Saran kädet olivat tytön vatsan päällä, ihaillen heidän kasvavaa pienokaistaan.

"Olisipa sinulla jo ihan kunnon vauvamasu", Louis naurahti ja antoi hennon suukon Saran kaulalle, siirtäen tytön ruskeat hiukset pois tieltä. Sara naurahti.

"Eli haluat, että minusta tulee läski? Älä huoli, tuolla menolla millä syödään lettuja aamupalaksi, siinä ei luulisi menevän pitkään", Sara hymyili ja kääntyi kohtaamaan tulevan aviomiehensä siniset silmät ja pervon virneen.

Louisin leuassa oli muutamia pieniä parransänkiä, jotka saivat hänet näyttämään vielä enemmän seksikkäämmältä.

"Ehdottomasti. Eihän minulla muuta juuri nyt mielessä pyörikään", Louis virnisti ja asetti huulensa, juuri jotakin melkein sanovan Saran huulille, hiljentäen tytön.

Sara vastasi suudelmaan ja antoi käsiensä seikkailla Louisin sekaisten hiusten joukossa. Louis vain piteli käsillään tyttöä vyötäröltä kiinni, kunnes liu'utti ne Saran takapuolelle ja nosti hänet ylös syliinsä.

"Hei! Mihin sinä viet minua?!" Sara nauroi, kun Louis kantoi häntä takapuolesta käsin kohti sänkyä.

"Sänkyyn", Louis nauroi ja hyppäsi sänkyyn, mukanaan Sara, joka kiljui kuin pikkutyttö. Louis vetäisi peiton heidän päälleen ja otti tytön lusikka-asentoon, kutittaen häntä Saraa samalla.

"L-lopeta, Lou!" Sara nauroi ja Louis vain jatkoi.

Tällaisia heidän aamunsa olivat: hulluja ja täynnä naurua... uskomattomuutta.

*

Vihdoin päästyään sängystä pois, Louis ja Sara laahustivat alakertaan valmistamaan jotakin aamupalaa ja kahvia. He molemmat olivat kunnon kahvihirmuja, ja sen kyllä huomasi. Ulkona kaatosade yhä pahoinpiteli puita ja sai aikaan kovan äänen, iskeytyessään ikkunoihin.

"Kuule, minulla on sellainen tunne, että tänään ei kyllä mennä ulos", Louis totesi ja laittoi kahvinkeittimen päälle, hyräillen samalla jotain The Fray -yhtyeen kappaletta, Saran leikatessa heille tuoretta vaaleaa leipää ja ottaessa myös esille heidän nolot kahvimukinsa.

Ne olivat valkoiset ja toisessa luki teksti Mrs. Idiot ja toisessa Mr. Idiot. He olivat ostaneet ne kaupungilta vitsinä, mutta käyttivät nyt niitä jokapäiväisinä kahvimukeinaan.

"Älähän nyt rakas mieheni! Näe aina postiviinen puoli kaikessa!" Sara nauroi ja laittoi pöytään lautasellisen juustolla varustettuja leipäsiivuja.

Louis hymähti ja kaatoi mukeihin kahvia, tuoden ne sitten pöytään. Sara istui pöytään ja otti heti hörpän kuumaa kahvia. Louis teki samoin ja otti pöydän päässä olevan New York's Time -lehden käsiinsä, lukien heti etusivun otsikot.

"Mitä?!" Louis purskautti melkein kahvit ulos suustaan ja alkoi nauramaan.

Hän näytti lehden kummastuneelle Saralle, joka nauroi myös. Lehden tämänpäiväinen otsikko oli: "Louis Tomlinsonin salainen avioliitto Katy Perryn kanssa!"

"Onneksi olkoon ihmiset, olette juuri keksineet hauskimman ja huonoimman juorun ikinä", Louis totesi ja taputti käsiään yhteen, Saran lukiessa lehtijuttua Louisin ja Katyn "avioliitosta".

Pari oltiin nähty eilen Lontoossa, näyttäen hyvin onnelliselta toinen toisensa seurassa. Jopa muutama pusu nähtiin. Eräs fani oli huomannut Katyn sormessa säihkyvän sormuksen, joka muistutti liikaakin vihkisormusta. Ovatko Katy ja Louis menneet naimisiin? Tuleeko pian lisää superlahjakkaita julkkis-vauvoja?

