The Bad Guy - Czech

By kikinka58

81.5K 4.6K 505

@Sam_Hochlein : Dej mi šanci, Amando @Amanda_Forbes : Už jsi dostal @Sam_Hochlein : Dej mi další @Amanda_F... More

1. Chapter
2.Chapter
3.Chapter
4.Chapter
5.Chapter
6.Chapter
7.Chapter
8.Chapter
9.Chapter
10.Chapter
11.Chapter
12.Chapter
13.Chapter
14.Chapter
15.Chapter
16.Chapter
17. Chapter
18.Chapter
19.Chapter
20.Chapter
21.Chapter
22.Chapter
23.Chapter
24.Chapter
25.Chapter
26.Chapter
27.Chapter
28.Chapter
29.Chapter
30.Chapter
31.Chapter
32.Chapter
33.Chapter
34.Chapter
35.Chapter
36.Chapter
37.Chapter
38.Chapter
39. Chapter
40.Chapter
41.Chapter
42.Chapter
44.Chapter
45.Chapter
46.Chapter
47.Chapter
48.Chapter
49.Chapter
50. Chapter - Epiolog

43.Chapter

1.1K 83 6
By kikinka58


Pohled Amandy : 

Nasupeně si podupávám nohou a mračím se na matku, ale i na Sama. Oba dva se usmívají , bohužel mě do smíchu není. Sam si mě všimne a usměje se na mě. Pohladí mě po stehně a já se na něj zamračí. Když ruku nesundává, tak ho do ní kopnu podpatkem. 

Zasyčí a ruku ode mě oddělá. Sklopí hlavu a já propaluji oba pohledem. Jsem na něj strašně naštvaná, že řekl ano. Řekl mi, že se má matka snaží a měla bych jí dát šanci. Haha, to se stane až krávy začnou lítat. 

Co si dáte?" zeptá se nás mile číšník a začnou mu diktovat svoje jídla. Já jenom sedím a dívám se zamračeně do stolu. Nedám si nic, stačí že už tu musím sedět.

A vy , slečno?" zeptá se mě kluk a já na něj pohlédnu. Je docela pěkný. Napadne mě, že bych s ním mohla začít flirtovala,aby jsem mohla provokovat Sama,ale asi bych se potom nedožila rána.Proto nahodím přiškrcený úsměv.

„Jenom vodu" řeknu suše. Doufám, že si to zapíše a s mou objednávkou odejde. Už to pomalu vyjde, když Sam začne mluvit. Všímám si zklamaného pohledu matky. 

Dá si kuřecí salát a k tomu zvlášť opékané brambory s tatarkou, děkuji" řekne za mě Sam a usměje se na číšníka. Ten se usměje a odejde. Následně se Sam natočí na mě a mračí se.

Můžeš se začít chovat normálně?" vyštěkne na mě naštvaně a já si odfrknu. Narovnám se a probodnu ho pohledem. 

Ne promiň, nemůžu! Aspoň ne , když tu je ona!" křiknu na něj naštvaně,ale svůj hlas dost tiším. Nechci, aby nás slyšeli všichni v restauraci. Nemám zájem o publikum. 

„Mandy, je to tvoje matka!" řekne naštvaně a bezradně. V ten moment jako by se ve mě něco přepnulo. Naštvu se a vím, že mé tváře jsou rudé. Naštvaně prásknu rukou o stůl a začnu pomalinku zvyšovat hlas. 

Není! Moje matka zemřela před více jak deseti lety, když ode mě a od táty odešla. Tohle je jenom moje biologická krev, nic víc. A to že u ní bydlím, je více méně nedobrovolné. Nenávidím to tady a nenávidím ji. Nebudu se přetvařovat. Už ne!" křiknu na ně oba, což způsobí, že se na nás hodně lidí otočí. 

S těmito slovy také popadnu svůj kabát a vstanu ze židle. Sam mě chytne za ruku ,ale já se mu vyškubnu. Chci jít někam, kde budu sama. A už vím kam půjdu. 

******

Usměji se , když dojdu na místo, kam jsme měla namířeno. Před pár dny jsem jsem se šla projít a našla jsem tohle místo. Je to kousek za městem a je přesně nad tím.Je to malá skála , kde je krásný výhled. 

Sednu si na římsu a nechám své nohy vyset dolů. Je zajímaví, že vždy když někde jsem, tak takovéto místo najdu, úplně vždycky. Hraji si se svými prsty v klíně a cítím , že mé slzy stékají po mých tvářích. 

Vím, že nejsi mrtvý, tati, ale jinou možnost, jak k tobě mluvit teď nemám. A bojím se že už ani nebudu. Jsi tak daleko ode mě. A já nevím co dělat. Netuším. Říkal jsi, že rozum je blbec a mám poslouchat svůj vnitřní hlas. A ten mi říká ať ti uteču do náručí a už tě nikdy nepustím" vzlyknu.

Zvednu svůj pohled na noční město a nechám své tváře mokré, jelikož vím, že utřít si je by bylo k ničemu. Brečím tady a nevím co dělat. Strašně jsem si přála užít si celý víkend se Samem, ale nejde to, když je tam ona. 

Nebudu ji nikdy nazývat matkou. Pro mě je mrtvá. A mám strach. Strach že tě ztratím. Tebe i Sama. Jste to jediné , co mě drží momentálně nad vodou. A nejhorší představa je ta, že u tebe nebudu , když budeš umírat. Věřím, že se mi probereš. Jinak bych to bez tebe nezvládla. "

Nechám svá slova doplout až k nebesům, kde je snad můj otec uslyší a probudí se. Následně si pro mě dojede a můj život nabere ty stejné staré obrátky, které jsem milovala. 

Takže, musíš se probrat. Jinak přísahám bohu, že bez tebe skočím pod vlak. Strašně tě miluji, tati. A niv víc jak tvé objetí teď nechci. Stále mě děsí ta představa , že mi odejdeš , aniž by jsi věděl, jak moc tě miluji, takže musíš se probrat, ať ti to budu moct opakovat každý den, po zbytek našich životů

*******

@Sam_Hochlein : Princezno, kde jsi?

@Amanda_Forbes :  V lese 

@Sam_Hochlein : Co tam děláš? 

@Amanda_Forbes :  Přemýšlím 

@Sam_Hochlein : Mám pro tebe dojít?

@Amanda_Forbes :  Ještě tady chvíli budu

@Sam_Hochlein : Už tam jsi dvě a půl hodiny, bojím se o tebe 

@Amanda_Forbes :  Ještě chvíli tu budu

@Sam_Hochlein : Prosím, vrať se

@Amanda_Forbes : Za hodinu jsem tam 

@Sam_Hochlein : Bude půlnoc, Mandy

@Amanda_Forbes :  Chci tu ještě být

@Sam_Hochlein : Moc se ti omlouvám, že jsem tě do toho donutil, ale ona se snaží

@Amanda_Forbes : Ale já nechci, aby se snažila 

@Sam_Hochlein : Co chceš? 

@Amanda_Forbes : Svého otce

@Sam_Hochlein : Vezmu tě za ním 

@Amanda_Forbes : Ty to nechápeš, co? 

@Sam_Hochlein : Co? 

@Amanda_Forbes :  Já chci , aby byl vedle mě, aby mě objal a říkal mi, že jsem v bezpečí, nic víc nechci. Jenom svého otce a svůj domov, kde se všichni tři budeme dívat na trapný seriály a smát se jim s plnou pusou popcornu 

@Sam_Hochlein : Slibuji ti, že budeme 

@Amanda_Forbes : Neslibuj sliby, které jsou v rukou osudu

♣ Nový díl ♥ Líbí? :O ♥

♣Jinak zase song v mediích ♥ 

Love you Darlings ♥ 

Continue Reading

You'll Also Like

601 51 16
Kdysi jedna z nejznámějších florbalistek z týmu Mononoke, Monika, byla donucena opustit svůj tým. Při jednom z nejdůležitějších zápasů totiž zkolabov...
51.3K 6.8K 45
Kit žil vždy ze dne na den. Tento životní styl mu pomáhal vůbec žít. Jenže jeho vztah s Evanem už nebyl jen něco, co zkusí, co uvidí, jestli vůbec vy...
385K 14.1K 70
Nikita Lorrenz. Dvě slova, jedna dívka, jedna zlá vzpomínka. Rozbité střípky svého života opravdu dlouho slepovala a minulost chtěla nechat minulost...
2.8K 160 7
Bradavice... Jedno slovo a tolik vzpomínek. Pamatuji si na dívku, která se ničeho nebála a nevzdala se v žádném ze svých životů.. Rose, Lily a...