Tekstiä olisi ollut vielä vaikka kuinka paljon, mutta Sara antoi nauraen lehden takaisin Louisille, joka kaiveli esille puhelimensa nauraen. Hän otti kannesta kuvan ja laittoi sen Instagramiin tekstillä: "Ai! En tiennytkään, nähdään sitten tänä iltana minun luonani @katyperry!"

Sara nauroi ja kävi tykkäämässä kuvasta ensimmäisenä.

"Voi luoja, et kertonutkaan, että olet jo jonkun muun kanssa naimisissa", Sara vitsaili ja alkoi mutustelemaan jo kolmatta leipäänsä. Leivät hupenivat nopeasti.

"En minäkään tiennyt!" Louis vastasi hymyillen ja katsahti puhelintaan, ottaen samalla ison hörpyn kahvistaan.

"Näköjään aiheutin juuri Katy Perrylle paljon ongelmia...", Louis sanoi ja virnisti. Sara kohotti katseensa kahvimukistaan ja katsoi Louisia ihmeissään.

"Miksi? Mitä tapahtuu?" Sara kysyi.

"Lara-shippaajat ei näköjään olleet kovin ilosia...", Louis nauroi ja näytti kuvaan tulleita tuhansia kommentteja Saralle, joka katsoi niitä huvittuneena. Ne olivat lähelle tätä...

@louis000: LARA IS REAL!!!! Tuo on feikki!!!

@mariaclayton: Vihaan tällaisia juoruja :(

@santraswer: Onks Louis muka naimisissa? :O eikös se ollu Saran kaa? :O

@heliumlol: EI OLE TOTTA! SARA EIKÄ LOUIS OLE ERONNUT!!!! :(

@fredina: voi luoja... varmaa hei tosi kiva Sarasta lukee tommosia...

@tara34: VOIMIA LOUIS❤️

Sara naurahti ja yllättyi kuitenkin siitä, kuinka Louisin fanit puolustivat häntä. Se oli aika uskomatonta.

"Lara? Onko meillä shippi-nimi?" Sara naurahti. Louis laittoi puhelimensa pois ja hymyili.

"On... Se on melkein tuhonnut Larryn...", Louis sanoi ja virnisti.

Saran katse kohdistui Louisin sydämen kohdalla olevaan tatuointiin, jossa lukivat hänen nimikirjaimensa, pienen sydämen koristaessa kirjainten loppua.

"En haluaisi vaihtaa aihetta ihan näin vaan, mutta... Minun pitäisi varmaan piakkoin ilmoittaa tästä porukoille...", Sara sanoi ja kohotti vasemman käden nimetöntään, jossa säihkyi kaunis vihkisormus, jatkaen ,"...joten, milloin meillä olisi se pieni vihkitilaisuus? Siis se missä olisivat vain vanhemmat ja sitten myöhemmin häät?"

"Sinähän voit ilmoittaa heille, vaikka nyt heti", Louis hymyili ja joi kahvimukinsa tyhjäksi, ottaen sitten toisen leipäpalasen.

Sara puri huultaan ja avasi sitten puhelimensa, etsien yhteystiedoista äitinsä nimen ja painaen vihreää puhelinta.

Tästä tulisi vähintäänkin mielenkiintoinen puhelu, Sara ajatteli alahuultaan purren.

A/N: Moikka muruset❤️Toivon, että tykkäsitte ha muistakaa kommentoida ja äänestääKESÄLOMA ALKO!!!!❤️✨👍🏻🙊😱YAS!!!! hemppu tykkää👍🏻😏Mut siis hyvää kesää kaikille ja ens luvun parissa nähdään!! P.S: 2,86 lukukertaa ja 361 ääntä??!! Kiitos kaikille!!❤️ Love y'all!!

All the love ~H

Continue Reading

You'll Also Like

25.7K 1.9K 19
"Lapsenvahti?" "Niinkai" "hot ku mikä" Jeon Jungkook on yhdeksännellä luokalla oleva 15-vuotias poika. Jungkookin vanhemmat reissaavat paljon heidän...
414K 21.3K 100
Suomenkielinen Larry-versio suositusta fanficistä After. Louis Tomlinson on 18-vuotias opiskelija, jolla on yksinkertainen elämä, erinomaiset arvosa...
162K 5.2K 77
Valmis✅ Fanfic kahesta blind channelin jäsenestä. Aleksi + Joel + känniyö = ?
36K 1.7K 48
((Sequel to The Lionheart)) Tygr and Thorin are now the King and Queen of Erebor, though now they have to run a kingdom...and raise nine kids!